Pozn.: Při komunikaci přes přichází odpověď obvykle do 2-3 dnů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Šikana a kyberšikana.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
ZÁSADY PRVNÍ POMOCI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ;
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Média a jejich role I. OB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U
ROSA – Pomoc dětem zasaženým domácím násilím Mgr. Eva Šilarová.
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
Kamarádství, přátelství. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět.
Formy a druhy sociálních služeb. Sociální služby Činnost zajišťující pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění nebo v rámci prevence před.
P REVENCE A INTERVENCE V OBLASTI ŠKOLNÍ ŠIKANY M ÝTY A REALITA David Čáp
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo výzvy: 34 Předmět: Občanská výchova Ročník:
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Význam a funkce rodiny TÉMA SADY: Občanská výchova.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Jiří Kolář NÁZEV:VY_32_INOVACE_08B_02_PC_a_zdraví TEMA:HARDWARE A SOFTWARE.
Raná péče. terénní, popřípadě ambulantní služba poskytovaná dítěti a rodičům dítěte ve věku do 7 let, které je zdravotně postižené, nebo jehož vývoj je.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Dokážeš si představit, co by se stalo, kdybychom Bibli používali tak,
Postup instalace produktu
Věcné učení VY_32_INOVACE_06_11_smysly člověka (sluch 2)
Time Management Lubomir Pelc ČIŽP – Brno
Svoji životní situaci pociťujete jako nepříznivou, kterou nemůžete zvládnout vlastními silami …
Internet.
KYBERŠIKANA.
Roční preventivní program a následná práce se třídou a rodiči Ing
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice
Vytvořila: Mgr. Marie Kardová
Univerzita Palackého, Olomouc Petra Martináková
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
Věděli jste, ....
Prvky v síti Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Název školy
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
MEZILIDSKÁ KOMUNIKACE.
SKYPE AUTOR: KAREL ONDŘEJ.
Dětský klub Malý drak.
KYBERŠIKANA JE ŠPATNÁ VĚC!
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ NOVOVĚK
Úvod do trestního práva
KYBERŠIKANA výukový materiál 4. základní školy – INFORMATIKA
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Svoji životní situaci pociťujete jako nepříznivou, kterou nemůžete zvládnout vlastními silami …
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Přídavná zařízení.
Obec Pstruží pro občany
Role a možnosti spolupráce s orgány sociálně-právní ochrany dětí
VLASTNOSTI KOMBINAČNÍCH ČÍSEL
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_CERTOVSKE_RYMOVANI Název materiálu:
Číslo: VY_32_INOVACE_14_20 Základní škola Jindřichův Hradec I, Štítného 121 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze.
Děti odsouzených rodičů
TÝRÁNÍ, ZNEUŽÍVÁNÍ A ZANEDBÁVÁNÍ SENIORŮ V ČESKÉ REPUBLICE
naplno využít Outlook 5 způsobů, jak Podpis má mít styl
Název školy ZŠ a MŠ, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Název události Datum akce Čas akce
Kontakt dětí v PP s původní rodinou
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Jen se tak koukám co zrovna děláš..
Seznámení s Elrond z.ú..
Dokážeš si představit, co by se stalo, kdybychom Bibli používali tak,
Pojem a definice krize Překážka na cestě za důležitými životními cíli, kterou člověk není schopen překonat v obvyklém čase obvyklými metodami řešení problémů.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
DOMÁCÍ NÁSILÍ UTEČ, DOKUD JE ČAS
Technika kolem nás Svět, ve kterém žijeme, se skládá z živé a neživé přírody, ale také techniky. Dokázali byste říct příklad živé a neživé přírody? Do.
Tommy's Window Slideshow
Terénní krizová služba
Komunitně plánujeme na Brandýsku
Transkript prezentace:

Pozn.: Při komunikaci přes e-mail přichází odpověď obvykle do 2-3 dnů. Výhodou telefonického volání je okamžitý kontakt s někým, kdo Ti poradí. Pokud nechcete nebo nemůžete využít osobnostního poradenství CEVAP, zde najdete důležitá telefonní čísla a e-mailové adresy některých organizací, kam se můžete v případě problémů obrátit: Linka bezpečí 116 111 Dovoláte se zdarma z pevné linky i mobilního telefonu 24 hodin denně. Pro ty, kteří se cítí osamělí, zrazení a nemohou nebo se nechtějí svěřit někomu ze svého okolí. E-mailová poradna Linky bezpečí pomoc@linkabezpeci.cz Lze využít v případě, že nemáte k dispozici telefon. Pracovníci linky odpovídají zpravidla do 3. dnů Chat Linky bezpečí pro děti v nouzi Chat.linkabezpeci.cz V provozu denně od 8 do 22 hod. Linka vzkaz domů 800 111 113 724 727 777 Nechce se Ti vrátit domů, ale přesto chceš nechat svým blízkým zprávu, že jsi v pořádku.. Pokud se za žádnou cenu domů vrátit nechceš, Linka vzkaz domů Ti zprostředkuje umístění v azylovém domě, krizovém centru, kde najdeš prozatímní střechu nad hlavou. Krizová telefonní linka k šikaně pro učitele, žáky i jejich rodiče 286 881 059 774 089 181 Někdo Ti ubližuje , máš strach, nevíš, komu se svěřit..Cítíš se ponížený, spolužáci Ti pomoci nechtějí, protože se bojí. Kyber-šikana www.e-bezpeci.cz www.seznamsebezpecne. cz Klikni na ikonu Chci pomoc, pokud ses dostal do obtížné situace s internetem a mobilními telefony, někdo Ti vyhrožuje, zesměšňuje Tě, vydírá. Linka důvěry – non-stop kvůli týrání, zneužívání, zanedbávání péče www.dkc.cz 241 489 149 777 715 215 Můžeš volat na obě čísla nebo kliknout na oranžové kontaktní tlačítko a komunikovat přes e-mail. Intervenční centrum 577 018 265 774 405 162 Pro osoby ohrožené domácím násilím, při problémech s rodinou a mezilidskými vztahy.