Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bezpečnostní kamerový systém

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bezpečnostní kamerový systém"— Transkript prezentace:

1 Bezpečnostní kamerový systém
Hodonínská bezpečnostní služba Bezpečnostní kamerový systém

2 Proč používat právě tento zabezpečovací kamerový systém?
1. Úspora - u firem, které jsou hlídány i v noci (často na dvě směny), je možnost ušetřit dvě mzdy, i více, - firmy, které nutně potřebují hlídání objektu, ale nemohou si to kvůli nedostatku financí dovolit, dostanou možnost této ostrahy za velmi nízkou cenu 2. Bezpečnost - s tímto systémem budete mít úplný přehled o všech událostech, určí přesné místo a čas - při krádeži ihned poznáte pachatele, dle detailního popisu je možnost ho okamžitě identifikovat 3. Pracovní efektivita - možnost sledovat fungování firmy a tak hledat chyby a nedostatky Možnost používání Stávající kamery Bezdrátové kamery Otočné kamery Chraňte svůj majetek!

3 Funkce Denní / noční vidění Denní obraz - osvětleno
Noční vidění bez světla Poznámka: Kvalita obrazu záleží na kvalitě kamer / infra osvětlení.

4 Při porušení poplachové zóny A:
Video záznam Záznam muže být stalým nahráváním, s inteligentní detekcí pohybu nebo pouze monitorováním. Při porušení poplachové zóny A: 1. Váš systém Okamžitý SMS Zóna A 2. 3. Nebo jiné funkce 4. NEJLEPŠÍ ZPŮSOB: Propojení s bezpečnostní službou (HBS-Hodonín) Zóna A je označené místo, které chcete mít pod kontrolou a při jakémkoliv pohybu se spustí nahrávání a poplachové akce 1.,2.,3., 4. Tímto způsobem budete ihned informováni o možném pohybu ve sledované zóně.

5 * Nutné internetové připojení.
Monitorování Monitorování kamerami je dostupné odkudkoliv ve světe přes PC, notebook, mobil / PDA. * Typické použití: wi-fi 3 Monitorování přes VGA kabel + monitor Monitorování přes PC * Monitorování přes notebook wi-fi * Monitorování přes mobil / PDA * Router notebook PC 2 VGA kabel 1 * Nutné internetové připojení.

6 Monitorování 2 Možnost sledovat dvě nebo více kamer na jedne obrazovce v reálném čase. * Sklad Brno Kancelář Praha * Možné pouze s IP kamerami.

7 Frekvence nahrávání - kamera/čas
Prohlížení záznamu Vyhledávání záznamu je snadné. Stačí pouze zadat datum/čas, jméno kamer nebo další věci. Automatické označení trasy, odkud / kam červeně. Frekvence nahrávání - kamera/čas

8 Stáhnutí záznamu Archiv záznamu
Stáhnutí záznamu je snadné, stačí vybrat určitou videonahrávku a stisknout tlačítko „stáhnout“, stejný proces funguje i na fotky. Soubor uložíte a můžete přehrávat v PC. Archiv záznamu Při archivaci v systému můžete ukládat záznamy, které budete chtít mít uloženy, tyto nebudou odstraněny při pravidelném vyčištění hardisku (vyčištění se provádí pro uvolnění místa, frekvence je podle velikosti HD). Další možnost je archivace souboru v jiném PC, soubory se posilaji automaticky na jiný počítač přes FTP.

9 Hardware Klasické kamery CCTV:
Vysílání těchto kamer je analogové, proces digitalizace proběhne v DVR sytému. Technologie CCTV se využívá stále, ale po zavedení IP kamer méně často. IR kamera s nočním Viděním, venkovní/vnitřní kamera cctv Vnitřní/venkovní (s krytem)

10 IP Kamery: IP kamery jsou nejmodernější technologií v oblasti DVR, je to technologie, která se neustále vyvíjí a má do budoucna velkou perspektivu. Obraz je zpracován přímo v kameře do digitální podoby a při jeho přenosu (na neomezenou vzdálenost) nedochází k jakékoliv deformaci. IP kamery mohou být napájeny přes společný (datový) kabel. IP kamera - profi IP kamera IP kamera wi-fi bezdrátová Možnost použití IP kamer venkovně s krytem.

11 Ukázky IP kamer

12 Info o HW Kangguro 1. DVR Kangguro používá LINUX jako operační systém, to znamená vysokou úroveň BEZPEČNOSTI. Oproti ostatním, které používají známý OP systém „Windows“ a většina dodavatelů je instaluje bez antiviru, se můžou počítačoví pirati lehce dostat do kamerového systému a v něm sledovat záznamy, popřípadě spáchat nějaký trestný čin. 2. Systém používá nejmodernější technologii, která se neustále vyvíjí a proto umožňuje upgradování SW/HW i do budoucna. Oproti ostatním kamerovým systémům, které zestárnou a upgrade již není možný. 3. Kamerový systém Kangguro je jediný, který se přizpůsobí požadavkům zákazníka.


Stáhnout ppt "Bezpečnostní kamerový systém"

Podobné prezentace


Reklamy Google