Štikovský rybník, k.ú. Štikov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Programy prevence před povodněmi v gesci Ministerstva zemědělství.
Advertisements

PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Středoevropské centrum pro vytváření a realizaci inovovaných technicko-ekonomických studijních programů Registrační číslo CZ.1.07/2.2.00/ Tento.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Nízkoprahový klub BAN! Chválit a povzbuzovat dítě je stokrát účinnější než hrozit a trestat. Orison Swett Marden.
Předpoklady poskytnutí dotace Společný technický sekretariát Drážďany.
Jihlavské Terasy. Příklady dobré praxe KOMUNIKACE SE ČLENY RODINY A PŘÁTELI PROSTŘEDNICTVÍM PROGRAMU SKYPE Postup: Domluvíme s volaným rodinným příslušníkem.
Zákon o sociálním podnikání Průběžné informace o připravovaném předpisu.
Resort životního prostředí a zemědělství -Dotační politika -Činnosti resortu.
Návrh rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok Struktura příjmů MČ Brno-Kohoutovice 1. Příjmy z veřejných rozpočtů o příjmy ze státního rozpočtu - postoupené.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Postavení Nejvyššího kontrolního úřadu v rámci systému správy státu Jeho význam, fungování a systém kontrol.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
Horská služba ČR NONSTOP SOS
Program RP04-16 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2016 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Sociální zabezpečení Sociální služby Mirka Wildmannová Katedra veřejné ekonomie Ekonomicko-správní fakulta MU BRNO.
Sociální práce na obcích v rámci ORP - Zákon o sociálních službách.
Fakta a mýty o přípravě dopravní infrastruktury v ČR Ostrava Libor Lukáš předseda SRDIM.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_255_TÉMA_ Rezervy a fondy Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace –
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
Kontrolní činnost ve zdravotnictví
Brno, Příslušnost vodoprávních úřadů
Stávající systém kontroly při těžbě dřeva
Odkud se berou peníze v rozpočtu
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Josef Středula, předseda ČMKOS
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Státní organizace.
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Jednoduché účetnictví
Organizační zabezpečení práva životního prostředí
Stavební uzávěra základní informace
Zákon o sociálním podnikání
Název projektu: Moderní škola
Rybolov od udice na talíř
Zákon o lesích (lesní zákon) č. 289/1995 Sb.
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
Katedra finančního práva a národního hospodářství
Název projektu: Moderní škola
Pozemkové úpravy.
Legislativní změny na úseku EO, OP, CD (k datu )
Zákon č. 183/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
STAVEBNÍ ZÁKON.
Vodní plochy jako VKP z pohledu práva
Výchova k občanství Státní správa a samospráva
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Seminář ke kódování studijních programů
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Základní Listina Projekt: „Aktualizace procesu komunitního plánování sociálních služeb v ORP Šternberk“, reg. číslo CZ /0.0/0.0/16_063/
Fiche 5 – Relax v lese Článek 25 Neproduktivní investice v lesích
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
Život bez střeva , Praha.
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Zákoník práce 2 – Vznik a zánik pracovního poměru
Transkript prezentace:

Štikovský rybník, k.ú. Štikov Rybářský klub České republiky, z.s. schválený produkční podnik akvakultury Štikovský rybník, k.ú. Štikov

Rybářský klub České republiky, z.s. Humburky 59, 504 01 Nový Bydžov IČ: 270 092 54 DIČ: CZ 270 092 54 email: carp@seznam.cz web: www.rybarskyklubcr.cz   Schválený produkční podnik akvakultury: veterinární schvalovací číslo (IČ): 27009254 Na základě nájemní smlouvy uzavřené v roce 2017 je RKČR smluvní stranou Povodí Labe, s.p., který byl pověřen hospodařit s majetkem státu.

Proces legalizace podmínek chovu ryb dle příslušných právních předpisů zaregistrování rybochovné zařízení u Českomoravského spolku chovatelů a přidělení speciálního čísla CZ 52084425 dle podmínek manipulačního řádu zaevidování hospodářství v LPIS u Státního zemědělského intervenčního fondu včetně zákresu do mapy zpracování pohotovostních plánů I. a II a jejich schválení Státní veterinární správy ČR (MVDr. Knap)

Realizace základní údržby 2017/2018 sekání travních porostů podél hráze osazení bezpečnostní lávky informační cedulí a novým zámkem odstranění popadaných stromů z vodní hladiny odstranění náletových dřevin a invazivních keřů v břehovém pásmu rybníka kompletní vyčištění okolí od komunálního odpadu

Projektový záměr 2017 - 2021 1) Štikovský rybník jako veřejné centrum pro občany pravidelná údržba zeleně a okolí rybníka umístění dřevěných laviček v okolí rybníka vytvoření naučné stezky prostřednictvím informačních desek o fauně a floře, historii rybníka rybník jako centrum pro veřejně prospěšné aktivity, společenské a kulturní akce (např. rybí slavnosti, otevírání a zavírání vody, vytvoření míst pro tělesně postižené, potřeby SDH apod.) 2) Rybniční hospodaření zarybnění rybníka tržním kaprem a línem v souladu se zákonem 99/2004 Sb. umožnění občanům bez nutnosti vlastnit rybářský lístek odlov ryb udicí v rámci hospodářské těžby ryb (děti, dospělé osoby) stabilizace prostředí pro řádnou ochranu přírody a krajiny (nebude nutnost rybník vypouštět)