Www.partyproduction.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
…..přijďte si s námi zahrát
Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Beckiland Firemní párty.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Nabízíme Záznam veškerých akcí, soukromých i veřejných, jako jsou svatby, narozeniny, křtiny, významná výročí, maturitní plesy,sportovní a kulturní události.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Dvorská 605, Lanškroun, Tel./fax:
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
PREZENTACE PROJEKTU EQUAL PAY DAY 2. ROČNÍK EQUAL PAY DAY V ČESKÉ REPUBLICE DNE V OC PALLADIUM Pořádá :
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
specialista na firemní květinový servis
Studentské rádio Masarykovy univerzity Jan Motal (MU, JAMU) – koordinátor Ivan Szönyi (VUT) – vedoucí techniky.
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Počítačová grafika - úvod
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
INFORMAČNÍ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
EVENT MARKETING.
Studentské sdružení Jiří Hošek & Martin Haltmar IČO:
Mediální komunikace ČD
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
Event management 20. března 2012 Ing. Jana Turčínková, Ph.D.
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
Počítačová grafika a digitální fotografie ve škole
Miroslav Smyčka Portfolio činností.
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Fiktivní firma DG a SOŠE v Kralupech nad Vltavou
Cateringová společnost Denisovo nábřeží Náchod gravity.aspone.cz.
Firemní a společenské akce Chcete strávit váš volný čas s přáteli a pracovníky tak, abyste na něj mohli příjemně a dlouho vzpomínat, aby vás povzbudil.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
KARNEVAL 2011 Netradiční akce právě u Vás!. Den plný zábavy pro občany Vašeho města.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Projekt „Stezka technických atraktivit“ Ing. Richard Žabka.
Mobilní salón krásy
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Veletrhy a komerční výstavy. Komerční výstavy PR aktivity Dlouhodobé Krátkodobé Stálé expozice Dočasné výstavy K výročí firmy K prezentaci úspěchů K představení.
Vinařský marketing Znovínu Znojmo, a. s. Eva Gargelová.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Měsíce náborů Organizace tiskové konference na úrovni kraje: od hodin v Presscentru stadionu FK Teplice, Na Stínadlech 2796.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_GARDEN_PARTY_PREZENTACE_16 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
LP catering & events s.r.o.
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

www.partyproduction.cz

Catering a technické zajištění Nabídka služeb Akce na klíč Zábavná vystoupení Marketing a PR Tisk a DTP Hostesky a modelky Atrakce Catering a technické zajištění Doplňkové služby

Zábavná vystoupení a programy Nabídka služeb Akce na klíč firemní večírky, galavečery, open party obchodů, autosalónů, hotelů…, dny otevřených dveří, oslavy výročí společnosti, plesy semináře, veletrhy, koncerty módní přehlídky městské slavnosti dětské dny oslavy narozenin, svatby sportovní akce a turnaje (hokejové, fotbalové, tenisové, golfové, zimní sporty..), pronájem jachet v ČR i zahraničí, letecké dny, adrenalinové dny promo a prezentační akce (roadshow, veletrhy, křesty, ochutnávky) teambuildingové akce (outdoor akce, motivační akce) aj. Zábavná vystoupení a programy moderátoři a moderátorky, zpěváci a zpěvačky, hudební skupiny, kapely a revivaly, baviči a imitátoři, herci a herečky, známé osobnosti z kulturního i sportovního prostředí, DJs… taneční vystoupení a sportovní exhibice dětské pořady barmanská show, míchání drinků travesti show účastníci reality show, xFactoru, Talentmánie, Československo má talent, Superstar, Hlas Československa aj. módní přehlídka hadí žena, fakír, ohňová show, mág, show s bičem, ukázka bojových umění, historický šerm aj. Zábavné atrakce – viz katalog na webových stránkách

Nabídka služeb Hostesky a promotérky Modelky a fotomodelky nabízíme velké množství hostesek a promotérek – viz katalog na webových stránkách hostesky a promotérky mají reprezentativní vzhled, příjemné vystupování, kultivovaný projev, bohaté zkušenosti, jsou jazykově vybavené, spolehlivé a mají profesionální přístup k zadané práci i ke klientovi každá hosteska a promotérka prochází důkladným školením naše hostesky můžete využít na Vaše firemní párty, školení, konference, kongresy, veletrhy, plesy, bankety, opening akce, reklamní promotion akce, ochutnávky, sportovní akce, autosalóny, kulturní a společenské akce či roznos letáčků aj. na vyžádání zašleme nabídku promotérů a hostesů Modelky a fotomodelky v našem katalogu naleznete velké množství modelek – viz webové stránky naše modelky můžete využít v rámci přehlídky na Vaší firemní párty, společenském večeru, opening akci, reklamní promotion akci, sportovní či kulturní události aj. fotomodelky můžete využít na své propagační materiály, plakáty, letáky, obaly zboží, katalogy i časopisy, reklamní a umělecké foto Na Vaši akci či módní přehlídku Vám zajistíme Miss, topmodelku či jinou známou osobnost nabídku modelů a fotomodelů zašleme na vyžádání nabízíme pronájem ateliéru, mobilního ateliéru, zajištění služeb profi fotografa, vizážisty, kadeřníka či stylisty

Nabídka služeb Marketing a PR Tisk a DTP organizování tiskových konferencí, distribuce tiskových zpráv zajištění médií na akci reklamní články, promo fotografie www prezentace, tvorba webů inzerce v TV, rádiích, na internetu citylighty, billboardy reklamní předměty reklamní či politické kampaně firemní image (od návrhu loga po propagaci výrobku či služby) sponzoring a partnerství na akcích či sportovních utkáních aj. Tisk a DTP pozvánky, plakáty, letáky desky (papírové, kožené), s logem firemní image: vizitky, logo, hlavičkový papír, obálky.. kalendáře časopisy, noviny potisk reklamních předmětů samolepky, polepy bannery, plachty grafické zpracování ražba, laminace, vazba výroba CD, DVD, s barevným potiskem identifikační karty, pásky aj.

Nabídka služeb Catering Technické zajištění Doplňkové služby rauty, recepce, bankety, koktejly ochutnávky, číše vína zabijačky, zahradní párty, barbecue svatby, narozeniny stánky s občerstvením, nápojové automaty výroba dortů, perníků zajištění obsluhy a mobiliáře včetně dekorace po celé ČR Technické zajištění mola, pódia, scény, tribuny ozvučení a osvětlení zastřešení, party stany (včetně vytápění, osvětlení, sezení – pivní sety) projekce, video stěny, plazmové obrazovky výzdoba a dekorace (balónky, květiny) aj. mobilní toalety doprava Doplňkové služby security, doprovod, pořadatelská sužba car servis, limuzíny, hummer, taxi, smluvní doprava foto a filmové služby – foto a video záznamy z akcí, výroba videoklipů a reklamních spotů, profesionální fotograf a kameraman pronájem ateliéru, pronájem profi techniky pronájem nahrávacího studia, skládání hudby zajištění lokací a ubytování ohňostroje, laser show dekorace, půjčovna kostýmů příprava choreografie, scénářů překladatelská a tlumočnická činnost pojištění soutěží modeling, hostessing kurz pro začínající modelky, nafocení profesionálního booku a prezentačních fotografií kurz líčení a image pro modelky, hostesky i Vaše zaměstnance aj.

Reference Aquapalace Cisco AAA AUTO Eiffel Optic Breno Alpine pro Europark Delvita Author Freeport Kentoya Miss Princess Litex HC Pardubice TESCO Auto ESA FN Motol Pernštejn Concord Card casino J.B.J. Film Regie Rádio Music Ženy.cz Wilkinson BK Pardubice

Realizované akce Wilkinson Intuition promotion – celá ČR – 2005 Obchodní síť Futurum – zábavná odpoledne – Brno, Teplice, Mladá Boleslav – 2005 Miss východní Čechy 2005 -2007 Silniční veletrh – Pardubice – 2006-2007 Ples silničářů Pardubického kraje – Pardubice – 2006-2007 Modrá pouť ODS Pardubického kraje – 2006 Vyhlášení nejzdařilejší stavby Pardubického kraje – 2006-2007 Otevření úseku D11 – 2007 Miss Europe and World Junior – Princezny světa – svět – 2006-2012 Judo Show Cup – Praha – 2007-2012 Celebrity Fashion Show – Praha – 2007 Noc s hvězdami na hradě Houska 2006-2012 Dětské Euroobchůdky, narozeninová show Europark – Štěrboholy Praha – 2007-2012 Miniplayback Show – Praha – 2008-2011 Film party Petra Jákla – Praha – 2007-2012 Magnum Chocolate Night – Aquapalace Praha – 2009 Křest kalendáře Příběhy života 2010 – ZOO Praha – 2009 Hvězdy na Vltavě – 33. kongres nefrologické společnosti – Praha – 2010 Bravo Girl 2010 Premiéra a promo filmu Kajínek – 2010 EADV Spring Summit – Karlovy Vary – 2011 Cisco Commercial Summit – Praha – 2011 Mini klub se batolí – Globus – celá ČR – 2011 European Regulations in Energy Trading Markets Forum – Berlín – 2012 Přehlídky pro Miss Princess, Jiřinu Tauchmanovou, Marii Zelenou, různé společnosti Hostesky např. pro AAA Auto, Auto ESA, Casino Bonver, Cisco, Eiffel Optic, OZP, OC Park Hostivař, Europark Štěrboholy apod.

Fotogalerie

Fotogalerie

Kontakt Michaela Lišková Tel: 777 678 677 E-mail: info@partyproduction.cz www.partyproduction.cz Fakturační adresa GYNA s.r.o. Partyproduction.cz Na Kopci 185, 530 02 Mikulovice IČO: 274 95 540 DIČ: CZ27495540