Kouření.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příklad k vysvětlení toho, že i žák, který se v přijímacím řízení umístí hluboko pod čarou přijetí, se může s velkou pravděpodobností dostat na školu,
Advertisements

KOUŘENÍ – Téma k zamyšlení
Rozhovor s Bohem.
Tento dokument pošlete svým přátelům,rodičům i prarodičům.
Vojtěch Šolta student septimy
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
„My nechceme kouřit ani pasivně“
Černý humor.
Počty v lásce chytrý muž + chytrá žena = románek
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
O psech a lidech….
KOUŘENÍ.
ZÁVISLOST NA NIKOTINU, ODVYKÁNÍ
Chci abys přišla na oslavu,která se bude konat příští týden.Jsi zvána ke mne domů,mrkni se na snímky,kde se dozvíš podrobnosti. Už se na Tebe těším –Eva.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Může ji lékař ovlivnit? Jan Soukup Psychiatrická klinika 1.LF UK a VFN, Praha Centrum pro léčbu poruch příjmu potravy Motivace k odvykání kouření.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
David Valenta Jan VejvarZákladní škola a Mateřská škola Kladno, Zd. Petříka 1756 Ahoj kuřáci i nekuřáci vítáme vás u prezentace se jménem:
Název: VY_32_INOVACE_VKZ689_13 Autor: Mgr. Lucie Fajfrová Oblast:
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Kuřákův život.
Mýty o léčbě tabákové závislosti u drogově závislých.
Nebezpečí na internetu
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
1 očima knihoven Martin Vojnar UKB Seminář: Primo očima knihoven.
Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára.
Autorka: Veronika Prouzová
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
NIKO, s.r.o. Moderní je e-kouřit. Otakar Dokoupil Jan Kordík
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
Analýza kvantitativních dat II. TEST 1 (v LS 2012) Aktualizované verze jsou k dispozici na Jiří Šafr jiri.safr(zavináč)seznam.cz.
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_33_03 NázevRozpočet Druh učebního materiálu Pracovní list – Rozpočet studenta PředmětEkonomika Ročník4 Tématický.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
KOUŘENÍ A ZDRAVÍ WHO: KOUŘENÍ JE NEJVÝZNAMNĚJŠÍ
Životní Styl Mládeže(podle průzkumu) celkově bylo 144 tázaných průzkum probíhal od do téměř všichni odpověděli bez větších problémů autor.
Procenta.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
E-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky.
Půjčka Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_.
Současný stav užívání tabáku a alkoholu v ČR Seminář PSP ČR 27. května 2014 MUDr. Hana Sovinová, Státní zdravotní ústav PhDr. Ladislav Csémy, Psychiatrické.
Užívání tabákových výrobků v dospělé české populaci (15 let a více) Výsledky studie GATS WHO/CDC 2012 MUDr. Hana Sovinová, PhDr. Ladislav Csémy Státní.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická a mateřská škola Toužim, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Markéta Dornicová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_KOUŘENÍ TEMA:
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
Číslo v digitálním archivu školy VY_52_INOVACE_VZ_08 Sada DUM Výchova ke zdraví Předmět Výchova ke zdraví Název materiálu Závislost na nikotinu, odvykání.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_42_INOVACE_12_11 Název materiáluZákladní.
Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo výzvy: 34 Předmět: Občanská výchova Ročník:
VY_12_INOVACE_ , Romeo, Julie a tma
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
SLOVENSKO 2016.
Závěrečná zpráva projektu Karmelka
Vytvořili: Filip Najman a Vojtěch Valenta
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
Rozhovor s NÍM.
Kouření škodí zdraví Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Rozhovor s Bohem.
Číslo v digitálním archivu školy
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Státní zdravotní ústav Praha Centrum podpory veřejného zdraví
Rozhovor s NÍM.
Řekli-7. Řekli-7 že čas je nepřítelem lásky. Není to pravda! Čas jen stírá nátěr; Jean Dotourd Říká se, že čas je nepřítelem lásky. Není to pravda!
O psech a lidech….
Transkript prezentace:

Kouření

informace Ptali jsme se 60 lidí na náměstí v UH na to, jestli kouří cigarety, jaký druh cigaret kouří, kolik za ně utratí za týden a jestli litují, že začali kouřit. Nestalo se nám, že by nám lidé neodpovídali, až na pár výjimek.

Kouříte cigarety? Překvapilo nás, jak málo lidí kouří, do ulice jsme šli s tím, že bude aspoň 30% lidí kouřit.

Jaký druh cigaret kouříte? Předpokládali jsme, že budeme potkávat lidi, kteří kouří i elektronickou cigaretu, ale těchto lidí bylo míň, než jsme si mysleli.

Kolik za cigarety utratíte týdně? Předkládali jsme, že lidé utratí víc peněz, takže nás to příjemně překvapilo.

Mrzí vás, že jste začali kouřit? Dále jsme se ptali, zda-li lidi mrzí, že začali kouřit, tohle nás dost nepříjemně překvapilo, protože nikdo nelituje, že začal s kouřením

Chcete přestat? Poté jsme se ptali, jestli chtějí přestat s kouřením, jen pár jedinců nám řeklo, že chtějí přestat.