Elektronické sjednání smlouvy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nejdříve musíme zadat adresu webu Daňový portál České daňové správy …. ….a poté zvolit službu ELEKTRONICKÁ PODÁNÍ Napoprvé raději zvolíme „Seznámení s.
Advertisements

Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
1 Zpracování dat o odpadech za rok 2011 Seminář pro ohlašovatele.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Seminář k výběrovému řízení 2013 Způsob přihlášení do výběrového řízení.
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Založení fiktivní firmy.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
Skartační řízení elektronicky
Založení a vznik Fiktivní firmy
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Elektronická pošta Autor: Mgr.
Registrace podle EMAS III
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Téměř sto miliard korun pro konkurenceschopné české podniky Praha Národní dům Na Smíchově 3. října 2006 Nové přístupy implementačních agentur k žadatelům.
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika.
NÁRODNÍ DATABÁZE OBČANSKÝCH PODNĚTŮ Vklad podnětu je velice snadný. Doporučujeme:  Na serveru zjistit souřadnice místa, kterého se podnět.
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Jak mohu kontrolovat své aktuální výpůjčky z Knihovny PA ČR a termíny jejich vrácení.
Dana Sigmundová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Dana Mazancová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, 8. a Ústřední knihovna FSS MU.
ERD - příklad Pojistné smlouvy. Zadání Pojišťovna nabízí klientům různé produkty (např. životní pojištění, povinné ručení, cestovní pojištění, úrazové.
1 UNIQA slaví 15. výročí působení v ČR Slavíme narozeniny ! Ale dárky dostanete Vy a Vaši klienti !
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/6.
Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie.
Závěrečné práce 2005 / 2006 Postup při zadávání témat ZP na OU.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
Ing. Zdeněk Jelínek – poradenství v likvidaci
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Podání žádosti o dotaci
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Obsah prezentace Požadavky u kterých dochází ke změně v procesu
Administrativní bezpečnost a certifikační politika
Postup oprav v případě chybně uveřejněných smluv v registru smluv
Přihlášení uživatele do portálu
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Ústřední knihovna FSS MU
CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR.
Distribuční portál (DIP)
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Instalace certifikátů
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Distribuční portál (DIP)
Podání žádosti o dotaci
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
PředOCEnění.
Transkript prezentace:

Elektronické sjednání smlouvy PSČP přichází na trh s novinkou on-line podpis penzijní smlouvy

Proč další možnost sjednání nové smlouvy? Vycházíme z vývoje trhu - postupný odklon od papírových formulářů Pomáháme obchodníkům - není třeba nosit formulář a tužku, stačí notebook nebo tablet s internetem Přicházíme na trh s novinkou - potvrzení elektronického sjednání pomocí e-mailu: Pro sjednání je třeba pouze portál PEPA a e-mail klienta Možnost vytištění smlouvy a ruční podpis na portále PEPA nadále zůstává

Čas jsou peníze 15 dní vs. 15 vteřin Sjednání na formuláři v řádů dnů vs. elektronické sjednání v řádu sekund 15 dní vs. 15 vteřin

Ke sjednání potřebujete portál Sjednání smlouvy probíhá na obchodním portále PSČP jako doposud

Volba způsobu sjednání smlouvy Na konci sjednávání smlouvy volba „Elektronicky“ nebo „Na papír“

Nezapomeňte s klientem zkontrolovat údaje na smlouvě! Doporučujeme zkontrolovat údaje na smlouvě pomocí ikony „Kontrola údajů“ Volbou „Pokračovat“ se klientovi odešle e-mail pro potvrzení sjednání smlouvy 1. 2.

Klient potvrdí uzavření smlouvy kliknutím v e-mailu Vše pouze elektronicky bez použití tužky a papíru Klient obratem obdrží e-mail, ze kterého potvrdí sjednání smlouvy Přílohou e-mailu jsou Dokumenty ke smlouvě a Informační list

Klientský portál Klient si může ověřit sjednané údaje proklikem z potvrzovacího emailu Zadáním rodného čísla se dostane na Přehled sjednaných údajů

Informace o úspěšném uzavření smlouvy pro klienta Klientovi se ihned objeví poděkování za uzavření smlouvy na internetu Další den obdrží e-mail s poděkováním a informací o placení příspěvků

Informace o uzavření smlouvy pro obchodníka i centrálu Obchodník i centrála obdrží e-mail, s informací o uzavření smlouvy klientem

Archiv elektronicky uzavřených smluv na portále V záložce Archiv lze vyhledat a exportovat údaje o uzavřených smlouvách Náhled na smlouvu ve formátu PDF proklikem z čísla smlouvy Údaje jsou zde k dispozici po dobu 6 měsíců Exporty využije centrála IZ k archivaci ve vlastním systému

Expirace elektronicky uzavřené smlouvy Platnost návrhu smlouvy vyprší po 4 měsících od data uzavření Klientovi i obchodníkovi zasíláme několik upozornění Po expiraci návrhu, je třeba smlouvu sjednat znovu od počátku

Další NOVINKA - Informace o zprostředkovateli Vytvoření Informačního listu o zprostředkovateli a pobídce Některé údaje jsou již vyplněny portálem PEPA, ostatní si doplníte Takto vytvořený list si PEPA pamatuje a používá ho, až do Vaší další úpravy

Méně obvyklé přílohy Elektronicky je možné sjednat dětské penzijko třetí osobou nebo opatrovníkem Požadované dokumenty je třeba zaslat do PSČP během procesu sjednávání

Děkujeme.