Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁRODNÍ DATABÁZE OBČANSKÝCH PODNĚTŮ Vklad podnětu je velice snadný. Doporučujeme:  Na serveru www.mapy.cz zjistit souřadnice místa, kterého se podnět.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁRODNÍ DATABÁZE OBČANSKÝCH PODNĚTŮ Vklad podnětu je velice snadný. Doporučujeme:  Na serveru www.mapy.cz zjistit souřadnice místa, kterého se podnět."— Transkript prezentace:

1 NÁRODNÍ DATABÁZE OBČANSKÝCH PODNĚTŮ Vklad podnětu je velice snadný. Doporučujeme:  Na serveru www.mapy.cz zjistit souřadnice místa, kterého se podnět týká.  Zjistit elektronické adresy podatelny instituce, které je podnět adresován.  Promyslet sled textu podnětu. První větou je „příkaz“ k činu. Druhou větou lze vysvětlit proč je třeba konat.

2 VZHLED HLAVNÍ STRÁNKY PORTÁLU NÁRODNÍ DATABÁZE OBČANSKÝCH PODNĚTŮ

3 TLAČÍTKO PRO ZOBRAZENÍ FORMULÁŘE PODNĚTU

4 FORMULÁŘ (Nápověda po kliknutí na text zmizí) RODNÉ ČÍSLO PODNĚTU NEMĚŇTE POKUD UVEDETE SVOJI ÚPLNOU POŠTOVNÍ ADRESU, MUSÍ SE OBEC ČI KRAJ PODNĚTEM ZABÝVAT OBVYKLE STAČÍ ADRESA ELEKTRONICKÁ PROČ co

5 POTVRZENÍ O VKLADU PODNĚTU Číslo podnětu, případně celou stránku si zkopírujte a uložte v počítači.


Stáhnout ppt "NÁRODNÍ DATABÁZE OBČANSKÝCH PODNĚTŮ Vklad podnětu je velice snadný. Doporučujeme:  Na serveru www.mapy.cz zjistit souřadnice místa, kterého se podnět."

Podobné prezentace


Reklamy Google