ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2018 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2013 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz.
Advertisements

ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2012 – Podmitrov.cz. Po 3.9. – pa Areál penzionu PODMITROV (Vysočina) Doprava busem Ubytování v pokojích a chatkách.
Střední zdravotnická škola v Karviné. oslavila v roce let své existence vybudovala si tradici kvalitní odborné školy její brány již opustilo přes.
ZÁSADY PRVNÍ POMOCI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ;
Spojené království Velké Británie a Severního Irska - Bournemouth Popis mobilit Mgr. Martina Klimešová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků.
Asistenti pedagoga pro žáky se sociálním znevýhodněním a jejich role ve škole.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
IX. Krajská konference k primární prevenci rizikového chování Prima třída PRIMA Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Mgr. Zdeněk Hrnčiřík.
Dětské umění překonává hranice. Principy přeshraniční spolupráce projektu Možnost poskytnutí širší nabídky oborů i v případech, kdy by pro školu (samostatně)
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Chcete se něco dozvědět o naší škole? Potom …VstupteVstupte.
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
Praxe Portsmouth Výběrové řízení  Přihlášky- průměry známek z předchozích ročníků, známky z angličtiny, absence, motivace k přihlášení se na stáž.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
„Propojení teoretické a praktické přípravy budoucích pedagogických pracovníků na UP“ KULATÝ STŮL K PEDAGOGICKÝM PRAXÍM Přírodovědecká fakulta.
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
Mgr. Michal Oblouk.  chceme-li žít ve společnosti, musíme přijmout předem stanovená pravidla, která vymezují hranice lidského soužití  rozlišujeme 3.
Kateřina Janovská.  Prodlužující se věk odchodu do důchodu = nutnost podávat plný pracovní výkon v seniorském věku  + zatížení v domácnosti + častá.
TVORBA JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY V OBORECH VZDĚLÁNÍ KATEGORIE E Romana Jezberová konference IPn NZZ Praha březen 2012.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Setkání zástupců 1. ročníků
 Školská legislativa J. Šťáva katedra pedagogiky
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
Složené úrokování Tematická oblast
DUBLIN ILONA ANDRIYASHYN M3A.
Roční preventivní program a následná práce se třídou a rodiči Ing
Národní zpráva z Mezinárodní studie občanské výchovy
Učitel s rozhledem – žák se šancí
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Jaké formy CLILu? Tento projekt je spolufinancován z Evropského.
pod dohledem statných instruktorů
Název vzdělávacího materiálu
ZDRAVÁ VÝŽIVA PREZENTACE SLOUŽÍ K VÝKLADU NOVÉ LÁTKY.
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
JUDr. Věra Honusková, Ph. D., KMP, PPP
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Úvodní a seznamovací hry
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ
Tělesná výchova na ZŠ praktické
České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education at a Glance 2010 Tisková konference 7.
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Genetika Organizační pokyny Bezpečnostní pokyny
Realizace akreditovaného Kurzu vysokoškolské pedagogiky
Středisko výchovné péče - ALFA
Žáci se speciálními vzdělávacími potřebami
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
Seminář Energetické úspory v budovách v praxi
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Petr Florián 1. S (šestileté studium) - Mgr. Martina Soukupová (čtyřleté studium) - Mgr. Petra Zieglerová.
Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386
Aktuální informace o projektu IKAP
Co si vezmu na….
Ing. Alice Hříbalová - VP
ADAPTACE NA ŽIVOT VE ŠKOLE
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Schůzka fakultních provázejících učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Vztah k životnímu prostředí
Třídní schůzky 4.A
Přijetí nebo odmítání žáků s poruchou autistického spektra vrstevníky?
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2018 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz

Po 3. 9. – út 4. 9. 2018 – budova školy Út 4. 9. – pá 7. 9. 2018 – areál Podmitrov Výuka ve škole od pondělí 10. 9. 2018 Doprava busem Ubytování ve více lůžkových pokojích Stravování: plná penze + pitný režim Účastnící: žáci prvních ročníků(1. ABX,I.A) Realizační tým: 18 členů (učitelů, lektorů, studentů vyšších ročníků, zdravotník)

Cíle a program adaptačního kurzu Jedinečný program s cílem usnadnit tvorbu třídního kolektivu Seznamovací aktivity Aktivity pro rozvoj týmové spolupráce Lanové centrum – nízké lanové překážky v lese

Balíček seznamovacích aktivit povede lektor třídy s třídním učitelem Třídnický management – řády školy, úvod do studia s výchovným poradcem atp. Třídní rituály: lampióny přání, pasování, předání studijních průkazů atp. Balíček seznamovacích aktivit povede lektor třídy s třídním učitelem Seznamky, představovací hry Icebreakery, zahřívací hry Rozvoj důvěry Problem solving, a další

Poučení o bezpečnosti Žák bude respektovat níže uvedená pravidla: Dbát pokynů všech členů realizačního týmu Respektovat denní režim kurzu Chránit své zdraví i zdraví spolužáků (je zakázána konzumace alkoholu a jiných návykových látek) Chránit svůj majetek i majetek spolužáků Respektovat postoje i názory spolužáků V případě poranění či zhoršení zdravotního stavu neprodleně stav oznámí a TU vyhledá pomoc zdravotníka VAŠE DOTAZY…..