Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace."— Transkript prezentace:

1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět: Výchova ke zdraví Ročník: VI. Téma: Patologické jevy Autor: Mgr. Magdalena Tesařová VY_32_INOVACE_18_TS

2 Anotace: prezentace v programu PowerPoint – návykové látky: 1) úkol „Proč lidé kouří“ 2) úkol „Výpočet částky za vykouřené cigarety“ Klíčová slova: proč lidé kouří, jaké mají jiné možnosti a kolik korun zaplatí za cigarety ročně

3 Patologické jevy Kouření cigaret - úkoly

4 Úkol č.1 Zamysli se nad tím, proč lidé kouří. Tyto důvody zapiš do prvního sloupce pracovního listu. Potom se vrať k jednotlivým důvodům a navrhni, jakým jiným způsobem by mohli na situaci reagovat, aniž by ohrožovali své zdraví. Lidé kouří, protožeJakou mají lepší možnost? 1. 2. 3. 4. 5.

5 Úkol č.2 Vypočítej, kolik peněz by mohl ročně ušetřit člověk, který vykouří denně jednu krabičku cigaret za 72 Kč.

6 Zdroje: http://www.obrazky.cz/


Stáhnout ppt "ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace."

Podobné prezentace


Reklamy Google