KTV PRŽNO Duben 2018.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Irena Fadrhoncová.  Definice: právní norma je obecně závazné pravidlo chování, které je vyjádřeno zvláštní státem uznanou formou a jehož zachování.
Advertisements

Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,000 – 0,222“ Tento projekt byl spolufinancován z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA.  Kdo je naše cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Jaké pokoje nabízíme  Jaké aktivity nabízíme.
Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_13.
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Prosinec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Životický portál Od 21. prosince 2015 do 31. prosince 2015.
Sběr bioodpadů Příluky a Fügnerovo nábřeží Technické služby Zlín, s.r.o. Ing. Jakub Černoch ředitel Únor 2016.
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU OBČANŮ. Pojištění odpovědnosti:  Pojištění odpovědnosti za škodu občana  Pojištění za škodu způsobenou při výkonu povolání.
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
Centrum na podporu integrace cizinců
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Infokanál Obce Březnice
KTV PRŽNO Září 2015.
PŘISTOUPENÍ K SMLOUVĚ OSA
„Váš kraj, Váš rozpočet“
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KLUB ZDRAVÍ KDY: každé pondělí od 10 – 11 hodin
V sobotu 25.března 2017 se konalo v hospodě
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Pracovní porada Pracovní list.
Pracovní porada Pracovní list.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Svoji životní situaci pociťujete jako nepříznivou, kterou nemůžete zvládnout vlastními silami …
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Obec Pstruží pro občany
Infokanál Obce Březnice
Infokanál obce Vigantice
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
KTV PRŽNO Březen 2018.
Tak co POKÉMONI?! Jste v pohodě?
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Infokanál obce Vigantice
DOMOVNÍ ROZVODY * přípojky nn *
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
KTV Pržno Červenec 2018.
Implementace BAT závěrů do integrovaných povolení v Moravskoslezském kraji Krakow.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Infokanál obce Vigantice
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
KTV PRŽNO Leden 2018.
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Dobrovolnická činnost ADRA se seniory a pro seniory
Místní poplatek z ubytovací kapacity
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
KTV Pržno Červen 2018.
Infokanál Obce Březnice
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Pěstounská péče na přechodnou dobu (PPPD)
Transkript prezentace:

KTV PRŽNO Duben 2018

Kabelová televize Pržno Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: ou@przno.cz, případně telefonicky na č. 723 303 237 či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu INFOkanál Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ 25385780. Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

se souborem Ostravička Program KTV Naši jubilanti Klub seniorů – pozvánka Zápis do 1.třídy Retro párty - pozvánka „Prženská desítka“ Opravy hlavní silnice – informace Svoz odpadů v dubnu Očkování psů – duben, květen Posezení u cimbálu se souborem Ostravička

Naši oslavenci Duben je měsícem oslav jubileí našich občanek: paní Ludmila Herotová – 87 let, paní Veronika Blokšová – 50 let. Vážené dámy, přejeme vám všechno nejlepší k vašim narozeninám, spoustu dalších krásných let plných štěstí, zdraví a samozřejmě i životní pohody, elánu a lásky. OÚ Pržno

Setkání Klubu seniorů Pravidelné setkání Klubu seniorů se uskuteční v pondělí 9.4.2018 od 15.00 hodin v sále Občanského centra Pržno. Tímto zveme všechny seniory obce, kteří ještě nejsou členy našeho klubu, aby k nám přišli a posílili naše řady. Vždyť dnešní senioři jsou aktivní a činorodí občané, kteří se umí pobavit. Přijďte mezi nás, jste srdečně zváni. Výbor Klubu seniorů

Prženská desítka Sportovní klub Pržno a Obec Pržno společně připravují organizaci 0. ročníku běžeckého závodu „Prženská desítka“. Konat se bude v sobotu 14. dubna 2018 a start hlavního závodu je plánován na 10.15 hod. místního času.  Jak název napovídá, délka hlavního závodu bude 10 km a bude vedena po březích podél řeky Ostravice směrem do Bašky a zpět. Závod je určen pro širokou veřejnost, pro muže i ženy od 15 do 100 let. Součástí závodů budou i závody pro děti v délkách 800, 1600 a 2400 m. Tyto tratě budou vedeny v blízkosti areálu SKP a fotbalového hřiště. Bližší informace k závodům a registracím budou v průběhu března zveřejněny na webech SKP, obce a na FB obce či Kohoutů Pržno.

Opravy hlavní silnice Vážení spoluobčané, informujeme vás, že v dubnu by měly být zahájeny opravy silnice III/48425 z Frýdku-Místku, vedoucí přes Bašku do Pržna a pak dále do Frýdlantu nad Ostravicí. Přesný časový rozsah prací není ještě zveřejněn. Dá se ale předpokládat, že práce budou trvat několik měsíců. Občané a firmy v obci a okolí budou muset počítat s tím, že bude docházet k omezení průjezdu přes obec. Podle optimistické varianty se to naší obce dotkne na dobu asi 2,5 měsíce. Jednotlivé opravované úseky budou mít přibližnou délku 350 – 700 m. Je potřeba se připravit na rozbitou obec, semafory, hluk a prach. Zadavatelem a investorem stavby je Moravskoslezský kraj.

Posezení u cimbálu Obec Pržno zve všechny příznivce folklóru na Posezení u cimbálu, aneb vítáme jaro písní a tancem. Akce se uskuteční v sobotu 14.4.2018 Od 16.00 hodin v Občanském centru Pržno Vystoupí dětský folklórní soubor Ostravička. Vstup je zdarma, občerstvení zajištěno. Jste srdečně zváni.

Svoz odpadů v dubnu Sklo – ve čtvrtek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 4. a 18.4. 2018 Děkujeme za zodpovědný přístup. OÚ Pržno

Ceny odpadů v roce 2018 Výše poplatku se pro rok 2018 zvýšila na 620 Kč/poplatník/rok. Občané ale získávají od obce slevu 120 Kč/poplatník/rok, a to znamená, že výsledku zaplatí stejně jako v letech předchozích částku stejnou, tedy 500 Kč. Sleva přísluší všem občanům zejména za dobré výsledky při třídění odpadů. Zvýšená platba se  dotkne pouze fyzické osoby, která má ve vlastnictví stavbu určenou k individuální rekreaci, byt nebo rodinný dům, ve kterých není hlášena k pobytu žádná fyzická osoba. Vlastníci chat a rekreačních objektů zaplatí za objekt částku 620,- Kč/rok. Výsledná cena je ovlivněna zvýšenými náklady spojenými se zajišťováním svozu odpadů z chatových osad. I nadále budou svozy odpadů řešeny 1 x za 14 dnů, vždy v sudou středu. Tříděné odpady budou sváženy dle vytíženosti 1 x týdně. Svoz odpadů z chatových osad bude od jara do podzimu řešen 1 x týdně.

Očkování psů Dne 30. dubna 2018 od 8.00 hodin bude probíhat před Občanským centrem Pržno očkování psů. Očkování proběhne na stejném místě opakovaně také 7. května 2018 od 15.00 hodin.