Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jaro KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jaro KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"— Transkript prezentace:

1 Jaro KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Jaro tvoří tři měsíce : Březen Duben Květen

3 Březen Někdy může dojít i k záplavám. V březnu taje sníh.

4 Březen Stromy jsou ještě holé. Na větvičkách se už objevují pupeny.

5 Březen V přírodě kvetou první jarní květiny. Poznáte je?

6 Duben Stromy už jsou krásně zelené.

7 Duben S těmito květinami se můžete setkat na zahrádkách:

8 Duben Slavíme svátky jara.

9 Duben Zvířátkům se rodí mláďátka. Poznáte je?

10 Květen Květen je měsíc lásky. Slavíme Den maminek.

11 Květen V květnu kvetou ovocné stromy.

12 Květen V květnu je příroda jedna velká rozkvetlá louka.

13 Jaro máme všichni rádi. A po jaru se už můžeme těšit na léto...

14 Zdroje: Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: Vajíčka: < < Kvetoucí strom: < Sněženka: < Kuřátko: < Zajíček: < Jehně: < Kuře: < Štěně: < Kotě: < Kůzle: < Králíček: < Srdce: < < Maminka: < Velikonoce: < Pomlázka: < Magnolie: < Záplavy: < Holý strom: < Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: Pupen: RASBAK. < Sněženka: CAROIG. < Bledule: ROWERMANIAK. < Podběl: MEROPS. < Bříza: JORDGUBBE. < Narcis: KURT STŰBER. < Tulipány: HUBIPE. < Hyacint: HEDWIG STORCH. < Kvetoucí strom: BENHUR. < Květ meruňky: BRIAN0918. < Pampelišky: STEFFEN HEINZ. <


Stáhnout ppt "Jaro KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"

Podobné prezentace


Reklamy Google