„Moje škola – moje třída“ VI. A + VI. B

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Povrch krajiny VY_III/2_inovace_10_ Povrch krajiny Autor: Mgr. Karin Cahlíková.
Advertisements

Ukládání potravin VY_32_INOVACE_2C_04 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
ZMRZLINY A POHÁRY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: zmrzlina, poháry, mléčná, ovocná, smetanová.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Svobodová Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_ZEMĚPIS TEMA: Hospodářství.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyIVY_32_INOVACE.
MINUTKY ZE SKOPOVÉHO MASA Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: minutky, skopová kýta,
RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU (Ciala) 26/01/15 | Recept | GruzieGruzie
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
Блюдо 3. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací, upevňovací učivo Autor: Mgr. Lenka Kajabová Jazyk: Ruština Očekávaný výstup: rozšíření.
Technika obsluhy – Příprava káv s alkoholem Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_23_PRVOUKA.
GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana
Fakulta managementu a ekonomiky
DUM - Digitální Učební Materiál
TRŽNÍ ČÁSTI TELECÍ MASO TELECÍ DROBY
Příprava drůbeže pečením
Základní škola a mateřská škola Bukovec
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Proč ZŠ Hostýnská?. Proč ZŠ Hostýnská? Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové.
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
Označení materiálu:VY_32_INOVACE_10_Kocůrková
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
NÁKYPY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nákypy, tvarohové, příprava, žemlovka, knedlíky Autor:
BRÁNA, základní škola a mateřská škola Kollárova 456, Nová Paka
Naše škola má dvě budovy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
TÝM POSTTRAUMATICKÉ PÉČE Stanislav Schaffelhoffer
PUDINKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: pudink Autor: Bc. Jana Tvrdíková.
ČEKÁME NA JEŽÍŠKA VÁNOČNÍ PROJEKT
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
VY_32_INOVACE 18_Travička zelená Autor Mgr. Iva Dušková
VY_32_INOVACE_Salamonova_ Polevy - význam
TEPLÉ SLADKÉ OMÁČKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: teplé, sladké, omáčky Autor:
Pardubický vinařský půlmaraton
Zadělávání jde o tepelnou úpravu vařením, kdy vaříme všechny suroviny najednou (maso, zelenina, houby) nakrájené na kostky podle druhu pokrmu zahušťujeme.
ŠPAGETYS RAJČATOVOU OMÁČKOU A CUKETOU
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Slovo nadřazené, podřazené a souřadné
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Správa fotografií v Adobe Lightroom II.
LIDSKÝ ORGANISMUS KOSTRA.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Název školy: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
Výšky v trojúhelníku VY_32_INOVACE_02_GEOMETRIE_18
Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Přehled možných potravinových alergenů.
V 1. E.
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Pevná a volná kladka - příklady
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_32_PTÁCI Mgr. Petra Kukuczková Prvouka
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám
Bohatého Ježíška.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Název projektu: Moderní škola Číslo klíčové aktivity: III/2 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Vráž, okres Beroun Autor: Zuzana Měchurová Název.
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_08_ Český jazyk
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Transkript prezentace:

„Moje škola – moje třída“ VI. A + VI. B

Vaření, vaření, to je naše potěšení

Školní kuchyňka

Chystáme se na vaření – je nás celkem šest, ale někteří se stydí

Kuchyňské náčiní, které si musíme připravit

Potřebné suroviny jsme si nakoupili podle seznamu

Vajíčka po uvaření natvrdo oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky

Také cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky

Změklé máslo jsme utřeli a smíchali s majolkou, s jednou lžící hořčice a vmíchali jsme vajíčka. Podle chuti jsme celé dílko osolili.

To se nám to povedlo „Dobrou chuť“