E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne 19.9.2012 jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Nejprve jsme se přihlásili na některé ze zajímavých T-témat.  Potom nás čekaly 2 online lekce, ve kterých jsme se měli naučit teoretický základ pro.
Advertisements

Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
Exkurze do ČOV Vypracoval: Vojtěch Hnilica, 7.C Datum: Organizátor: Mgr. Jitka Režňáková Doprovod: Mgr. Pavlína Hebnarová, Mgr. Vladimír Balajka.
Kouzelný den v laboratoři na SOŠ ve Veselí nad Lužnicí
Anthropos Brno 2008 Exkurze žáků 6. třídy ZŠ Krucemburk.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Interaktivní výuka přírodovědných předmětů na ZŠ CZ.1.07/1.1.04/ ZŠ a MŠ Olomouc, Gorkého 39.
Jarní prázdniny ve školní družině
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku.
Školní výlet – Praha 2013/14.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Návštěva NTM Vypracovaly: Klára Procházková a Nikola Pospíšilová, 1.BL.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
Temelín. Dne osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so.
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
Orlík. Příjezd  Dnes jsme se vydali na exkurzy do vodní elektrárny Orlík.  Moc hezky nás přivítal bývalý zaměstnanec, který provází návštěvy.
Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Kamenné moře Kejzlarová, Kosová.
1.B Petr Štefek Petr Machej Martin Žák Adam Marcalik.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Razvan, Jeremy, yohan, Matej, Zuzka. 1)Présentation du lycée 2)Les expériences 3)ABK6 et Saint-Gobain 4)L’Hermione et La Rochelle 1)Prohlídka lycea 2)Experimenty.
Střední průmyslová škola v Písku
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
HNED CO JSME PŘIŠLI, PŘIVÍTAL NÁS PAN ŘEDITEL MARCEL GAUSE.
Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.
…aneb výlet za čertíky do Litoměřic.  Když jsme se šli projít, tak jsme narazili na sochu Karla Hynka Máchy. Prohlíželi jsme si jí.  Ve třídě jsme.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Exkurze Škoda Auto a Geopark Turnov Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
P1 Střední škola a Základní škola Tišnov. Projektový záměr vytvořit síť základních škol, které budou spolupracovat s naší střední školou zvýšit zájem.
Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém.
Holandsko 2015 Klára Balínová. Madurodam.
Mgr. Kateřina Lojdová - nejčastější organizační forma výuky - učitel souběžně a přímo vyučuje větší skupinu žáků (třídu, skupinu,
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Antonín Krejčí Zvyšování konkurenceschopnosti firem pomocí metod průmyslového inženýrství a inovace s podporou e-learningu Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.05/
HVĚZDÁRNA ĎÁBLICE listopad Průzkumníci vesmíru Takhle jsem si připadal ve hvězdárně v Ďáblicích, kde jsme pozorovali noční oblohu dalekohledy. Koukli.
DEN ZEMĚ
ROK SVĚTLA
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Jsem ŠKOLÁK I.
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
ŘEMESLNÉ CHOLTICE
EXKURZE GEO CENTRUM
Silnoproudá elektrotechnika
Transkript prezentace:

E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE

Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel Gause. Po krátkém představení školy jsme šli do zasedací místnosti,kde nám vyprávěl o učitelích, třídách a technologiích, které škola má.

Poté jsme se prošli po škole a prohlédli si její prostory. Viděli jsme spoustu zajímavých místnost, mezi kterými byl i kinosál a fyzikální laboratoř, ve které jsme měli možnost si vyzkoušet zajímavá měření.

Po měření jsme šli do počítačové učebny, kde jsme vytvářeli 3D model tělesa podle zadání.

Hned nato jsme šli do sklepa, kde jsme viděli stroj na obrábění kovových součástek.

Den jsme zakončili závody na studenty vyrobené elektrické tříkolce a skvělým obědem. Exkurze se mi velmi líbila a jsem rád, že jsem měl tu možnost se na tuto školu podívat.

K ONEC Vytvořili: Daniel Urban Nick Guláš