Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SVĚT KOLEM NÁS Pojmenuj jednotlivé obrázky, které jsou zobrazeny na každém snímku, a označ je obecným pojmem. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SVĚT KOLEM NÁS Pojmenuj jednotlivé obrázky, které jsou zobrazeny na každém snímku, a označ je obecným pojmem. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li."— Transkript prezentace:

1 SVĚT KOLEM NÁS Pojmenuj jednotlivé obrázky, které jsou zobrazeny na každém snímku, a označ je obecným pojmem. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2

3

4

5

6

7

8 Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky zeleniny
Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky zeleniny. Po dokončení zmáčkni Shift + F5.

9 Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky domácích zvířat
Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky domácích zvířat. Po dokončení zmáčkni Shift + F5.

10 Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky zahradních květin
Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky zahradních květin. Po dokončení zmáčkni Shift + F5.

11 Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky ovoce
Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky ovoce. Po dokončení zmáčkni Shift + F5.

12 Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky divokých zvířat
Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky divokých zvířat. Po dokončení zmáčkni Shift + F5.

13 Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky lesních květin
Zmáčkni klávesu Esc a do tabulky přesuň obrázky lesních květin. Po dokončení zmáčkni Shift + F5.

14 Citace obrazového materiálu: Snímek 2, 8,11
Jablko [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Hroznové víno [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Jahoda [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Hruška [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 3, 8,11 Brokolice [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Mrkev [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Paprika [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Ředkvička [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 4, 9, 12 Kočka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Křeček [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Pes [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Ryba [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 5, 9, 12 Žirafa [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Klokan [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Medvěd [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Slon [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 6, 10, 13 Růže [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Narciska [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Karafiát [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Tulipán [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 7, 10, 13 Sněženka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Fialka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Konvalinka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Zvonek [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "SVĚT KOLEM NÁS Pojmenuj jednotlivé obrázky, které jsou zobrazeny na každém snímku, a označ je obecným pojmem. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li."

Podobné prezentace


Reklamy Google