Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_"— Transkript prezentace:

1 Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_16-1-04
Autor: Gražyna Salamonová, Mgr. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/ – Individualizace a inovace výuky

2 čtyřsměrka Najdi a vypiš slova související s bílkovinami, tuky, sacharidy a doplň tajenku. ŘEŠENÍ ČTYŘSMĚRKY

3 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U CH D É Č Ž .

4 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

5 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

6 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž A B Í L K O V I N Y
CH D É Č Ž A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U CH D É Č Ž

7 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

8 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

9 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

10 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

11 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

12 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

13 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

14 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

15 A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž

16 TAJENKA Bílkoviny jsou makromolekulární látky složené z AMINOKYSELIN.

17 Použitá literatura Bláha, L., Šrek, F., Suroviny pro učební obor Cukrář, Cukrářka. INFORMATORIUM, spol. s r. o., Praha ISBN Kružliak,P., Schaller, R., Forró, A., Potraviny a nápoje učebnice pro kuchaře a číšníky. IQ147,spol. s r. o., Praha ISBN


Stáhnout ppt "Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_"

Podobné prezentace


Reklamy Google