Realizace Vnitřních grantů 2015

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Realizace Vnitřních grantů Obecné informace k realizaci projektu/harmonogram Realizace začíná podáním návrhu na přiznání stipendia na GO, podávat.
Advertisements

Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
IGA – VIGA Badatelské studentské vědecké projekty 1 Poskytovatel – IGA Interní grantová agentura VŠCHT Praha IGA.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015 Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor územního plánování a stavebního řádu prosinec 2014.
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
ERASMUS + stručný postup k výjezdu na praktickou stáž.
Úsek prevence Odbor speciálního vzdělávání, prevence a institucionální výchovy.
MOBILITY DAY Praktická stáž Erasmus+ Ing. Bohdana Čechová.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP obecná část Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha OM OP LZZ D9)
1 Seminář pro žadatele Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 2. výzva – oblasti podpory 1.1 a 1.2 a a 8. dubna 2009KrÚ JMK.
PRACOVNÍ PRÁVO III. Pracovní doba. Mzda.. Definice pracovní doby. Je to stanovená doba, v níž je zaměstnanec povinen vykonávat práci pro zaměstnavatele.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
Elektronická přihláška Studenti z ČR a SR použijí tento formulář ! Studenti bez rodného čísla použijí tento formulář !
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
09/04/2015 Rizika při realizaci projektů v závěrečném období ROP SČ.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_11.
VYÚČTOVÁNÍ KULTURNÍCH AKCÍ A PROJEKTŮ PODPOROVANÝCH MO STŘEKOV Platné od
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Tematické setkání k TVORBĚ INDIVIDUÁLNÍCH VZDĚLÁVACÍCH PLÁNŮ
OBD a open access Ukládání publikačních výsledků, druh výsledku J - recenzovaný odborný článek a druh výsledku D – stať (článek) ve sborníku z OBD do Digitální.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Přijímací řízení 2016/17.
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
ZMĚNY V RVP ZV SOUVISEJÍCÍ S ODSTRANĚNÍM PŘÍLOHY 2 RVP ZV UPRAVUJÍCÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ S LEHKÝM MENTÁLNÍM POSTIŽENÍM MŠMT 21. října 2015.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Seminář pro příjemce věcná část řízení projektu TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
Elektronická přihláška
Podání přihlášky prostřednictvím elektronické aplikace
Podpůrná opatření prvního stupně
Rozpočet přímých NIV na rok 2010
Rozpočet přímých NIV na rok 2017
Téma 6: Zdanění příjmů ze závislé činnosti
Občanské soudní řízení I.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Program – – → 1. blok – dotazy posluchačů k prezentaci z minulého semináře, poskytování informací o dítěti, informovaný souhlas.
Financování přímých NIV
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Předávání účetních výkazů do CSÚIS
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 1. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
IGA FŽP 2018 rekapitulace Zadávací dokumentace grantové soutěže
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
za akademický rok 2016/2017 Hana Kolářová proděkanka LF UP
Seminář k dotačnímu programu Rozvoj materiálně technické základny mimoškolních aktivit dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019.
Občanské soudní řízení I.
Občanské soudní řízení I.
Mobilita v rámci bilaterálních dohod
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Daňové přiznání k dani z příjmů PO
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení března 2018, Brno.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení ledna 2018, Praha.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

Realizace Vnitřních grantů 2015

Obecné informace k realizaci projektu/harmonogram Realizace začíná podáním návrhu na přiznání stipendia na GO, podávat na GO od příštího týdne Na základě podaného návrhu začnete čerpat prostředky Všechny návrhy na přiznání stipendia musí být podány do 30. 6. 2015 Závěrečné a průběžné zprávy se podávají na konci kalendářního roku, zpravidla je termín vyhlášen ke konci listopadu

Základní informace k čerpání prostředků - Všechny přidělené prostředky budou vyplaceny formou stipendia Návrhy na přiznání stipendia je nutné podat na GO nejpozději do 30. 6. 2015! Pokud do této doby nedojde k podání návrhu, grant končí Řešitel je odpovědný za čerpání prostředků dle zadávací dokumentace vnitřních grantů (kromě odchylek uvedených v této prezentaci) Přidělené prostředky jsou vaše, tj. čerpání se nijak nevyúčtovává , je ale nutné schovávat si všechny originály účtenek, které pak přiložíte k průběžné/závěrečné zprávě Změny v čerpání prostředků konzultujte s GO

Návrhy na přiznání stipendia Odměna dle čl. 7c Mgr. a PhD. Studenti (bc. dle čl. 8a - vyjímky) Vše ostatní (cestovné a další drobné náklady) dle 8a Formuláře na stránkách GO Vyplníte je a zašlete je na emailovou adresu: hana.zimmerhaklova@ff.cuni.cz Pro skupinové projekty je potřeba, aby návrh byl zaslán za každého ze spoluřešitelů Doporučujeme – posílejte všechny návrhy zároveň (7c + 8a) Po zpracování vašich návrhů, budete vyzváni, abyste přišli podepsat rozhodnutí o přidělení stipendia, zároveň zde podepíšete rozhodnutí o přidělení grantu Bez vašeho podpisu není rozhodnutí platné a stipendium vám nemůže být vyplaceno

Knihy nakoupené v rámci VG Řešitel grantu předá knihy pořízené z VG do SVI, knihu přinese spolu s účtenkou Řešiteli zde bude vystaveno potvrzení, že knihy předal Toto potvrzení bude pracovníky SVI předáno rovnou na GO (bude následně připojeno k průběžné/závěrečné zprávě), řešitel se tudíž o přední potvrzení nemusí starat Řešitel před realizací projektu vyplní krátký dotazník, který s sebou přinese na GO při příležitosti podepsání rozhodnutí (popř. odevzdá rovnou na semináři)

Ediční náklady Ediční náklady hradíte nakladateli opět z přiděleného stipendia, tj. „ze svého“ Případná faktura musí tedy znít na vaše jméno, nikoliv na fakultu V pochybnostech se obraťte na GO

Dedikace V publikačních výstupech musíte uvést dedikaci, kterou máte uvedenou v rozhodnutí o přidělení finanční podpory: Mgr. a PhD. Studenti - Tento výstup vznikl v rámci projektu »Název projektu« podprojektu »Název podprojektu« řešeného na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze z prostředků Specifického vysokoškolského výzkumu na rok 2015. AJ verze: This output was created within the project »project name« , subproject »subproject name« solved at Charles University in Prague from the Specific university research in 2015. Pro název projektu se prosím obraťte na GO, jedná se o název zastřešujícího projektu vašich jednotlivých vnitřních grantů

Odevzdání průběžné a závěrečné zprávy Zprávu budete odevzdávat elektronicky na prostřednictvím aplikace verso.cz (formulář a instrukce k podání zprávy jsou zpravidla zveřejňovány ke konci listopadu daného roku, zpráva se odevzdává na počátku nového roku) Přílohy zprávy: 1. Účetní doklady mapující nákup drobného majetku, knih a cestovného 2. Výstupy

Grantové oddělení V případě nejasností se obraťte na GO: http://www.ff.cuni.cz/fakulta/oddeleni-dekanatu/grantove-oddeleni/ Ozvěte se zejména: Pokud nastanou problémy s řešením projektu Nedojde k výplatě stipendia Prosím berte v potaz, že vyplacená stipendia předem jsou projevem důvěry fakulty vůči vám, pokud svým závazkům nedostojíte, fakulta vám již další prostředky neudělí!

Za grantové oddělení vám přejeme úspěch při řešení projektu a děkujeme za pozornost!