Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie a VOŠ Valašské Meziříčí Středoškolské studium – OA, VSČ, IT Vyšší odborná škola – IT v podnikové praxi Bakalářské studium – denní i distanční.
Advertisements

Manažer obchodu příspěvek VŠE ke vzdělávání dospělých.
Národní projekt Úspěšný ředitel Model vzdělávání vedoucích pracovníků škol a školských zařízení.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Vítejte na Dni otevřených dveří Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 18. ledna 2013.
Fakulta managementu a ekonomiky Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva Motto: Smart governance.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/17 Osmileté studium.
Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“
Prof. JUDr. Vladimír Týč, CSc. Právo jako společenský jev: PRÁVO 1.vnitrostátní, 2.mezinárodní a 3.evropské (EU) Masarykova univerzita Brno 2016.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.02 Ročník2. ročník.
1. Podnikání 1.část členění organizací podnikání (definice podnikání, kdo může podnikat) obchodní firma živnostenský rejstřík živnosti (podmínky, druhy,
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
Zkušenosti z inspekční činnosti ve školách s prvním stupněm Mgr. Miroslav Pospíšil, ČŠI Jihlava, leden 2011  hodnocení ŠVP  poznatky z inspekční činnosti.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Informační a poradenské centrum ZČU
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Fakulta managementu a ekonomiky
Proces zajištění výuky na ČVUT FBMI (školení )
 Školská legislativa J. Šťáva katedra pedagogiky
Obchodní akademie Náchod
Přihlášky Přihlášky podává zákonný zástupce nezletilého uchazeče řediteli (na podatelnu) střední školy (SŠ) nebo zasílá doporučeně. Pro 1. kolo přijímacího.
Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018
Z historie živnostenky
Státní maturita Jindřich Kitzberger.
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy Ústav románských studií
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Finanční část Praha, 25. července 2017.
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Vladimíra Houšková Název materiálu:
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
Ústav technicko-technologický Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Zvláštní odborná způsobilost
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
TŘÍDNÍ SCHŮZKY přihlášky na SŠ leden 2016
MBA Executive – úvodní informace
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Informace k přijímacímu řízení na střední školy
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
PORADA MANAGEMENTU NELÉKAŘSKÝCH ZDRAVOTNICKÝCH POVOLÁNÍ (Porada hlavních sester) MZ ČR Praha.
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Centralizované rozvojové projekty 2017
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2019 – 2020
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Prezentace Fakulty ekonomické ZČU v Plzni
Inovace VOV informace o projektu
Personální zabezpečení SP
Ing. Alena Opletalová, Ph. D. , 9. 6
Transkript prezentace:

Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní management   Pracoviště a kontakty Firma: Vyšší odborná škola, Střední odborná škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ekonom, o.p.s. IČ 25400681 Místo výkonu práce: Palackého 730/1, Litoměřice Komu se hlásit: Mgr. Miroslav Pokorný – ředitel školy Ing. Jitka Nováková – zástupce ředitele mail: skolaekonom@skolaekonom.cz Minimální stupeň vzdělání: Vysokoškolské  Požadujeme:  1) vysokoškolské vzdělání získané studiem v akreditovaném magisterském studijním programu  v oblasti pedagogických věd zaměřených na přípravu učitelů pro střední školy, nebo  2) odborné vysokoškolské vzdělání, které odpovídá charakteru vyučovaných odborných předmětů pro střední školy a zároveň vzdělání v programu celoživotního vzdělávání uskutečňované vysokou školou a zaměřené na přípravu učitelů střední školy nebo druhého stupně základní školy, nebo studium pedagogiky podle § 22 zákona o pedagogických pracovnících.  Předpoklady pro vznik pracovního poměru, splnění předpokladů pro výkon činnosti ped. pracovníka § 3 a odborná kvalifikace dle § 7 Zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, včetně poslední změny zákonem č. 197/2014 Sb., s účinností od 1. 1. 2015. Podmínky § 7 jsou splněny, pokud uchazeč zahájil studium vedoucí k získání odborné kvalifikace pro přímou pedagogickou činnost nejpozději do 31. 12. 2014.