představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nám škodí na internetu
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
HTML5 Co je nového?. Technologický balíček HTML5 Správně by měl být označován jako nová verze technologií HTML5, CSS3 a ES5, protože v sobě zahrnuje:
Média a propagace Co můžu udělat, aby se o akci vědělo.
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Software – aplikace, programy
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar ZŠ Na Planině 1393/3, Praha 4 Krč Zdroj obrázků: Alfacomp.cz (pokud není uvedeno jinak)
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
Internet Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří
Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.
« Hands off » automatizovaný OCR* systém  Žádná klientská instalace  Žádná uživatelská instalace Jednoduché řešení Snadno pochopitelné  Od zákazníků.
Icq Zuzana Jírová.
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
Elektronická komunikace
Správce obrázků. Správce obrázků iPhoto je program určený pro práci s digitální fotografií. Umožňuje snadné zálohování, třídění, sdílení a tisk fotografií.
Představujeme službu Samepage
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
INTERNETOVÁ BEZPEČNOST
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Informatika - prezentace
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Prezentace vznikla za podpory projektu Vzájemným učením - cool pedagog 21. století (CZ.1.07/1.3.00/ ), který je spolufinancován Evropským sociálním.
aneb zásady správné tvorby webových stránek Informatika Milan Šimek
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Vzestup online komunikace, nová komunikace s hostem.
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Zálohování fotografií
Kyberšikana.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Rozdělení softwaru Obecná informatika. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Funkce operačního systému (11). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
XMPP a firemní komunikace Lukáš Jelínek
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Internet. je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů.
, KOMUNIKAČNÍ NÁSTROJE. Elektronická pošta, zkráceně , je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
NEPOČÍTAČE – DALŠÍ DIGITÁLNÍ PŘÍSTROJE. OBSAH 1) Počítače Počítače 2) Pojem „digitální“ Pojem „digitální“ 3) Využití dig. technologií ve spotřební elektronice.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Mobilní telefony a tablety
Inf Elektronická komunikace
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
5 tipů pro zjednodušení práce
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Stanislava Andršová Josef Vlach
Jak lze využívat internet
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
v PowerPointu 7 možností spolupráce Upravujte prezentaci s kolegy
KOMUNIKACE NA INTERNETU
Transkript prezentace:

představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ publikujte prezentace online představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ Эта презентация демонстрирует новые возможности PowerPoint. Ее рекомендуется просматривать в режиме показа слайдов. Эти слайды должны дать вам представление о том, какие эффектные презентации можно создать с помощью PowerPoint 2010. Для доступа к другим образцам шаблонов перейдите на вкладку "Файл", а затем щелкните "Образцы слайдов" на вкладке "Создать".

Vytvářejte prezentaci Nahrávejte prezentaci Publikujte prezentace snadněji a rychleji 1 Vytvářejte prezentaci 2 Nahrávejte prezentaci 3 Publikujte a sdílejte! Unikátní řešení pro každou situaci

Vytvářejte prezentaci 1 Vytvářejte prezentaci Jednoduché nahrávání na servis pro následující publikaci

Statisíce hotových prezentací Řekněte „Ne!“ prezentacím od nuly. Obrovské množství hotových prezentací pro každou příležitost na stránkách SlidePlayer.cz Používejte hotové prezentace pro rychlé vytvoření vlastních unikátních prezentací pro jakoukoliv událost!

Stahujte a upravujte rychle, Webové stránky SlidePlayer.cz jsou 100% zdarma Prohlížejte si a stahujte prezentace naprosto zdarma! Stahujte a upravujte rychle, snadno a zdarma Všechny prezentace se korektně upravují a ukládají

Publikujte. Sdílejte. Pracujte společně. Už žádné flešky a e-maily s velkými přílohami. Publikujte prezentaci na SlidePlayer.cz a sdílejte odkaz. Pomocí zaslaného odkazu lze prezentaci prohlédnout a stáhnout pro úpravu.

Nahrávejte prezentaci 2 Nahrávejte prezentaci Pohodlné nahrávání na SlidePlayer.cz

A nyní již během pouhých pár minut uvidí Vaši prezentaci CELÝ SVĚT.

Dokonalé video SlidePlayer.cz umožňuje přidávat do prezentace video a zvuk. Kvalitní přehrávání přímo z prezentace! Není to úžasné? Video a zvuk se přehrávají společně s prezentací na všech zařízeních, včetně mobilního telefonu!

Použití přímo z mobilních zařízení. SlidePlayer Použití přímo z mobilních zařízení! SlidePlayer.cz nevyužívá Flash, ale nejnovější technologii HTML5. Díky tomu se prezentace zobrazují správně na jakýchkoliv obrazovkách, dokonce i mobilních zařízeních. Video v prezentaci

V prezentaci je mnoho hezkých efektů? Zachování všech efektů V prezentaci je mnoho hezkých efektů? SlidePlayer.cz je zachová všechny

3 Publikujte a sdílejte! Zveřejňování a šíření prezentací – s SlidePlayer.cz je to snadné!

Jednoduše sdílejte odkaz Jednoduše nahrajte a zveřejněte prezentaci na stránce SlidePlayer.cz Sdílejte odkaz na stránku s prezentací, nebo jednoduše přidejte přehrávač s prezentací na svůj slide či na stránku v sociální síti! Sdílejte s přáteli a kolegy na Facebook, VKontakte a Twitter!

Ať ji všichni uvidí! Šiřte odkaz na prezentaci pomocí emailu, ICQ, Skype, sociálních sítí, nebo jakýmkoliv jiným způsobem! Servis SlidePlayer.cz podporuje zveřejňování prezentace na sociálních sítích jedním klikem, takže už žádné starosti - uvidí prezentaci opravdu všichni! Neuvěřitelně snadno šířit prezentaci pomocí SlidePlayer.cz

? Nemáte na počítači nainstalován program PowerPoint ? Máte ale SlidePlayer.cz a nic víc nepotřebujete! Zhlédnutí prezentací z jakéhokoliv místa

Prezentace z jakéhokoliv místa na planetě Pracujte s SlidePlayer.cz Vaše prezentace jsou vám k dispozici vždy a všude!

SLIDEPLAYER.CZ Jaká je vaše zpráva?