Stáž v rámci programu Leonardo da Vinci Mobility

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rok 2013 trochu hodnocení Připravili jsme 9 vycházek, navštívili jsme 8 muzeí a galerií, kde jsme shlédli 12 výstav.Poseděli jsme také v 9 občerstvovnách.
Advertisements

Mateřská škola Olomouc - Holice
Produkce vysokokmenných tvarů krajových odrůd ovoce na Školním statku Děčín – Libverda Erzeungung hochstämmiger Formen einheimischer Obstsorten am schulischen.
Odborná praxe v Belgii v rámci programu Leonardo da Vinci Mobility
TENERIFE.
Jiří Janda, Lidická 208/1, Kladno Ukázky.
Vyšší odborná škola zahradnická a Střední zahradnická škola Mělník
LEONARDO DA VINCI 2008 Program Leonardo da Vinci je v rámci programu celoživotního učení zaměřen na odborné vzdělávání a přípravu na jiné než vysokoškolské.
ZAJÍMAVÉ SNÍMKY z BRNA Rok 2014.
Stáž v Berlíně – Program Leonardo da Vinci Termín: –
Mateřská škola u Bílého králíka, s. r. o
Švýcarsko 2012 Praktikum v ZHAW Wädenswil. ZHAW Zurich University of Applied Sciences School of Life Sciences and Facility Management Wädenswil, Švýcarsko.
Soukromá třinecká obchodní akademie a hotelová škola, s. r. o. uvádí:
Collège Champagne – pohled z přední strany. Hlavní vchod.
Středočeský kraj a Praha.
Cvičení 1: Využití ploch. Zadání  Ve zvoleném území zhodnoťte změny vybraných typů využití ploch mezi lety 1896 a 2007  Ve zvoleném území zhodnoťte.
Vývoj vzdělávacích programů celoživotního vzdělávání v oblasti péče o krajinu a její tvorby.
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
FOTODOKUMENTACE ZPRACOVALA: ING.ŘEHÁKOVÁ, VOŠ MĚLNÍK
1 Divize Project Development ZELENÁ FILOZOFIE SKANSKA.
Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – KVALITA V PROJEKTECH MOBILITY LEONARDO DA VINCI metodika.
Český Krumlov PAMÁTKY UNESCO v ČR neporušena další výstavbou
Parky - umělé ekosystémy
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
Nizozemí Aneta Bohdálková Kam na výlet Do hotelu: Delta. Cena: 2069 Kč. Celkem pokojů: 8. Můžete tam mít domácí zvíře. Je tam: cyklistika. Do hotelu:
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
ČR – PAMÁTKY UNESCO K/41, M/01
Stáž v Berlíně – program Leonardo da Vinci Termín: 4.9. –
Program celoživotního učení Veletrh komunitárních programů, Krajský úřad Ústeckého kraje, Ústí nad Labem, Zdeněk Nebřenský (DZS)
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Architektura tužkou a ve 3D
VY_32_INOVACE_A3-11 TABULKOVÝ PROCESOR - EXCEL AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: LISTOPAD 2011 STRUČNÁ ANOTACE: VÝKLAD LÁTKY K TÉMATU ÚVOD DO PRÁCE.
SUCHOZEMSKÉ EKOSYSTÉMY V
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
Městská část Brno BOSONOHY
OCHRANA PŘÍRODY NA ÚZEMÍ HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu 1.5 Šablony VY-32-INOVACE-497 Cesty v sadovnických úpravách – dlážděné z přírodních materiálů Název.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Autor: Mgr. Hana Novotná Název : VY_32_INOVACE_3A14Čj9_Pravopis vlastních.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
JAZYKOVĚ – METODICKÝ POBYT. Regensburg Jedno z nejkrásnějších měst Evropy na Dunaji. Zde jsem absolvovala čtrnáctidenní jazykově–metodický pobyt.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
ONDŘEJ FOUS Současná krajinářská architektura SEMINÁRNÍ PRÁCE Vypracovala: Lenka Martinátová Obor:AMZO 2. ročník LS 2015/2016.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_1.3.1 Ekosystémy České republiky Název sady: Člověk a jeho svět 4. ročník.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY-32-INOVACE-491 Zahradní slohy nepravidelné Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY-32-INOVACE-490 Zahradní slohy pravidelné Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Současnou podobu dala zámku novogotická přestavba ve stylu tudorské gotiky z let , jejímž autorem byl Jiří Wingelmüller. Část barokního zdiva.
VY_32_INOVACE_DVK_3_2 Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ Název projektu: Zlepšení podmínek pro vzdělávání.
Průmyslová revoluce Kladno Gymnázium Kladno. Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Kódování materiáluvy_32_INOVACE_dej1_dkc20 Označení materiáludkc20_prum_rev_kladno_gymnazium.
MELODIE.
Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název prezentace (DUMu): Trvalky
Nezpevněné cesty Nedostatečné osvětlení Lavičky bez košů Projekt nemůže pokrývat celou revitalizaci vnitrobloku, protože ne všechny pozemky jsou ve.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Hubble deep field.
ŠABLONA III/2 BAROKO Mgr. Lucie Opltová VY_32_INOVACE_ 287_ BAROKO
Zima v Brně leden 2017.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Skrytý poklad Sibiře Kamenný les na Leně 1.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková
Záchranný výzkum v Osoblaze (okr. Bruntál) 2014
„prostor pro zahradnickou alternativu“ MARKÉTA OSINKOVÁ, AMZZ
Náplň a význam fytocenologie
Ateliérová tvorba I. Název projektu : Dům s pečovatelskou službou
Květinářství obecné - úvod
Projekt „Klimatická zeleň“ pro obnovu krajiny
Transkript prezentace:

Stáž v rámci programu Leonardo da Vinci Mobility Název projektu: Odborná praxe studentů zahradnictví v belgických a německých firmách

Stáž v sadovnické firmě Hartmann Ingenieure, GmbH, Berlin Účastníci: studentky 2. ročníku VOŠ zahradnické Mělník (Klára Bigazová, Běla Šestáková) Termín: 15. 8. 2005 – 9. 9. 2005

Spurgarten ve Spreebogen Park. Jedna z částí, o kterou jsme se staraly.

Zkušební záhon s výsadbou trvalek a trav, na kterém se pozoruje přirozený vývoj porostu

Zámek Sansouci v Postupimi s rozsáhlým parkem a mnoha zámky a zahradními stavbami. Jedno z mnoha míst, které jsme navštívily.

Část přírodně krajinářského parku u zámku Sansouci.

Ruská kolonie Alexandrowka v Postupimi

Pohled ze skleněné kupole v Reichstagu Pohled ze skleněné kupole v Reichstagu. Parková úprava navazující na rozsáhlý park Tiergarten s moderně zpracovanou parterovou plochou. Vpravo úřad spolkového kancléře, vlevo v pozadí „Vítězný sloup“.

Budova knihovny a úřadů spolkové vlády nad řekou Spree Budova knihovny a úřadů spolkové vlády nad řekou Spree. O zeleň v popředí jsme se staraly.

Moderní sadovnické úpravy u budovy knihovny

Památník židovským obětem během druhé světové války

Úpravy u moderního obytného souboru u řeky Spree Úpravy u moderního obytného souboru u řeky Spree. Bytový dům je dlouhý asi půl kilometru a je ve tvaru písmene „S“.

Skleník v Berlínské botanické zahradě s viktorií královskou a lotosy

Místo nové realizace sadovnických úprav u úřadu spolkového kancléře Místo nové realizace sadovnických úprav u úřadu spolkového kancléře. Na snímku svah, který jsme upravovaly do výsledné podoby na následné položení travních koberců.

Zakládání vrstev cesty. Jednotlivé vrstvy se hutnily a vlhčily.

Prostor nové realizace s dlážděnými stupni, do kterých budou na některých místech vysázeny stromy. Tento prostor navazuje na plochu před budovou Reichstagu.

Bližší informace o průběhu stáže: b. sestakova@post. cz klara Bližší informace o průběhu stáže: b.sestakova@post.cz klara.bigazova@seznam.cz