KONFERENCE PRO ŘEDITELE A EKONOMY POSKYTOVATELŮ SOCILNÍCH SLUŽEB

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Role odborné společnosti při sledování a zvyšování kvality
Advertisements

Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.,. Vznik zákona •Na tento zákon jsme všichni čekali víc jak 10 let •Přináší veliké změny do sociální práce.
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Praha, 24. července 2007 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE Zkvalitnění péče o válečné veterány.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
Zajišťování kvality, garance kvality Středisko rané péče SPRP České Budějovice Mgr. Martina Papoušková.
Závěrečná konference k individuálnímu projektu „Podpora vzdělávání a supervize u pracovníků v oblasti sociálních služeb a pracovníků v sociální oblasti.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb Odbor sociální péče a zdravotnictví MHMP.
Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková.
Kongresové dny Brno 2010 Asociace výchovných poradců / - založena v červnu 2005 jako Asociace školských poradců díky spolupráci s časopisem.
Kongresové dny 2010 Praha Národní vzdělávací fond, o.p.s. Středisko podpory poradenských služeb Ing. Zuzana Freibergová
Legislativa.
Řízení zdravotnictví z pohledu kraje – zdravotnické právo
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
Návrh legislativních změn v oblasti náhradní rodinné péče (výstupy projektu) PhDr. Miloslav Macela Praha, 16. června 2015.
Příspěvek na péči z pohledu poskytovatele sociální služby
Financování sociálních služeb pro města a obce
Projekt Optimalizace sítě zdravotních a sociálních služeb MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ červen 2011.
Ing. Dagmar Parmová. Kdo jsme? Asociace průvodců České republiky, r. s. 460 individuálních členů z celé ČR, 22 přidružených členů (právnické osoby) –
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Konference pro ředitele a ekonomy 2014, Praha. Kulatý stůl s GŘ ÚP problematika v kontextu poskytování sociálních služeb Praha, Alzheimerova.
1 KVALITA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Ostrava, Příspěvek na péči aktuálně Praha, Konference a setkání sekce ambulantních služeb Praha,
Reforma systému péče o ohrožené děti 25. listopadu 2011 Miloslav Macela Odbor 21 rodiny a dávkových systémů MPSV.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
1 Mgr. David Pospíšil Mgr. David Pospíšil, ředitel odboru sociálních služeb MPSV seminář „Zdravotně postižení – příspěvek na péči - jak dál?” Poslanecká.
Zhodnocení II. zahraniční stáže Mgr. Petra Trtíková vedoucí zdravotního úseku.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Systém sociálních služeb a sociální práce - stávající stav a návrhy změn Seminář APSS ČR, 15. – , Chotoviny Mgr. David Pospíšil ředitel Odboru.
Česká koncepce oboru ošetřovatelství.  Vychází z: - Koncepce ošetřovatelství České republiky z roku 1998, - respektuje doporučení: Organizace spojených.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Seminář „Jak dál v přípravě zákona pro nelékařská zdravotnická povolání“ Výstupy z pracovní skupiny pro nelékařská zdravotnická povolání – směřování, cíl.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Z ÁKON O SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH 108/2006 S B.. Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III.
Mgr. Petr Hanuš KOORDINÁTOR ODBORNÝCH SEKCÍ ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ŘEDITEL SEKCE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB UNIE ZAMĚSTNAVATELSKÝCH SVAZŮ ČR.
Příležitosti a rizika profesní komory pro sociální pracovníky v sociálních službách Presentace pro seminář Výboru pro sociální politiku PČR Daniela.
MUDr. František Schneiberg
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Mezinárodní den sester květen 2009
Kvalita v sociálních službách jako proces
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
QUALITAS PRO PRAXIS 2 Reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_007/
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Domov pro osoby se zdravotním postižením
BLEP061p Řízení ekonom. a právo
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
Sociální šetření a legislativa
Sociální práce TEĎ a TADY II
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V ARMÁDĚ SPÁSY - a co dál?
Konzultační proces k tématu „Nová „druhologie“ sociálních služeb a souvisejících konceptů změn“ Chotoviny, květen, 2014 Mgr. Jan Vrbický.
Informace o činnosti APSS ČR
Ing. Stanislava Správková
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Kvalita sociálních služeb Markéta K. Holečková, MPSV
POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR
Alzheimerova choroba a sociální služby
Poskytování sociálních služeb a ekonomika církevních nestátních neziskových organizací Konference APSS Praha,
Transkript prezentace:

KONFERENCE PRO ŘEDITELE A EKONOMY POSKYTOVATELŮ SOCILNÍCH SLUŽEB 17. ledna 2013, Praha

ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ODBORNÉ KONFERENCE A KONGRESY PŘÍSPĚVEK NA PÉČI - AKTUÁLNĚ 26. 3. 2013 V PRAZE Konference zaměřená na reflexi změny posuzování příspěvku na péči, problémy správního řízení na úřadech práce, ale i návrhy na změnu systému PnP. Kritéria posuzování. Příspěvek na péči a potřebnost sociální péče. Příspěvek na péči a sociální služby. Návrhy na změnu výplaty příspěvku na péči aj.

ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ODBORNÉ KONFERENCE A KONGRESY KVALITA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 14. 3. 2013 V OSTRAVĚ Reflexe standardů kvality sociálních služeb, probíhající a připravované změny standardů kvality a inspekcí, jiné známé, používané a osvědčené modely na měření a zvyšování kvality sociálních služeb a další témata nabídne tato konference . Měření a zvyšování kvality sociálních služeb. SQSS a inspekce kvality. PALMA – koncepty zvyšující kvalitu sociálních služeb. ISO 9001 v sociálních službách aj.

ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ODBORNÉ KONFERENCE A KONGRESY EVROPSKÝ A NÁRODNÍ KONGRES BAZÁLNÍ STIMULACE 16. – 17. 5. 2013 V PRAZE Poprvé je v České republice pořádán Evropský kongres bazální stimulace, na kterém vystoupí významní odborníci tohoto konceptu z celé Evropy. Jde o jedinečný dvoudenní kongres včetně slavnostního galavečera.

ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ODBORNÉ KONFERENCE SETKÁNÍ SEKCE AMBULANTNÍCH SLUŽEB 7. 3. 2013 V PLZNI KONFERENCE A SETKÁNÍ SEKCE ADIKTOLOGICKÝCH SLUŽEB 28. 3. 2013 V PRAZE KONFERENCE PRO CÍRKEVNÍ POSKYTOVATELE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 4. 4. 2013 V BRNĚ ČESKO-BAVORSKÁ KONFERENCE 9. 4. 2013 V PRACHATICÍCH PROFESNÍ SVAZ ZDRAVOTNICKÝCH PRACOVNÍKŮ V SS 24. 4. 2013 V BRNĚ

ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ODBORNÉ KONFERENCE DVOUDENNÍ SEMINÁŘ PRO ŘEDITELE POSKYTUJÍCÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY 25. – 26. 4. 2013 V MONÍNCI PERSPEKTIVY TERÉNNÍCH A AMBULANTNÍCH SLUŽEB 15. 5. 2013 V BRNĚ NOVÝ OBČANSKÝ ZÁKONÍK – DOPADY PRO POSKYTOVATELE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 29. 5. 2013 V PRAZE STRAVOVÁNÍ A PROVOZ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH ČERVEN 2013 V LUHAČOVICÍCH

ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR INSTITUT VZDĚLÁVÁNÍ APSS ČR ZÁKON O ZDRAVOTNÍCH SLUŽBÁCH, PRÁVNÍ ODPOVĚDNOST SESTER 6. 3. 2013 V PALATĚ – DOMOVĚ PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENÉ, PRAHA 5 Mgr. et Mgr. Eva Prošková EKONOMICKÝ POHLED NA ODBORNOST 913, „POSKYTOVÁNÍ ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB NEMUSÍ BÝT ČERNOU DÍROU V ROZPOČTU PZSS“ 14. 3. 2013 V PALATĚ – DOMOVĚ PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENÉ, PRAHA 5 MUDr. Libor Svět, MBA ZÁKLADNÍ KURZ SEBEOBRANY PRO PRACOVNÍKY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH 16. 5. 2013 V TOTEMU – REGIONÁLNÍM DOBROVOLNICKÉM CENTRU, PLZEŇ Mgr. Bc. Marek Šulc

DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST Ing. Jiří Horecký, MBA