Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Projektem k rozvoji sociálního partnerství Karviná Listopad 2002.
Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
DYNAMIKA HMOTNÉHO BODU
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 11. dubna 2013, SD Jilm.
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Vysoké mýto.
SSPŠ a OA Kladno studentky třídy E2
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola Bučovice, Školní 711 Číslo a název operačního.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní.
I Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme Tento projekt č. CZ.1.07/1.1.07/ spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Realizátorem projektu je Střední odborná škola ekologická a potravinářská, Veselí nad Lužnicí, Blatské sídliště 600/I Název projektu: Zkvalitnění vzdělávání.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Projekt partnerských MAS MAS Rozkvět zahrady jižních Čech MAS Blanský les – Netolicko MAS Vodňanská ryba.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Doprava, obchod, průmysl, vzdělání, kultura Obec, kde žiji.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
Veletrhy studijních oborů v Moravskoslezském kraji - „Olympiáda technických profesí“ Ing. Roman Kusyn, ITP Velké Karlovice, 28./
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, p.o. Tato prezentace.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme Tento projekt č. CZ.1.07/1.1.07/ spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Název školy: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor: Lucie Beranová, Název: VY_32_INOVACE_09_VARNSDORF Téma: Orientace.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Bučovice současnost Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Tato prezentace byla vytvořena
Inovované podklady ke cvičením ze ZK1
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Zimní sportovní areály
Strategický plán rozvoje obce pro období
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme Tento projekt č. CZ.1.07/1.1.07/02.0189 spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

NOVÝ JIČÍN DNES

PRŮMYSL V NOVÉM JIČÍNĚ DOTEX TONAK

PRŮMYSL V NOVÉM JIČÍNĚ AUTOPAL AREÁL BÝVALÉ TABAČKY

VZDĚLÁVÁNÍ V NOVÉM JIČÍNĚ

VZDĚLÁVÁNÍ V NOVÉM JIČÍNĚ V Novém Jičíně je široká síť mateřských, základních i středních škol. V současné době zde najdeme také pobočku soukromé Vysoké školy podnikání Ostrava. V Novém Jičíně najdeme školy státní i soukromé. Působí zde také základní umělecká škola.

ZÁKLADNÍ ŠKOLY ZŠ KOMENSKÉHO 66 ZŠ TYRŠOVA ZŠ KOMENSKÉHO 68

ZÁKLADNÍ ŠKOLY ZŠ DLOUHÁ ZŠ JUBILEJNÍ

MENDELOVA STŘEDNÍ ŠKOLA STŘEDNÍ ŠKOLY MENDELOVA STŘEDNÍ ŠKOLA

GYMNÁZIUM A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOUKROMÁ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA EDUCA STŘEDNÍ ŠKOLY GYMNÁZIUM A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOUKROMÁ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA EDUCA

POBOČKA VYSOKÉ ŠKOLY PODNIKÁNÍ OSTRAVA SOUKROMÁ VYSOKÁ ŠKOLA POBOČKA VYSOKÉ ŠKOLY PODNIKÁNÍ OSTRAVA

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA

VOLNÝ ČAS V NOVÉM JIČÍNĚ Nový Jičín nabízí spoustu možností sportovního i kulturního vyžití. Sportovní areály Lyžařský areál Svinec a Včelínek Zimní stadion Hala ABC Krytý i venkovní bazén Tenisové kurty atd.

SPORTOVNÍ AREÁLY LYŽAŘSKÝ AREÁL SVINEC

SPORTOVNÍ AREÁLY ATLETICKÝ STADION HALA ABC

FOTBALOVÝ STADION, TENISOVÉ KURTY SPORTOVNÍ AREÁLY TENISOVÉ KURTY FOTBALOVÝ STADION, TENISOVÉ KURTY

SPORTOVNĚ - ODPOČINKOVÝ AREÁL V BÝVALÝCH ZAHRADÁCH GYMNÁZIA SPORTOVNÍ AREÁLY BAZÉN SPORTOVNĚ - ODPOČINKOVÝ AREÁL V BÝVALÝCH ZAHRADÁCH GYMNÁZIA

AREÁL SKALKY

AREÁL SKALKY

AREÁL SKALKY

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ Dětská hřiště na sídlištích prošla rozsáhlou rekonstrukcí a byla zmodernizována. Nabízí tak dětem možnost nejrůznějších her a zábavy.

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ

VOLNÝ ČAS DĚTÍ DDM Fokus nabízí dětem možnost aktivního trávení volného času. Děti si mohou vybrat z celé řady kroužků – výtvarné, taneční, sportovní, technické atd. Městská knihovna v Novém Jičíně nabízí dětem i dospělým nejen možnost půjčení knih, ale pořádá také nejrůznější besedy.

ODPOČINKOVÉ ZÓNY SMETANOVY SADY Nový Jičín nabízí různá místa k odpočinku. Jedná se např. o Janáčkovy a Smetanovy sady, nebo rybářský areál „U Rybníčku“. JANÁČKOVY SADY

ODPOČINKOVÉ ZÓNY AREÁL „U RYBNÍČKU“ JANÁČKOVY SADY

NÁKUPNÍ CENTRA

SOUKROMÁ AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA DOPRAVA V NOVÉM JIČÍNĚ AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ SOUKROMÁ AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA VLAKOVÉ NÁDRAŽÍ

NOVÁ VÝSTAVBA RODINNÝCH DOMŮ „POD SKALKOU“

Zpracovala: Mgr. Petra Musilová Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, p.o. říjen 2011