Michaela Málková Škola: SOŠS Kavčí Hory Třída: S3.B

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 PaySec pro neziskové organizace. 2 Co je PaySec  Internetový platební systém  Založený na předplacené peněžence  Otevřený klientům všech bank.
Advertisements

Copyright © 2006, C&C filtr – Marek Cihlář C & C filtr – Marek Cihlář Co všechno Vám přinese spolupráce s námi.
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
SOCIÁLNÍ KARTA Vladimír Šiška, I. náměstek ministra, MPSV.
Ekonomická gramotnost
Bezpečnostní kamerový systém
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Novinka 2005_ vícebarevné otisky - MCI. Barvy dělají život mnohem zajímavějším_.
Ekonomická gramotnost Bankovní hádanka. Předpokládejme, že veškeré bankovní a obchodní transakce v následující hádance proběhnou během jednoho měsíce.
VELKÝ TREZOR OBSAHUJÍCÍ VÍCE NEŽ 100 MILIÓNŮ VZORKŮ ROSTLIN PRO NOVÉ NASTARTOVÁNÍ LIDSTVA V PŘÍPADĚ OHROMNÉ EKOLOGICKÉ KATASTROFY, AŤ UŽ ZPŮSOBENÉ PŘÍRODOU.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Fotopříběh s ponaučením…
Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta 2011 – 2014 On-line platby za poskytované služby Knihovny současnosti 2011 JČU České Budějovice září Martin.
Peníze - půjčky Splátkový prodej Úvěrová karta Spotřebitelský úvěr
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Bezhotovostní platby a jejich zabezpečení Vojtěch Ouška UOP
Firemní právník Softwarová publikace pro zvýšení právní jistoty Vašeho podnikání snadná a rychlá ovladatelnost 2x ročně aktualizace HOTLINE zdarma obsah.
Smluvní zajištění Pražské integrované dopravy
Poštovní poukázky.
VY_32_INOVACE_FG.9.18 Finanční gramotnost – 9.ročník Téma- Platební karty Období zpracování – duben 2013 Metodické poznámky – prezentaci je možné použít.
Platit se dá i jinak než penězi
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
NAŠE ŠKOLA.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Půjčka Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_.
Spoření Dominika Nováková, C2A. Spoření Spoření je činnost, kterou vznikají úspory.
Finanční gramotnost: Platební karty. PROČ CHTÍT VĚDĚT VÍC … 04 Platební karty 2 „Karetní business: body za platbu, slevy, balíčky, spoření, pojištění,
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_12 Název materiáluBěžný účet,
Množství nabízených doprav, výběr přepravce a automatizace expedice.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
FINANČNÍ GRAMOTNOST NAKLÁDÁNÍ S PROSTŘEDKY NA BĚŽNÉM ÚČTĚ HOTOVOSTNÍ VKLADY.
FINANČNÍ GRAMOTNOST HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Termínovaný vklad Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět: Finanční gramotnost Cílová.
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PENÍZE Bezhotovostní peníze.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 6 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Elektronické platební prostředky, platební karty, platební systémy Předmět Platební styk, Jaro 2008 Mgr. Bc. Libor Kyncl Právnická fakulta Masarykovy univerzity.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
EU_62_B_sada 1_04_M_Platební karta_Poliačíková Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorIng. Jana Poliačíková Anotace.
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
Ideální banka 21.století Lassigová Kristýna Škola: SOŠS Kavčí hory Třída: S3.B.
Ideální banka 21. století Ivana Cozmová SOŠS Kavčí hory Třída: S3.B.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 3 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: únor 2012 Ročník: 8. Vzdělávací oblast:
Elektronické bankovnictví
TICKET RESTAURANT® CARD
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
EU_62_A_sada 1_09_M_Banka_Pol
ANGELBANK.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Peníze, Bankovní účet, internetové.
EU_62_B_sada 1_07_M_Účet_Poliačíková
Banka budoucnosti.
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
PLATEBNÍ KARTY Projekt Senioři komunikují.
Transkript prezentace:

Michaela Málková Škola: SOŠS Kavčí Hory Třída: S3.B BANKA BUDOUCNOSTI Michaela Málková Škola: SOŠS Kavčí Hory Třída: S3.B

Nebaví Vás stát nekonečné fronty? V BANCE BUDOUCNOSTI již nemusíte! Jakýkoliv požadavek budete moci vyřídit přímo z pohodlí vašeho domova. Pomoc do vašich domovů Vám zajistí bezplatná linka.

Vadí Vám zpoplatněné transakce? V BANCE BUDOUCNOSTI už nic takového není! Veškeré internetové transakce, které jste dosud prováděli již nebudou zpoplatňovány. Právě naopak! Při každé transakci, se Vám automaticky budou přičítat body, za které si následně vyberete dárek.

Utrácíte zbytečně peníze za výběr peněz z bankomatu v zahraničí? V BANCE BUDOUCNOSTI nic takového neexistuje! Jakékoliv výběry hotovosti z bankomatu jsou zdarma. Je jedno, jestli jste právě v zahraničí, nebo chcete vybrat z bankomatu jiné banky.

Bojíte se o své úspory? V BANCE BUDOUCNOSTI je tento problém minulostí! Vaše peníze jsou u nás v bezpečí díky tomu nejkvalitnějšímu zabezpečení. Trezory hlídané kamerovým systémem v Full HD kvalitě, jsou u nás samozřejmostí.

Nerozumíte smlouvám, které jsou příliš odborné? V BANCE BUDOUCNOSTI smlouvě porozumí každý! Smlouvy tvoříme pro Vás! A tak je pro nás prioritou, aby smlouva byla snadno chápatelná a přehledná. Podepisování smluv ještě NIKDY nebylo jednoduší!

PŘIPOJÍTE SE DO NOVÉ RODINY BANKY BUDOUCNOSTI?