Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd."— Transkript prezentace:

1 Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd. Snímek 6 obsahuje sýr a myšku k vystřižení, kde můžeme při práci využít názor. Snímky 7 a 8 jsou určeny jako omalovánka podle diktátu: Př. Vybarvi sýr, kde je myška nad sýrem atd. Snímek č. 2 Myška je nad sýrem. Myška je pod sýrem. Myška je vedle sýra. Myška je na sýru. Snímek č. 3 Myška je za sýrem. Myška je v sýru. Myška je před sýrem. Myška je u sýru. Snímek č. 4 Šedá myška je nahoře. Šedá myška je dole. Šedá myška první. Šedá myška je poslední. Snímek č. 5 Šedá myška je uprostřed Šedá myška je vlevo. Šedá myška je vpravo Snímek č. 6 určen k vystřižení. Snímky 7 a 8 omalovánky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2

3

4

5

6 k vystřižení

7

8

9 Černá myš obrázek [cit. 2010-11-27]
Černá myš obrázek [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Šedá myš obrázek [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd."

Podobné prezentace


Reklamy Google