Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

6. 5. – 8. 5. 2011 WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "6. 5. – 8. 5. 2011 WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra."— Transkript prezentace:

1

2 6. 5. – 8. 5. 2011 WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT

3 Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra Kosmetika – klasická Kosmetika – poradenství Vizážistické centrum Solární centrum Masáže – relaxační, zdravotní, reflexní… Rolletic centrum …a mnoho dalších služeb… …za Vámi přijíždí s KLASICKOU MANIKÚROU, která se dnes už tak často nevidí!!!

4 V rámci Vašeho Wellness víkendu Vám nabízíme : Přírodní manikúru Úpravu nehtů do žádaného tvaru Ošetření kůžiček LUXUS! Ošetření rukou včetně relaxační masáže rukou vonnými horkými oleji!!! Lakování …to vše v akčním balíčku za neuvěřitelných 290,- Kč (původní cena 495,- Kč) …možno přiobjednat další služby - zdobení nehtů, francouzskou manikúru…dle Vašeho přání…

5 tel.č.: 777 704 944 pro objednávky Soňa KYZOUROVÁ …těším se na Vás…


Stáhnout ppt "6. 5. – 8. 5. 2011 WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra."

Podobné prezentace


Reklamy Google