ve „Vodním ráji“ v Jihlavě

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

PROSTORY PRO HYGIENU (ČÁST 2).
SPORT – Spišská Nová Ves
Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů OHŘEV BAZÉNOVÉ VODY VENKOVNÍHO KOUPALIŠTĚ VE VALAŠSKÉM MEZIŘÍČÍ.
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
EKONOMIKA PROVOZU BAZÉNŮ A KOUPALIŠŤ V ČR
Hotel a vinařství Galant. Hotel Galant - Mikulov.
REKONSTRUKCE LETNÍHO KOUPALIŠTĚ V JILEMNICI
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
40 let mateřské školy Kladno Plzeňská 3129
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Koupelnové relaxační systémy Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Jaroslav.
Roman Šustek. Masérské, rekondiční a regenerační služby Nabízím: MMasáže klasické, sportovní, relaxační AAromaterapie MMasáž horkými lávovými kameny.
Pozvánka do Moravského krasu Připravila Veronika Russová
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
OŠETŘOVACÍ JEDNOTKA je základní funkční, stavební a organizační složka lůžková části nemocnice.
Volnočasové projekty a EU financování
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Střížovice 11 Pěnčín GPS: N, E
Sportovní vyžití v Karviné
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Účinky gravitační síly Země na kapalinu
Služby vodní dopravy a ostatní formy dopravy
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Prezentace atypických termokrytů.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.
Bazén Západočeské univerzity Sokolovská 46 Plzeň – Lochotín Tel.:
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_SAUNY_E1-3.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVNÍHO CENTRA
Hygiena tělovýchovných zařízení Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky Základní informace.
Bc. Michal Kafura projektový manažer města rozvoj města a jeho další potenciál.
PROJEKT Vypracovali: Marie Malíková Anna králová Ondřej Kovač.
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Ostružno - Prachovské skály
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky
MODUL: 07 – Snížení účinků výbuchu
Představujeme vám.
Rotační válec Síť, povrch, objem
TECHNIKA PRSA – ČINNOST HORNÍCH KONČETIN DÝCHÁNÍ
Prezentace atypických termokrytů.
Kruh, kružnice, válec-opakování
Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal
Městské slatinné lázně Třeboň
Letní víkend s Michalem Šubrem
Představujeme vám.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Rotační válec Síť, povrch, objem
Český dům Moskva Jiří Podhola.
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Rotační válec Síť, povrch, objem
Obnova koupaliště města Letohrad – IV. ETAPA
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

ve „Vodním ráji“ v Jihlavě neděle 22.5.2005

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s. r. o SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. koupaliště Vodní ráj Romana Havelky 5a, 586 01 Jihlava tel.: 567 230 166 fax.: 567 230 165 Koupaliště je tvořeno systémem krytých celoročně provozovaných bazénů a celoročně provozovaného kruhového nekrytého bazénu, včetně jejich strojního zázemí a vybavení pro návštěvníky. Součástí areálu jsou i další provozy, které provoz bazénu doplňují - parní kabina, sauna, masáže a solárium. Kapacita krytého koupaliště je 240 osob. Celoroční krytá část koupaliště je tvořena: velkým rekreačním bazénem oblého tvaru o objemu vody 330m3, ploše 400m2, s hloubkou 1,2m s využitím pro rekreační plavání. Bazén nemá v žádném směru standardní rozměr a není v něm uvažováno s kondičním nebo závodním plaváním. Pro zvýšení pohody koupajících je vybaven řadou atrakcí: krytý tobogán 92 m divoká řeka perličková lůžka stěnové masážní trysky podvodní vzduchovače - blowery vodopády chrliče vodní clona podvodní osvětlení vířivým bazénkem kruhového tvaru pro 12 sedících osob o objemu vody 6m3, ploše 9m2 dětským brouzdalištěm osmičkového tvaru o objemu vody 8m3, plochou hladiny 18m2 a hloubkou 0.4m venkovním celoročně využívaným kruhovým bazénem o poloměru 4m s proudící vodou o objemu 80m3, plochou 65m2 a hloubkou 1,25m klasickou suchou saunou pro 12 osob, potní místnost o rozměrech 3,05 x 3,75 x 2,5m parní kabinou pro 12 osob s možností dávkování vonných esencí masáže vertikální turbosolárium