Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Advertisements

Noc pát‘áků Michaela Stryjová.
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Divize a představují.
Dobrý den, vítám vás u po ř adu Vodní sv ě t. Jelikož m ů j partner na uvád ě ní po ř adu ješt ě zatím nedorazil budu si muset poradit sama, pokud nep.
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb. Odhaduje se že.
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha.
N ě co pro úsm ě v – fotografie Upravil: s.m.. č arod ě jnice.
SHODA PŘÍSUDKU S PODMĚTEM
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH PŘÍPRAVEK. Motto:,,Neberme dětem radost ze hry, oni nám to vrátí“ Proč změny v soutěžích přípravek?  zapojení všech hráčů do hry 
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
Prezentace se p ř ehraje sama.. Non schoale sed vitae discimus.
DEX (alias Alf) … aneb má cesta z útulku Kralupy nad Vltavou do nového domova.
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
 O co se pokoušíme  Stav p ř i minulé minikonferenci  Jak jsme pokro č ili  Po č ítání fitness  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme.
Okrskové kolo ve florbalu
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
-Dalším hr ů zostrašným místem je práv ě „uli č ka smrti“ -Pro č zrovna „uli č ka smrti“? -Šlo o to, ž e z podzemní místnosti vyšla nap ř. č ty řč.
Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Hlavním cílem DZ je možnost aktivního zapojení d ě tí a mládeže do zlepšování života ve m ě st ě Litom ěř ice a okolí. Dalšími p ř ínosy jsou: ZZázemí.
Vesnice Strupčice.
Peter Griffin ja zhruba č ty ř iceti letý mu ž. Pracuje jako d ě lník v továrn ě na hra č ky. Jeho nejoblíben ě jší č inností je koukání na televizi,
Dobrodru ž ství za č alo a my jsme se poprvé podívali na hotel Mosta ř, kde jsme m ě li bydlet celé t ř i dny.
Holasovice - Velké Heraltice Jak jsme prohráli …
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD.
ERIK Einsteini. ERIK Je mi 28 let. Jsem svobodný a bezdětný. Jmenuji se.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Pozvánka platí pro tebe, tv ů j realiza č ní tým, trenéra a rodinu.
Hrátky s mapou Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceObsahuje nám ě ty č inností pro práci s mapou, seznámení s m ěř ítkem, výroba vlastních u č ebních pom.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0801_ŽIVOTNÍ Ú. Téma: Pojem _ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ Číslo projektu:
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
„ Ondra pomáhá ptáčkům“
Den Země 2009 Dne si žáci devátých tříd pod vedením paní učitelky Zimové připravili pro své spolužáky z prvního stupně různé soutěže. Žáci prvního.
Rozsvícení Vánočního stromu
Staré pověsti české Alois Jirásek
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_31_Fotbalový zápas
České hokejové zlato v Naganu 1998
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_12_INOVACE_19_Mezilidské vztahy TÉMA: Všude.
Autor: Mgr. Jana Burdzová
Jak se stát veselým panáčkem
Základní škola Moravičany 2015/2016
VYBER SPRÁVNÉ PŘÍSLOVÍ
Někteří z Poláků neuměli hrát florbal a tak jsme je to učili
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Proč se ten pes vždycky najednou zasekne?
Děti odsouzených rodičů
CO NÁS ČEKÁ A MOŽNÁ NEMINE K L I K E J.
ČTYŘI SVÍČKY.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Vymyšlený příběh Běželová
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
VY_32_Inovace_4.1.3 Věta jednoduchá a souvětí
Transkript prezentace:

Fotbal

Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě vuji 8.t ř ídu základní školy, a ze všeho nejvíc m ě baví t ě locvik, kde pravideln ě cvi č íme a hrajeme r ů zné hry jako je fotbal, basketball a mnohé další. M ů j koní č ek je fotbal, který navšt ě vuji t ř i léta a o tom jak jsem za č ínal Vám n ě co povím.

Za č alo to, když jsem poprvé p ř ijel do D ě tského Domova a všiml jsme si, že skoro každý kluk tu hraje fotbal a tak jsem si ř ekl co bych to byl za kluka, který by ho také neum ě l a tak jsem se p ř ihlásil do fotbalového klubu v Uherském Ostrohu, kde m ě p ř ijali s radostí. Za č ínal jsem od mladších žák ů, kde jsem postupn ě zlepšoval a u č il se zacházet s balónem až jsem se dostal do starších žáku, kde už hraji zápasy a umím zacházet s balónem.

Kopa č ky Chráni č e Vhodné oble č ení na tréninky

M ů j první zápas byl vlastn ě turnaj, na který m ě pan trenér povolal, že pot ř ebuje nutn ě posily a že byl velmi rád, kdybych mu p ř išel pomoci. Já jsem však neodmítl a slíbil jsem mu, že p ř ijdu. Turnaje se zú č astnili č ty ř i sousední týmy. Pan trenér si nás všechny povolal a sd ě lil nám naše postavení. Já jsem byl sice na st ř ída č ce, ale v ů bec m ě to nevadilo, takže se dá ř íct že jsem byl,,Kapitán st ř ída č ky“. První dva zápasy jsem nenastoupil a také jsme prohráli. Do posledního turnajového zápasu m ě pan trenér postavil. Na za č átku jsme vedli 1:0, ale pak se to vše oto č ilo a v posledních p ě ti minutách byl stav 3:3. Pak ale nastal č as, kdy jsme byli všichni za p ů lkou v pokutovém poli. Najednou mi m ů j spoluhrá č p ř ihrál a mí č jsem m ě l já, ale z druhé strany se ozývalo,,P ř ihraj, jsem tu volný“, tak jsem se nerozmýšlel, vyst ř elil jsem a vsítil jsem branku a gól byl na sv ě t ě, což znamenalo velikou radost. Nakonec m ů j gól rozhodl o vítezství a skon č ili jsme na bronzovém t ř etím míst ě.