Nabízené služby společnosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
Kariérové poradenství
Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.
Nabídka personálních služeb
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
DEP 507. Co zvážit před zahájením výuky? Výběr metod výuky bude ovlivněn: věkem studentů vědomostmi z ekonomických předmětů z 1. ročníku (zejména z ekonomiky)
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
MŠMT - Odbor 32 Financování výzkumu a vysokých škol Ing. Petr Valášek
Různé role zástupce ředitele školy
Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Informační podpora managementu
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
SMALL BUSINESS Modulový výcvikový a vzdělávací program pro začínající podnikatele.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Informační systém pro akreditace Marie Kaňková, MŠMT
Využití metody EPC Jaroslav Maroušek SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. Praha.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Helga Doležalová A-Z COMPUTER SERVICE s.r.o.
Projektový záměr Inovace Státní Imisní Sítě a nástrojů hodnocení kvality ovzduší (ISIS) Jan Macoun, Český hydrometeorologický ústav
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Program Inostart.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Charakteristika daňové evidence Příjmy a výdaje v příkladech.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
© Macura & partner, a.s. Veletrhy řešení 2015 Právní formy podnikání dané zákonem.
Evropské strukturální a investiční fondy Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání P-KAP: Kariérové poradenství prezentace pro Olomoucký kraj Mgr. Miroslav.
Autor bakalářské práce:Martin Šíma Vedoucí bakalářské práce:Ing. Marta Hortová Oponent bakalářské práce:Mgr. Hana Bartošová DAŇOVÉ A ODVODOVÉ ZATÍŽENÍ.
Kariérové poradenství v českém středním školství
Vypracoval / Roman Málek
Elektronické bankovnictví
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Ing. Veronika Dostálková MBA
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
účetnictví, daně a controlling
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Podnikatelské profese v oblasti finančněprávních služeb
Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Nabízené služby společnosti
8. Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Nabízené služby společnosti
PROCES INVESTIC NĚKTERÉ ASPEKTY U VEŘEJNÉ SPRÁVY.
Transkript prezentace:

Nabízené služby společnosti Ing. Roman Ševčík Tvorba aplikací a zpracování dat v prostředí Microsoft ® EXCEL; Komplexní ekonomické služby (účetnictví, daňová evidence, daňová přiznání, podnikatelské plány); Vypracování žádostí o akreditace zařízení u MŠMT k provádění rekvalifikace uchazečů o zaměstnání; Poskytování služby Excel24 (outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem); Ostatní počítačové služby (konzultační a poradenská činnost, individuální výuka PC, návrhy a tvorba internetových prezentací, zajištění webhostingu atd.)

Tvorba aplikací a zpracování dat v prostředí Microsoft ® EXCEL Společnost se od r. 2001 aktivně věnuje vývoji aplikací a zpracováním dat v prostředí Microsoft ® Office se specializací na tabulkový procesor Microsoft ® EXCEL Jedná se zejména o tyto činnosti: Vývoj uživatelských aplikací na míru v Microsoft ® EXCEL Zpracování dat v prostředí Microsoft ® EXCEL Poradenská a konzultační činnost Programování ve VBA (Visual Basic for Applications) Příklady uživatelských aplikaci lze stáhnout z http://www.sevrom.cz

K o m p l e x n í e k o n o m i c k é s l u ž b y Posláním naší společnosti je zajišťování komplexních ekonomických služeb pro naše klienty v maximální míře tak, aby se v plném rozsahu mohli soustředit na ostatní oblasti svých podnikatelských aktivit. Jedná se zejména o tyto činnosti: Vedení daňové evidence; Vedení účetnictví; Mzdové účetnictví a personalistika; Ekonomické, účetní a daňové poradenství; Tvorba podnikatelských plánů a záměrů; Tvorba podkladů pro banky (žádosti o úvěr, hodnocení bonity atd.); Zpracování a optimalizace daňového přiznání; Zpracování přehledů pro OSSZ; Zpracování přehledů pro zdravotní pojišťovny; Optimalizace postupů při zahájení podnikatelské činnosti; (forma podnikání, registrace na úřadech, podnikatelské plány, finanční plány atd.) Finanční analýzy; Vedení a správa internetového bankovnictví; Zajištění komplexního platebního styku s bankou (fakturace, příkazy); Poradenská činnost v oblasti investování; Zajištění auditu; Zajištění služeb daňového poradce; Zprostředkování dostupných forem podpor drobného a středního podnikání; Další služby dle domluvy.

Vypracování žádostí o akreditace zařízení k provádění rekvalifikace zájemců a uchazečů o zaměstnání dle vyhlášky č. 176/2009 Sb., kterou se stanoví náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu, organizace vzdělávání a způsob jeho ukončení Společnost nabízí spolupráci při vypracování žádosti o akreditace zařízení u Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR k provádění rekvalifikace zájemců o zaměstnání a uchazečů o zaměstnání dle vyhlášky MŠMT č. 176/2009 Sb. Jedná se o tyto pracovní činnosti: [Vedení daňové evidence] [Vedení daňové evidence s využitím výpočetní techniky] [Vedení účetnictví] [Vedení účetnictví s využitím výpočetní techniky] [Vedení účetnictví a daňové evidence] [Vedení účetnictví a daňové evidence s využitím výpočetní techniky] [Mzdové účetnictví] [Mzdové účetnictví s využitím výpočetní techniky] [Daňový specialista] [Základy obsluhy osobního počítače] Bližší informace naleznete na http://www.sevrom.cz

Poskytování služby Excel24 Služba Excel24 poskytuje klientům outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů při práci s tabulkovým procesorem Microsoft Excel. Spolupráce probíhá na základě předem určených časových a finančních podmínek. Všechny aspekty poskytování této služby jsou uvedeny ve smlouvě o poskytování služby Excel24. Hlavní výhody při využití této služby: * Komplexní podpora při práci s tabulkovým procesorem; * Časová garance při zpracování zadaných úkolů; * Finanční a časové úspory; * Variabilita intenzity využívání služby - výběr ze čtyř tarifů; Bližší informace naleznete na http://www.excel24.cz

O s t a t n í p o č í t a č o v é s l u ž b y Vedle standardně poskytovaných služeb zajišťujeme pro své klienty dále : individuální výuka PC (Aplikace MS ® Office, základy MS Windows ®, práce s internetem); výroba aplikací a zpracování dat v Microsoft ® Office; návrh a výroba internetových aplikací; zajištění webhostingu a všech služeb souvisejících s umístěním prezentace na internetu; dodávky HW a SW; ostatní služby dle osobní domluvy.

další informace naleznete na: K o n t a k t n í ú d a j e Ing. Roman Ševčík Mrkvičkova 1372 163 00 Praha 6 tel: +420 777 651 132 e-mail: sevrom@email.cz další informace naleznete na: http://www.sevrom.cz