Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.05 Téma: PowerPoint.
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_01 TÉMA: ČESKÝ JAZYK.
Potraviny pro léto a zimu ZDRAVÍ, BEZPEČÍ. PROJEKT CZ.1.07/1.3.00/ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.2.
PREZENTACE. INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE 2 Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Označení materiálu VY_32_INOVACE_14_02 Šablona III/2 Inovace a.
STATISTIKA KDE NAKUPUJEŠ? Magdalena Sklenářová VIII.D Adriana Lakosilová VIII.D Alžběta Běhávková VIII.D.
Doprava ROZMĚRY Který obrázek je největší? Který obrázek je nejmenší?
Základní škola a Střední škola CREDO, o.p.s. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Výukový materiál č.: VY_32_INOVACE_107_Nebezpečí elektřiny Vypracoval:
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_19 TÉMA: ČESKÝ JAZYK.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk – 5.ročník ZÁJMENA Co už známe Letní prázdniny, to je prostě senzace. Kdo je vymyslel, ten by měl.
Anotace: Materiál je určen pro žáky 6. ročníku, slouží k opakování probraného učiva Datum: Ročník: 6. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Jazyk a jazyková komunikace,
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Hronková Pavlína Název : VY_52_INOVACE_11_Člověk.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
OneNote. Co to je?  OneNote patří k produktům Microsoftu, nyní je ke stažení zdarma  jde o aplikaci pro rychlou, snadnou a přehlednou správu různých.
Autor: Mgr.Lenka Preisová
Autor: Zuzana Dvořáková Vedoucí práce: Ing. Ludmila Opekarová, Ph.D.
Název školy: MŠ a ZŠ , Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Analýza konkurenčního prostředí
Věta se skládá ze slov Název školy
Slovní úlohy o společné práci
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Doporučený vzor individuální prezentace
Zpětná vazba od zákazníků ve vybrané společnosti
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
Slovesa.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Adaptace jedinců v novém pracovním prostředí
Když slova nestačí Prezentace.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Komunikace se zákazníky ve vybraném podniku Autor práce: Zuzana.
Čtení s porozuměním - básničky Vybírání vhodné ilustrace k textu.
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_23_Požár Téma: Požár
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Úvodní a seznamovací hry
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Několik rad, jak si udělat život krásnější …
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Slovní úlohy o společné práci stejný čas
SKLOŇOVÁNÍ ZÁJMEN MNĚ? VÁM? SOBĚ? NAŠIMI?
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_02_Život v baroku
Porozumění jednoduchému textu 1
Miluj svého muže.
Autor: Ing. Jitka Michálková
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry obchodní jednotky C&A
Obhajoba diplomové práce
Obhajoba diplomové práce
Obhajoba bakalářské práce
Slovní úlohy o společné práci
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2017/2018
VAŠE NÁBOŽENSTVÍ NENÍ DŮLEŽITÉ Překlad:
Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak. Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak.
Výběrové řízení z hlediska právního a psychologického
Výroky ideálního muže I slepice ví, kdy bude ráno,
Co si vezmu na….
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
VY_32_INOVACE_19_14_geometrie (kvádr 2)
Metoda VTI Intenzivní forma pomoci v domácím prostředí rodiny, přímo tam, kde problém vzniká (80.léta 20. stol. v Holandsku) Rodiny, které mají obtíže.
Autor: Mgr. Marie Švehlová
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_17_12_vyjmenovaná slova
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Transkript prezentace:

Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017 Jakub Svatoš Představ se a sděl, proč se pro tebe hodí právě toto téma a ne jiné. Cílem snímku je se představit a sdělit motivaci k výběru tématu. Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017

Úvod Chutná žákům jídlo? Jakou volbu nejčastěji vybírají? Na tomto snímku hlavně upoutej pozornost diváka. Řekni mu, proč by si práci měl přečíst. Čím je dobrá, co se tam dočte nového, skvělého, zajímavého a obohacujícího? Čím ses zabýval/a. Vhodné jsou kontroverzní či provokativní otázky či výroky. Prostě aby si divák myslel, že jsi dost dobrý/á a že jim jdeš říkat osudové věci, bez kterých nemůžou žít. Úvod Chutná žákům jídlo? Jakou volbu nejčastěji vybírají? Je jídlo zdravé?

Obsah Úvod Kapitola 1 Kapitola 2 Kapitola 3 Výzkum Závěr Na tomto snímku neříkej, co v které kapitole kdo najde, ale hodnoť to, jak obtížné bylo psaní které kapitoly, Na kterou kapitolu jsi obzvláště pyšný/á a proč. Úvod Kapitola 1 Kapitola 2 Kapitola 3 Výzkum Závěr

Výzkum Hypotéza Představ hypotézu, výsledky tvého výzkumu, Na co jsi přišel/přišla? Pracuj s grafem, ukazuj, co je na něm vidět a jak by se tvá zjištění mohla použít dál? Graf bez komentáře je horší, než snímek bez grafu.

Praktická část –popis pokusu, druhý výzkum, SmartArt Tato část je nepovinná. Pouze pro někoho. Fotky, video, praktická ukázka 3 – vegetariánský nebo netradiční 2 – většinou chutnější 1 – běžné jídlo

ANO 1 Záleží na volbě Závěr Sděl odpovědi na závěry, sděl i fakta, která tě vedla ke zformulování odpovědí. „150 žáků z 175 dotázaných odpovědělo, že jim jídlo chutná, proto tvrdím, že dětem jídlo chutná.“

„Tohle jsou moje zdroje.“ a nic víc, není dobré říkat. Práce se zdroji „Tohle jsou moje zdroje.“ a nic víc, není dobré říkat. Obsahem tohoto snímku je, abys sdělil/a, jak jsi se zdroji pracoval/a. Jakou kapitolu jsi použil/a? Přečetl/a jsem celou knihu? Pro jakou kapitolu se mi kniha hodila? Jakou pasáž webové stránky jsi studoval/a a proč? Jak bylo náročné knihu/web najít? Kdo ti ji doporučil? Marie Polívková – rozhovor Zdravá výživa http://www.zdravapotravina.cz/recepty http://www.zdravaskolnijidelna.cz/

Děkuji za pozornost Těším se na vaše otázky. Jsi odborníkem na toto téma. Sebevědomě odpovídej na otázky diváků a komisařů. Pokud odpověď neznáš nebo neumíš odvodit, s klidem oznam, že nevíš. Pokud by se někdo ptal mimo téma, klidně připomeň téma tvé práce a řekni, že jsi to v práci neřešil/a. Obrázky mají moc! – Vhodným obrázkem můžeš odlehčit atmosféru. Pamatuj, že první dojem rozhoduje, poslední dojem posluchači zůstává. Těším se na vaše otázky.