Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383"— Transkript prezentace:

1 Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
OPAKOVÁNÍ I. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_701_3TR_PRV Autor: Mgr. Jana Stolá Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383

2 METODICKÝ LIST VÝUKOVÉHO MATERIÁLU
CZ.1.07/1.4.00/ – EU Peníze školám METODICKÝ LIST VÝUKOVÉHO MATERIÁLU Název vzdělávacího materiálu OPAKOVÁNÍ I. Číslo vzdělávacího materiálu VY_32_INOVACE_701_3TR_PRV Číslo šablony III/2 Autor Jana Stolá, Mgr. Ročník 3. dle zařazení v ŠVP Vyučovaný předmět dle ŠVP Prvouka Téma Opakování učiva Očekávaný výstup Žák si zopakuje učivo z 2. ročníku Anotace (způsob použití) Inovovaný výukový materiál slouží žákům k opakování učiva Datum vytvoření Srpen 2013 Druh výukového materiálu Prezentace v PowerPointu Klíčová slova Ptačí tělo, popis stromu Rozvíjené klíčové kompetence Kompetence k učení a kompetence řešení problémů Použitá literatura a zdroje Vlastní, klipart

3 opakování 1. Do sešitu opiš věty, které ukazují správné chování ve škole: Svačíme o přestávce. O přestávce si hrajeme s kamarády. Běháme po chodbě. V hodině nevykřikujeme. Pereme se. Připravíme si učebnice. Píšeme po lavici. Odhazujeme papírky na zem. Myjeme si ruce. Sedíme v lavici. Hlásíme se. V hodině si povídáme s kamarádem. (7 bodů)

4 opakování Hlava Křídlo Zobák Nohy Ocas 2. Popiš části těla ptáků:
(5 bodů)

5 opakování 3. Popiš stavbu klasu obilí: (5 bodů) zrno klas list stéblo
kořen

6 opakování 4. Popiš stavbu stromu. (6 bodů) koruna květy - plody
větev listy kmen kořeny 4. Popiš stavbu stromu (6 bodů)

7 opakování 5. Odpověz na otázky:  Jaké počasí je v zimě? Kdo slaví svátek 6. prosince  Co nosí myslivci do lesa?  Co nechávají zvířátka za sebou ve sněhu?  Který den je poslední ve starém roce a jaký svátek se slaví? sníh, mráz, led náledí, kroupy, zataženo Mikuláš kaštany, žaludy a seno stopy 31. prosinec, slaví se Silvestr (5 bodů)

8 OPAKOVÁNÍ HODNOCENÍ: BODY ZNÁMKA 28 – – – – a méně 5 Tato tabulka je pouze návrh hodnocení, lze upravit podle potřeb učitele a úrovně třídy.


Stáhnout ppt "Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383"

Podobné prezentace


Reklamy Google