Londýn.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Vojtěch Šolta student septimy
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
10 nej z královské Anglie den Londýn.
Markéta Horáková Kvinta B
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
královské město na Temži
Velká Británie školní zájezd 11/5- 16/ den: hrad TOWER oblast CITY.
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Velká Británie školní zájezd 24/9- 29/ Část čtvrtá.
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
Zájezd do Velké Británie den: GREENWICH + hrad HEVER.
Červen  Odpolední odjezd z Brna  Směřujeme do severní Francie – Omaha Beach (místo vylodění spojenců za 2.světové války)  Odpoledne nalodění.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Školní výlet – Praha 2013/14.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Chceš se kouknout do Londýna?Klikni na něj. Chceš vidět Big ben? Klikni na něj. Chceš vidět London eye.Klikni na něj. Jestli jsi viděl Big ben i London.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
Anglie 2007 Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Orlík. Příjezd  Dnes jsme se vydali na exkurzy do vodní elektrárny Orlík.  Moc hezky nás přivítal bývalý zaměstnanec, který provází návštěvy.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
ANGLIE
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
LONDÝN.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Londýn Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Leží na jihovýchodě země při ústí řeky Temže. Londýn je společně s městy New.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Cestovní ruch Velké Británie a Irska
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Londýn Vypracoval: Jakub Krišpín
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
Velká Británie školní zájezd 11/5- 16/ den: GREENWICH ROCHESTER hrad HEVER.
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
Autor: David Primus. What I liked most: I was most impressed by a meteorite, which was exhibited at the planetarium in Greenwich. I was surprised that.
Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
TERMÍN: – Zájezd do Anglie začal od obchodu COOP pár metrů od školy ve Francově Lhotě v 6:30 Naše trasa byla dlouhá přibližně 1700km Projížděli.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Studijně-poznávací zájezd do
UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Londýn.
Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
LONDON P L A F A C M E O S U S.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

Londýn

Přípravy Cestu do Londýna nám zorganizovala cestovní kancelář CK2. Zájezd se uskutečnil na začátku května 2013 (3. – 7. 5.). Před odjezdem jsme si zabalili potřebné věci dle seznamu, který jsme obdrželi. V den odjezdu jsme se sešli ve škole, vyslechli jsme si instrukce, poučení a zkontrolovali jsme si cestovní doklady.

Cesta do Londýna Nejprve jsme vyrazili vlakem ze Řečan nad Labem do Prahy. V Praze jsme vystoupili na Masarykově nádraží, kde jsme počkali na autobus. Poté jsme vyzvedli druhou školu z Čerčan, která jela také s námi. A vyjeli jsme konečně směr Londýn. Projeli jsme Německo, Belgii až jsme dorazili do francouzského přístavu Calais. Trajektem jsme dojeli do Doveru, autobusem už pak do Londýna.

Cesta do Londýna

První den prohlídky V Londýně jsme vystoupili v úřední čtvrti The City, odkud jsme se prošli podél Temže, nafotili jsme si Tower Bridge, pevnost The Tower a křižník Belfast. Po pěší procházce městem jsme vyrazili londýnským metrem k fotbalovému stadionu FC Chelsea, kde nás čekala prohlídka stadionu. Velkým zážitkem byl výhled na celý Londýn z Londýnského oka. Pozdě večer, unavení, jsme šli do našich nových rodin.

První den prohlídky

Druhý den Druhý den ráno jsme se sešli u autobusu a vyrazili na Trafalgarské náměstí. Pěšky jsme se vydali do čtvrti Westminster, kde jsme viděli Big Ben, budovu parlamentu a Westminsterské opatství. Následoval pěší pochod k Buckinghamskému paláci, kde jsme sledovali střídání stráží a prošli se parkem. Po prohlídce parku jsme navštívili hrůzostrašné muzeum London Dungeon, kde byla velká legrace. Někteří z nás se dokonce i báli. Poté jsme nasedli na loď ve směru Greenwich. Zde jsme měli možnost prohlédnout si nultý poledník. Večer jsme se vrátili opět do našich rodin.

Druhý den

Poslední den Brzy z rána jsme vyrazili na prohlídku muzea voskových figurín Madame Tussaud, ve kterém jsme mohli vidět slavné herce, zpěváky, sportovce, vědce, ale také královskou rodinu. Dále zde bylo k vidění 4D kino s komiksovými hrdiny od Marvelu, strašidelná sekce Chambers of horror a historická sekce Spirit of London. Následovala cesta na Oxford street, kde jsme dostali čas koupit něco hezkého domů a sobě na památku. Nakonec jsme se pěšky vydali přes Hyde Park do přírodovědného muzea, kde naše prohlídka města skončila.

Poslední den

Cesta domů Z Londýna jsme jeli do Doveru, kde jsme čekali asi 2 hodiny na trajekt. Trajektem jsme dojeli do Dunkerque, odkud jsme vyjeli směr Praha. Po příjezdu do Prahy jsme se rozloučili se školou z Čerčan a vlakem odjeli domů.

Závěr Cesta se nám všem moc líbila a všichni máme na co vzpomínat. Za klidnou cestu a hezkou prohlídku děkujeme cestovní kanceláři CK2 a paní průvodkyni. Prezentaci vytvořili Tomáš Vaniš a Marcela Svobodová.