Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nabízíme Záznam veškerých akcí, soukromých i veřejných, jako jsou svatby, narozeniny, křtiny, významná výročí, maturitní plesy,sportovní a kulturní události.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nabízíme Záznam veškerých akcí, soukromých i veřejných, jako jsou svatby, narozeniny, křtiny, významná výročí, maturitní plesy,sportovní a kulturní události."— Transkript prezentace:

1

2 Nabízíme Záznam veškerých akcí, soukromých i veřejných, jako jsou svatby, narozeniny, křtiny, významná výročí, maturitní plesy,sportovní a kulturní události. Pro firmy, školy a veřejné instituce vytvoříme záznamy z důležitých akcí, multimediální prezentace propagační CD nebo DVD. Dodatečně sestříháme, otitulkujeme, ozvučíme vaše záznamy.

3 Z naší tvorby Filmy Stodola Michala Tučného 1999 Světlo
Embryolarvální test toxicity na rybách Křest desky Gabriela Goldová - Jsem tu já Exkluzivní přehlídka Magic Helena Prezentační film Honeš Golf klubu Masopust a baráčnický ples Vodňany Prezentační film ZOO Ohrada 10 let Gymnázia Náborové filmy -SOU Strakonice, SOU Hněvkovice, SOU Velešín, Sou Prachatice

4 Kontakt Zdeněk Mauric Švermova 1173, 389 01 Vodňany
Mobil:  


Stáhnout ppt "Nabízíme Záznam veškerých akcí, soukromých i veřejných, jako jsou svatby, narozeniny, křtiny, významná výročí, maturitní plesy,sportovní a kulturní události."

Podobné prezentace


Reklamy Google