Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Realizátorem projektu je Střední odborná škola ekologická a potravinářská, Veselí nad Lužnicí, Blatské sídliště 600/I Název projektu: Zkvalitnění vzdělávání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Realizátorem projektu je Střední odborná škola ekologická a potravinářská, Veselí nad Lužnicí, Blatské sídliště 600/I Název projektu: Zkvalitnění vzdělávání."— Transkript prezentace:

1 Realizátorem projektu je Střední odborná škola ekologická a potravinářská, Veselí nad Lužnicí, Blatské sídliště 600/I Název projektu: Zkvalitnění vzdělávání pedagogických pracovníků v oblasti udržitelného rozvoje na školách Jihočeského kraje ČP: CZ.1.07/1.3.06/04.0018 Projekt je financován ze státního rozpočtu České republiky a Evropského sociálního fondu v rámci Globálního grantu CZ.1.07/1.3.06 Zvyšování kvality ve vzdělávání v Jihočeském kraji, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

2 Kulturní dědictví Jihočeského kraje Český Krumlov 5. a 6. 10. 2012

3 Dominanta města zámecká věž s renesančním palácem, který dnes slouží jako Hradní muzeum. Věž i muzeum jsou celoročně přístupné veřejnosti.

4 Historická část města – původní vzhled domů, výzdoba gotické, renesanční a barokní architektury.

5 Historické centrum

6 Krámky typické pro historické centrum Českého Krumlova

7 Renesanční průčelí měšťanských domů

8 Páralova galerie - expozice moderního umění

9 Český Krumlov současný – rekonstrukce jezu

10 Zasloužený odpočinek


Stáhnout ppt "Realizátorem projektu je Střední odborná škola ekologická a potravinářská, Veselí nad Lužnicí, Blatské sídliště 600/I Název projektu: Zkvalitnění vzdělávání."

Podobné prezentace


Reklamy Google