SPORT – Spišská Nová Ves

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Výstavba sportovního areálu 20
Rozpočtové určení daní očima starostů menších měst ČR
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Valašská Polanka Barbora Filáková.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Kultura a sport v Kanadě
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Sportovní vyžití v Karviné
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
BIATLON.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.
HÁZENÁ 2.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Sport – v zdravém těle zdravý duch
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
SEVERSKÁ KOMBINACE.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Královehradecký kraj je vyšší samosprávný celek České republiky. Leží celý téměř na severovýchodě Čech. Na jihu sousedí s Pardubickým.
Sady 5. května Plzeň
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Otakar Mestek, Michal Blažej
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Zimní sportovní areály
Transkript prezentace:

SPORT – Spišská Nová Ves

Sportovci, pozor! K přespolním běhům se náramně hodí krajina kolem této obce. V zimních měsících se můžete vydat společně se svými běžkami na nesčetně mnoho běžkařských tratí. Využitelný může být i zimní stadion, třeba pro brusle… Rádi plavete? Krytý bazén, letní koupaliště nebo přírodní vodí plocha… Je to jenom na Vás, co si vyberete. Pro případ extrémnějšího sportovního vyžití je zde střelnice nebo možnost parašutismu, či potápění. Venkovní sportovní areály jsou v dobrém stavu, takže směle na ovál a jedem jeden kilometr za druhým, nebo si můžeme zatrénovat s fotbalovým týmem…

Basketbalový klub Počátky organizováného basketbalu se datují ve městě už od roku 1947 pod názvem Lokomotivy. V roce 2004/2005 postoupili do extraligy pod názvem BK 04 AC LB Spišská Nová Ves. V letošní sezóně BK 04 AC LB skončili na 5. místě a v play off se dostalo až do finále.

FK Spišská Nová Ves První začátky fotbalu jsou z roku 1908. Nyní hrají borci z FK Spišská Nové Vsi II. SNFL. V letošní sezóně skončili na výborném druhém místě.

HK Spišská Nová Ves V roce 1934 vznikl hokejový klub AC Spišská Nová Ves. Nyní hrají pod názvem HK Spišská Nová Ves. HK Spišská Nová Ves hraje 1. hokejovou ligu SR. A dokonce dokázali v základní části vyhrát tuto ligu. V play-off se dostali až do finále, ale bohužel v něm prohráli.

Klub slovenských turistů Turistický oddíl Prielom je dobrovolným občanským sdružením, které vytváří podmínky pro aktivní turistiku a ochranu životního prostředí. Jeho prvořadým posláním je zabezpečovaní a organizace pohybu v přírodě, ochrana přírody a práce s dětmi. Organizační oddíl spadá pod Klub slovenských turistů.

Parašutistický klub Compact V dnech 3. - 5. 8. 2007 se v Prievidzi konalo společné Mistrovství SR a ČR v parašutizmu. Družstvo COMPACT Skydive Slovensko, sestavené z reprezentantů SR se umístilo na 3. místě v rámci Mistrovství Slovenska.

Potápěčský klub Manta Potápěčský klub Manta v Spišské Nové Vsi vznikl v roce 1962 a řadí se mezi nejstarší kluby Slovenska, vedené pod ZPS. V současnosti má cca 20 členů a nejčastějším místem na setkávání členů se stala městská krytá plovárna, kde je pro členy každou neděli od 7,00 do 8,30 volný bazén s 3,8m hloubkou.