WWW.PED.MUNI.CZ/SENEL 2015-1-UK01-KA204-013397.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Třetí kariéra Věk jako příležitost – využijme potenciál zaměstnanců 50+ Diskusní seminář „Rovné šance na trhu práce“ Kateřina Kubešová, EXPERTIS PRAHA.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Volný pohyb osob, volný pohyb pracovní síly v EU (právní úprava v EU a její implementace do právního řádu ČR)
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
Výzva č. 29 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání Mgr. Zuzana Plecitá PhDr. Eva Chvalinová,
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Bc. Radka Kaštovská.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Bc. Klára Loudová Název materiálu:
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Porada s řediteli PO LK, Údolí Bratrouchov.
Projekt „Diagnostika stavu znalostí a dovedností žáků v česko–slovenské příhraniční oblasti se zaměřením na jejich rozvoj“ Fyzika pro 3. stupeň Autor:
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Informace o uplatnění absolventů a světě práce
Aplikace nástrojů marketingového mixu ve vybrané společnosti
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_053/
Socioekonomická situace a chudoba seniorek a seniorů
Nástroje „POSPOLU“ Průvodce pro zaměstnavatele a publikace Kráčíme POSPOLU tipy a návod (metodika) pro praktickou závěrečnou zkoušku ve firmě u oborů.
Projekt odboru personálního Ministerstva vnitra Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV: nástroj ke zvýšení efektivity práce MV ČR.
S Europassem ukážete, co umíte
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Odborná praxe v Německu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
METODIKA ZAVÁDĚNÍ UIS NA JINÝCH UNIVERZITÁCH
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
OSOBNÍ A PROFESNÍ PŘÍNOS STUDIJNÍCH NÁVŠTĚV
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
WORD Číslování stránek
Problematika studentů se sluchovým postižením na VŠ
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Adaptace jedinců v novém pracovním prostředí
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Spolupráce ASZ a města Břeclav Mgr. Břetislav Fiala
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ A ČESKOU REPUBLIKOU
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
PhDr. Eva Ferrarová Ph. D. Mgr. Lenka Ebringerová
Představení projektu.
Vzdělávání a práce web pro cestu za lepší prací
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Máte zájem o více informací?
Šetření uplatnění absolventů vysokých škol
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Analýza potřeb v území Ing. Martin Kolář
Řízení a rozvoj lidských zdrojů na Ministerstvu vnitra
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ II
Sociální podnikání Sociální firma.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Ing. Alena Opletalová, Ph. D. , 9. 6
Transkript prezentace:

WWW.PED.MUNI.CZ/SENEL 2015-1-UK01-KA204-013397

Helena Vaďurová Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita Sen Employment Links: Společně se zaměstnavateli a pedagogy podporujeme mladé lidi s postižením při vstupu na trh práce Helena Vaďurová Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita 2015-1-UK01-KA204-013397

O projektu SENEL 2letý projekt- září 2015- srpen 2017 Spolufinancován Evropskou komisí, program Erasmus+ – (Klíčová aktivita 2 Strategické partnerství) Zaměření: podpora možností uplatnění na trhu práce pro mladé lidi s postižením/znevýhodněním 2015-1-UK01-KA204-013397

Partnerské země: Česká republika Finsko Německo Velká Británie 2015-1-UK01-KA204-013397

Výstupy: Výstava příkladů dobré praxe Průvodce pro zaměstnavatele mladých lidí s postižením Portfolio pro mladé lidi s postižením 2015-1-UK01-KA204-013397

VÝSTAVA PŘÍKLADŮ DOBRÉ PRAXE Fotografie s příběhy Videa Šíření příkladů dobré praxe Osvětová kampaň Dostupné na webové stránce projektu 2015-1-UK01-KA204-013397

2015-1-UK01-KA204-013397

2015-1-UK01-KA204-013397

Proč zaměstnávat. Protože je to normální Proč zaměstnávat? Protože je to normální. Průvodce pro zaměstnavatele mladých lidí s postižením/znevýhodněním Nabízí informace zaměstnavatelům, kteří uvažují o rozšíření řad zaměstnanců o mladé lidi s postižením/znevýhodněním Zaměřuje se na pozitivní stránky, kompetence a dovednosti Uvádí pohled mladých lidí i zaměstnavatelů Nastiňuje opatření, která byla zaměstnavatelem učiněna Ke stažení na webové stránce projektu 2015-1-UK01-KA204-013397

2015-1-UK01-KA204-013397

Osobní a profesní profil Elektronická verze ke stažení s možností úpravy podle potřeb Poskytuje přehled vzdělání, kompetencí a potřeby podpory v zaměstnání Využití: ve vzdělávání, při přípravě na pracovní pohovor, v poradenství… Manuál, video, osobní profil a CV na webových stránkách projektu 2015-1-UK01-KA204-013397

Webová stránka SENEL www.ped.muni.cz/senel 2015-1-UK01-KA204-013397

2015-1-UK01-KA204-013397