1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Advertisements

VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
VY_32_INOVACE_ 03_ Lidé a čas Roční období (SADA ČÍSLO 2)
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Odpověď na otázky 1. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Mnohý jak světem jdem, štěstí květ hledá v zlém, chtěl by.
V í š, k d o j s e m ? Jsem ta, s kterou společně žiješ po celý den.
Člověk a jeho svět – Člověk a jeho zdraví – Trávicí soustava
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Jaro Mgr. Iveta Honzejková.
JARO Prvouka.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
KDYŽ TĚ CHVÁLÍM, KDYŽ SE ZTIŠÍM, JÁ VÍM, TY SÁM JSI BŮH,
Nebezpečí na internetu
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Svátky 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
Náhrdelník Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:Mgr. Dana Zischková Název:VY_32_INOVACE_60_LÉTO Téma: Výklad na téma léto Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Kalendář - květen Petr Machala.
Pane můj 1. Pane můj, ty jsi zaslíbil, že přijdeš pro lid si svůj. A každý, kdo Ti uvěří, vejde v příbytek Tvůj. Ref: To slovo Tvé je přepevné a vždy mne.
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
1. Buď Pánu čest, ó pějte píseň chvály, | ať slávu jména jeho slyší svět! | On dobrý jest, to do blízka i dáli | po země tváří má se rozeznět.
ANOTACE CZ. 1.07/1.5.00/ Já a moje rodina VY_52_INOVACE_87_96
Velká písmena 2 Český jazyk 6. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_175_1TR_M Autor: Mgr. Marie Reichlová 1 Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383.
Roční období Název školy:
MOJE RODINA Josef Novák.
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:Mgr. Dana Zischková Název:VY_32_INOVACE_47_JARO Téma: Výklad učiva o jaru Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
1. Slyš kdo to stojí u dveří a volá: | Duše, otevři
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Kdo byl Náman? BOHATÝ PÁN, GENERÁL VOJSKA 2. Čím trpěl Náman? MALOMOCENSTVÍM 3. Kdo poradil Námanovi, jak se uzdravit?
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_48_Velikonoce AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM: 1.,
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Prezentace je určena k opakování učiva o rodinné oslavě.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2PRV2,3_10.
Rok – významné dny VY_32_INOVACE_4A_19 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Sada 1 MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vzdělávací oblast : Stupeň základního vzdělávání: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Téma: Autor: Období vzniku: Určeno pro ročník: Anotace: 1. JAZYK A.
KŘESŤANSKÝ KALENDÁŘ Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Velikonoce Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
1.
Jaro KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Luďka Pavlíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_Každý něco umí. TÉMATICKÝ.
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
1.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_29_PRVOUKA
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Autor: Mgr. Jitka Šteflová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
SKLÁNÍM SE PŘED TEBOU JSEM NA SVÝCH KOLENOU JÁ TEĎ VŠE PODDÁVÁM.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Luďka Pavlíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Písmeno v TÉMATICKÝ.
Podstatná jména Opakování.
Veselé vánoční svátky.
VY_32_INOVACE_18_PRVOUKA 1. ROČNÍK_VOLNÝ ČAS
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_32_INOVACE_16_PRVOUKA_JARO.
Transkript prezentace:

1

Prezentace slouží k opakování učiva o svátcích.

Den matek.

Den matek se slaví druhou květnovou neděli.

Jaké povolání má tvoje maminka?

Jaké povolání má tvoje maminka?

Jakou květinu má maminka nejraději?

Já mám mámu nejkrásnější, v celém světě nejmilejší. K Svátku matek chci jí přát, plnou náruč květů dát.

Zdroje: http://www.ekytky.cz/pictures/L3/kr-106-kytice-40-ks-ruzi.jpg

http://www.zskunovice.cz/images/2%5B1%5D.-tr--mamince-006.jpg

http://www. showbiz. cz/public/media/galerie2/andrea_cerna_ordinace_1 http://www.showbiz.cz/public/media/galerie2/andrea_cerna_ordinace_1.JPG http://img16.imageshack.us/img16/3670/rousovdotextu.jpg http://www.sci.muni.cz/bot_zahr/lidi/Gajzlerova.JPG http://morava-live.cz/wp-content/uploads/2012/10/uklizecka.jpg http://www.2zskolin.cz/obrazky/as03_04b.jpg

http://www.invarena.cz/wp-content/uploads/l%C3%A9ka%C5%99ka-pacientka.jpg http://cms.parlamentnilisty.cz/image.ashx?w=410&h=300&f=kadernictvi_960.jpg&id=1840 http://nd01.jxs.cz/935/631/2ca7b64d1d_35918184_o2.jpg http://www.iprostejov.cz/obrazky/ridicka.JPG

http://kvetinyexpres.cz/image/cache/data/kytice-usmej-se1-950x950.jpg http://www.ekytky.cz/pictures/L2/dk-104-kytice-gerber.jpg

http://mmetla.files.wordpress.com/2013/03/cokolada.jpg http://www.kvetinyrozmaryna.cz/upload/kytice_1.jpg