Firemní školka Ministerstva zahraničních věcí ČR

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
Advertisements

Alternativní formy péče o děti
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Služby péče o dítě – diferenciace péče
CZ.1.04/3.4.04/ Rodina a práce: PROČ NE?
Představení společnosti Linet spol. s r.o.
Mateřská a rodičovská dovolená
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
VY_32_INOVACE_173_ORIENTACE_V_ČASE Denní režim CZ 1.07/1.4.00/
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
Conel Communication | Vajdova 1029/1 | Praha 10 | | | | Firemní školka za 80.
Vysoké mýto.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Průběh léčebného pobytu batolat a předškolních dětí – oddělení P1
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
CENTRUM SOFIE ŘÍČANY 1. CYKLUS LISTOPAD 2010 – DUBEN 2011.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9 MOST MEZI ŠKOLKOU A ŠKOLOU.
Služba péče o děti v dětské skupině
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Principy Typy Výhody Bariéry a řešení Konference „Podpora rodiny dle programového prohlášení vlády České republiky“ - 30.listopad Poslanecká sněmovna.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Rozmarýn.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.
Mgr. Terezie Pemová NIDAR
Sdružená/komunitní škola brno
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Předškolka a hlídání dětí
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Dětské skupiny v praxi Ministerstvo práce a sociálních věcí
LOGOPEDICKÁ INTERVENCE
Vývoj člověka Ontogeneze.
Návrh zákona o podpoře rodin s dětmi
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Firemní školky – praktický návod JAK NA TO
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
TÁBOR ….
DĚTSKÁ SKUPINA Ministerstvo průmyslu a obchodu
Ochrana veřejného zdraví ZÁKON č. 258/2000 Sb. Práva a povinnosti osob a výkon státní správy v ochraně veřejného zdraví POJMY Veřejným zdravím je zdravotní.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Logopedická třída MOTÝLCI
Anglie a Paříž pro základní školy
Projekt dětská skupina MOTÝL
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
LOGOPEDICKÁ ODBORNÁ PÉČE
PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
Podpora implementace dětských skupin CZ /0.0/0.0/15_009/
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Novinky v předškolním vzdělávání
Příprava pěstounů a sociální zabezpečení
Školní vzdělávací program
Pracovní stáž Malta 2019.
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Firemní školka Ministerstva zahraničních věcí ČR Firemní školky, s.r.o.

Firemní školky, s.r.o. Založeno v roce 2009 Jeden z leaderů v oblasti předškolní péče Cílem společnosti je pomáhat při slaďování osobního a pracovního života rodičů s dětmi předškolního věku V roce 2011 zakládajícím členem Asociace provozovatelů soukromých a firemních školek ČR Účast při přípravě a připomínkování legislativy v oblasti předškolního školství

Výhody prostředí firemní školky Podpora zaměstnavatele při souhře pracovního a rodinného života Zjednodušení návratu matek či otců z rodičovské dovolené Umístění školky v areálu zaměstnavatele Flexibilní otevírací doba Možnost umístění dětí mladších tří let Rodinné prostředí Užší spolupráce s rodiči Možnost kroužků v provozní době školky

Reference Firemní školka Českomoravské stavební spořitelny a.s. realizace + provoz Mateřská škola Akademie věd ČR realizace + rejstříkový provoz, dotace OPPA Firemní školka J&T a.s. Mateřská škola Zámecká školička realizace mobilní montované dřevostavby + rejstříkový provoz V přípravě: Mateřská škola Nemocnice Blansko, J&T a.s. Bratislava

Firemní školka MZV ČR

Firemní školka MZV ČR

Firemní školka MZV ČR

Program dne týdenní program PO ÚT ST ČT PÁ 7:00-9:00 9:00-9:30   7:00-9:00 9:00-9:30 9:30-10:30 10:30-12:00 12:00-13:00 13:00-14:30 14:30-15:00 15:00-16:00 16:00-19:00 PO Příchod dětí,herna Ranní povídání, hygiena, svačina Pohybový blok Pobyt na čerstvém vzduchu Hygiena,oběd Polední klid s pohádkou Hygiena, svačina Volná hra-herna, večeře,odchod dětí domů řízená činnost ÚT Výtvarná výchova, tvořivé práce ST Angličtina pro nejmenší (každá skupina 30.min) ČT 1.skupina: grafomotorika 2.skupina: matematické představy + rozvíjení poznání PÁ Hudbní výchova, říkadla, písničky

Vzdělávací program Pracujeme s dětmi dle Školního vzdělávacího programu S dětmi mladšími tří let pracujeme dle redukovaného Školního vzdělávacího programu, přizpůsobeného jejich možnostem a psychomotorickému vývoji U předškoláků je vedeno osobní portfolio dítěte, je vyhodnocována úroveň školní zralosti a projednána s rodiči Možnost návštěvy logopeda nebo odborníka PPP Vydáváme čtvrtletník

Vzdělávací program Školní rok rozdělen do 4 hlavních témat Cílem je rozvinout Řečové schopnosti Schopnost interpretace Matematické vnímání Pojem o čase Samostatnost dítěte Hudební sluch Svobodné výtvarné vyjadřování

Vzdělávací program Činnosti Hudební výchova Říkadla, písničky Výuka anglického jazyka Matematické představy a rozvíjení poznání Grafomotorika Dramatická výchova Pohybový blok Výtvarná výchova a tvořivé práce Ranní povídání Pravidelné akce (besídky, výlety, školy v přírodě, lyžařský výcvik, tvořivé dílny, rozloučení s předškoláky atd.)

Provozní informace Kapacita školky: 25 dětí Věk dětí: 1-6 let Otevírací doba: 7.00-19.00 hod. Hřiště pro venkovní pobyt na Novém Světě, hřiště Městské části Praha 1, vzdálenost necelých 400 m Režim vyzvedávání: Rodiče – zaměstnanci - přivádí a vyzvedávají dítě do/z šatny Rodiče, prarodiče – nezaměstnanci MZV ČR– volají z recepce na mobilní telefon herny, personál vyzvedne a odvede/přivede dítě do/ze šatny.

Stravování Stravování zajištěno dovozem Dodavatel Milton Bass – splňuje veškeré hygienické předpisy pro předškolní stravování dle Vyhlášky 107/2005 Sb. O školním a předškolním stravování Bezlepková dieta možná za příplatek Pokrm Cena (včetně DPH) Celodenní balíček (snídaně, přesnídávka, oběd, svačina) 91 Kč Večeře (v 17.30 hod.) 36 Kč

Školné Školné se hradí vždy dopředu do 5. dne Docházka Cena Celodenní, 5 dní v týdnu 3 000,- Kč ½ den 150,- Kč 1den 300,- Kč Školné se hradí vždy dopředu do 5. dne v měsíci, a to na základě vystavených faktur (stravné + školné)

Mám zájem o umístění dítěte Vyplnit formulář Žádost o přijetí dítěte Žádost doručit Mgr. Vladimíře Kosičkové (PERS) Termín přijímání žádostí 15.4.2013-10.5.2013 Všichni žadatelé budou do 30.5.2013 vyrozuměni o výsledku Prezentace včetně formuláře Žádosti bude k dispozici na webu MZV ČR

Kontakty Mgr. Vladimíra Kosičková tel.: 224 182 147 Ministerstvo zahraničních věcí ČR tel.: 224 182 147 e-mail: vladimira_kosickova@mzv.cz Mgr. Martin Navrátil, jednatel Firemní školky, s.r.o. tel.:603 410 358 e-mail: navratil@firemniskolky.cz

Otázky a odpovědi ? Děkujeme za pozornost !