Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HTML5 Co je nového?. Technologický balíček HTML5 Správně by měl být označován jako nová verze technologií HTML5, CSS3 a ES5, protože v sobě zahrnuje:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HTML5 Co je nového?. Technologický balíček HTML5 Správně by měl být označován jako nová verze technologií HTML5, CSS3 a ES5, protože v sobě zahrnuje:"— Transkript prezentace:

1 HTML5 Co je nového?

2 Technologický balíček HTML5 Správně by měl být označován jako nová verze technologií HTML5, CSS3 a ES5, protože v sobě zahrnuje: HTML5, kaskádové styly CSS a JavaScript.

3 Důraz je kladen na přehlednost Příklad:

4 Multimédia Ke vkládání videa už není potřeba nějaký flashový přehrávač nebo uploud na server typu YouTube. Video a zvuk vložíte snadno:

5 Formuláře Jednoduchá kontrola validity zadaných údajů pomocí atributu required. Příklad:

6 Formuláře Jednoduchá kontrola validity zadaných údajů pomocí atributu required. Příklad: Tento zápis vytvoří formulářové políčko a tlačítko k odeslání.

7 Formuláře Jednoduchá kontrola validity zadaných údajů pomocí atributu required. Příklad: Pokud zůstane políčko prázdné, zobrazí se zpráva požadující doplnění pole.

8 Grafika Pro vykreslování vizuálních prvků slouží canvas, na kterém můžete zobrazit prostřednictvím JavaScriptu prakticky cokoliv se vám zalíbí.

9 Budoucnost je v HTML5.


Stáhnout ppt "HTML5 Co je nového?. Technologický balíček HTML5 Správně by měl být označován jako nová verze technologií HTML5, CSS3 a ES5, protože v sobě zahrnuje:"

Podobné prezentace


Reklamy Google