Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV PRŽNO Únor 2018.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV PRŽNO Únor 2018."— Transkript prezentace:

1 KTV PRŽNO Únor 2018

2 Kabelová televize Pržno
Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu INFOkanál Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

3 Program KTV Naši jubilanti Bruslení v Polárce - pozvánka
Svoz odpadů v únoru Dotazníkové šetření – KTV Dotazníkové šetření – septiky, žumpy, čov Kalendáře na r. 2018 Dětský maškarní bál

4 Naši oslavenci V měsíci únoru oslaví svá výročí a jubilea tito spoluobčané: paní Františka Chrobáková 81 let paní Jiřina Kubošníková 65 let pan Josef Václavík 55 let pan Jaromír Žižka 50 let Milí oslavenci, upřímně vám blahopřejeme k vašim narozeninám a přejeme vám hodně zdraví, štěstí a elánu do let dalších. OÚ Pržno

5 Pržno má bruslení vyhrazeno v sobotu 10.2.2018 od 14.00 do 15.00 hod.
Bruslení v Polárce Obec Pržno spolu s SDH Pržno vás zve na společné bruslení do haly Polárka ve Frýdku-Místku. Pržno má bruslení vyhrazeno v sobotu od do hod. Pokud nevlastníte brusle nevadí, neboť bude možné si brusle půjčit a rovněž nabrousit.

6 Svoz odpadů v únoru Sklo – ve čtvrtek dle vytíženosti
Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 7. a Děkujeme za zodpovědný přístup. OÚ Pržno

7 Ceny odpadů v roce 2018 Výše poplatku se pro rok 2018 zvýšila na 620 Kč/poplatník/rok. Občané ale získávají od obce slevu 120 Kč/poplatník/rok, a to znamená, že výsledku zaplatí stejně jako v letech předchozích částku stejnou, tedy 500 Kč. Sleva přísluší všem občanům zejména za dobré výsledky při třídění odpadů. Zvýšená platba se tak dotkne pouze vlastníků objektů určených k rekreaci. Vlastníci chat a rekreačních objektů zaplatí za objekt částku 620,- Kč/rok. Výsledná cena je ovlivněna zvýšenými náklady spojenými se zajišťováním svozu odpadů z chatových osad. I nadále budou svozy odpadů řešeny 1 x za 14 dnů, vždy v sudou středu. Tříděné odpady budou sváženy dle vytíženosti 1 x týdně. Svoz odpadů z chatových osad bude od jara do podzimu řešen 1 x týdně.

8 Dotazníková šetření V průběhu února občané obdrží dva dotazníky. Budou se týkat: Otázek týkajících se kabelové televize a jejich uživatelů Způsobů nakládání s odpadními vodami – septiky, žumpy, čov Žádáme všechny oslovené, aby dotazníky vyplnili a odevzdali na OU Pržno. Pokud nebudou odevzdány dotazníky týkající se kabelovky, nebude mít obec možnost adekvátně reagovat na požadavky uživatelů!! Dotazník k septikům a žumpám je rovněž nezbytné odevzdat v co největším množství, aby bylo možno vypracovat optimální způsob řešení pro nakládání s odpadními vodami. ŽÁDÁME VŠECHNY OSLOVENÉ, ABY ODEVZDALI DOTAZNÍKY DO !!!!!

9 Rodinné centrum mašinka vás srdečně zve na Dětský maškarní bál.
Konat se bude v neděli 4. března 2018 od hodin v Občanském centru Pržno. Vstupné činí 20,- Kč. Připraveny budou soutěže, drobná tombola a odměny pro děti. Připraveno bude rovněž drobné občerstvení.

10 Kalendář na rok 2018 Kdo ještě neobdržel obecní kalendář na r a má o něj zájem, může si jej vyzvednout na obecním úřadě.


Stáhnout ppt "KTV PRŽNO Únor 2018."

Podobné prezentace


Reklamy Google