ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 1. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 11. 3. 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečná konference: „ INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH“
Advertisements

1 Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Vyhlášení dotačních řízení na podporu poskytování sociálních služeb 2016 schváleno ZJMK – usnesení č. 2054/15/Z21 30 dnů zveřejněno před sběrem.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Technika obsluhy – Kavárenský jídelní lístek Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
GLOBÁLNÍ GRANTY realizované Moravskoslezským krajem v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost na léta Kateřina Švrčková.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
1 Seminář pro žadatele Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 2. výzva – oblasti podpory 1.1 a 1.2 a a 8. dubna 2009KrÚ JMK.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 20. března 2012.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA ZŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové období.
T I S K O V Á K O N F E R E N C E K O N F E R E N C E
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Aktuální informace o KAP a MAP
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D. Ministerstvo průmyslu a obchodu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Výzvy v oblasti regionálního školství
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Podpora nabídky dalšího vzdělávání v JMK
Náležitosti výkresu VY_32_INOVACE_26_516
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DRUHY_CAR Název materiálu: Druhy čar
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Setkání členů rady LK se starosty měst a obcí Libereckého kraje 15
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Daně VY_32_INOVACE_41_828 Projekt.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (2007–2013)
Paměti počítače, rozdělení
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
EXCEL 2010 Úvod k funkcím 1. část.
Výzvy v oblasti regionálního školství
Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám.
Inovace oboru Výrobní systémy a procesy implementací principů Průmyslu 4.0 Číslo projektu: Řešitel projektu: František Manlig, Radek Votrubec.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ A INTEGRACE CIZINCŮ
Analýza brdového listu
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Další rozvoj a zvyšování kvality U3V na TUL
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
IKT Nebezpečí na internetu
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
Transkript prezentace:

ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 1. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 11. 3. 2014

GLOBÁLNÍ GRANTY Zhodnocení: Vyhlášené výzvy Počty projektů Alokace a schválené finanční prostředky Typy organizací Výstupy Publicita

Rozhodnutí o poskytnutí finanční dotace na Globální granty OP VK bylo schváleno dne 14.8.2008 173. Radou Jihomoravského kraje (číslo Usnesení 11001/08/R 173). 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání v Jihomoravském kraji reg. č. CZ.1.07/1.1.02 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků ve vzdělávání v Jihomoravském kraji reg. č. CZ.1.07/1.2.09 1.3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Jihomoravském kraji reg. č. CZ.1.07/1.3.10

Celkem bylo v letech 2009 až 2012 realizováno 243 projektů v rámci celé prioritní osy 1. Schválené finanční prostředky v rámci celé prioritní osy byly v celkové výši 791 060 373,06 Kč.

Financování rozdělené na jednotlivé výzvy: Projekt 1.1.02/010.0101 s alokací 3 592 392,00 a projekt 1.3.10/01.0009 s alokací 1 206 087,50 odstoupily od smlouvy. Projekt 1.3.10/01.0054 s alokací 4 618 127,00 Kč byl ze strany ZS ukončen.

Typy organizací:

Výstupy: Učební/studijní materiály - Učebnice Pracovní listy Učební pomůcky Inovace jazykového a ICT vzdělávání E-learningové portály a kurzy Prezentace Inovace ŠVP Vzdělávací programy

Publicita: Webové stránky OP VK v JMK www.opvk.kr-jihomoravsky.cz Na vytvořených dokumentech Používání log Označování majetku Označování výstupů Publicita při prezentacích, seminářích Propagační předměty

Děkuji za pozornost Jméno Ing. Erika Dittrichová, DiS. Organizace Jihomoravský kraj Kontakt dittrichova.erika@kr-jihomoravsky.cz 451 65 2450, 724 963 704