Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je."— Transkript prezentace:

1 SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je financována z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Jihomoravského kraje prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

2 Informace k IP I Realizace projektu do 31.12.2018
Nový IP od , realizace do Veřejné zakázky Vzdělávání Kontroly Monitoring Evaluace

3 Místní šetření Kontrola + Monitoring + Evaluace
Forma check listu s poznámkami Do konce roku 2018 u všech služeb IP I

4 Evaluace Do konce roku 2018 dotazníky zaměřené na vyhodnocení průběhu projektu a poskytování sociální služby Týká se všech zapojených sociálních služeb Dotazníky budou mířené také na zaměstnance a uživatele služby

5 IP III Jihomoravský kraj má zažádáno o alokaci na IP III, zatím v jednání Realizace od do 2024

6 Vyrovnávací platba Vyrovnávací platba: VP = N – V
kde N - jsou veškeré náklady na zajištění základních činností služby V - jsou výnosy plynoucí ze základních činností služby (tj. příjmy od uživatelů služby) Výpočet vyrovnávací platby: dle Pravidel řízení o přiznání finanční podpory Jihomoravského kraje pro rok 2017/ 2018 v oblasti podpory poskytování sociálních služeb Rozdíl skutečných nákladů a skutečných výnosů musí být minimálně stejný nebo vyšší než vyrovnávací platba – doložení po skončení kalendářního roku


Stáhnout ppt "SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je."

Podobné prezentace


Reklamy Google