Název školicí prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Ukládání prezentace do jiných formátů Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Advertisements

Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Úvod k aplikaci PowerPoint
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Základy práce s počítačem – lekce V. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Vzhled prezentace - šablony
Grafická úprava seminární práce
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
PowerPoint 2007: Formátování grafu Lekce 15. Úkol Pracujte s grafem na 3. snímku. – Změňte typ grafu na spojnicový. Z nabídky vyberte hned první variantu.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
MS Word Snímek č. 2 MS Word Revize dokumentu a komentáře  Pokud zapnete funkci Sledování změn, aplikace Word vloží značky tam, kde provedete.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba tabulek Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Tabulky, kreslení, diagramy, šablony
Power Point– popis prostředí
Anotace Žák se seznámí s odrážkami a číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci odrážky a číslování.
1 Průběh řešení: Postupuje úkol podle časového plánu? Jaké je konečné datum úkolu? Jaké jsou konečné odhady nákladů? Porovnání stavu s jinými způsoby řešení.
Střední zdravotnická škola Beroun Jméno autora: Název práce: Třída: Školní rok:
Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo.
Vytvoření hypertextového odkazu
1/ Na liště Prezentace Zvolím nastavit prezentaci. 2/ Zvolím Typ prezentace 3/ Napíši, které chci zobrazit snímky 4/ Zvolím předvádění s animací nebo.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.04 Téma: PowerPoint Číslo.
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
Zásady tvorby prezentace
PREZENTACE JAK NA TO?.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.05 Téma: PowerPoint Číslo.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Ořez a rámeček fotografie Číslo DUM: III/2/VT/2/3/51 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Vysoká škola ekonomická v Praze :: Jména a příjmení Datum vyhotovení: Bakalářská práce.
MOODLE  CO PRO JAZYKOVOU VÝUKU INSTITUT PRO INTERNACIONÁLNÍ KOMUNIKACI DÜSSELDORF 27. – MAGDA RICHTEROVÁ.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Název společnosti Produkty a služby
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Název školicí prezentace
Název oborové práce Jméno autora třída.
Klasické fotoalbum.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Microsoft® Office Excel® 2007 – školení
* Školení zaměstnanců Sem zadejte téma *
5 tipů pro zjednodušení práce
Současné fotoalbum.
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007 Školení
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
pitná příprava před CT vyšetřeními
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Rozložení obrázku s titulkem
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Název školicí prezentace
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Školní vědecký projekt
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu podnadpis.
Název školicí prezentace
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
* Školení zaměstnanců Sem zadejte téma *
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
Rozložení nadpisu Podnadpis.
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Rozložení nadpisu s obrázky
Katalog sociálních služeb BENCHMARKING v katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich.
Rozložení nadpisu podnadpis.
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

Název školicí prezentace Přednášející Vaše jméno Klepněte a vložte poznámky.

Úvod Popište předmět prezentace. Vyjádřete přínos prezentace pro posluchače. Doložte úroveň znalostí přednášejícího v daném předmětu. Tip: Chcete-li zobrazit další pokyny nebo přidat vlastní poznámky pro prezentaci, klepněte v podokně poznámek a použijte posuvník. Přínos prezentace pro posluchače: Dospělí posluchači se o předmět zajímají více, pokud jsou seznámeni s jeho důležitostí. Úroveň znalostí přednášejícího v daném předmětu: Stručně doložte své znalosti v této oblasti nebo zdůvodněte, proč vám mají účastníci věnovat pozornost.

Osnova školení Lekce 1: Název Lekce 2: Název Lekce 3: Název V případě potřeby zadejte krátký popis. Lekce 2: Název Lekce 3: Název Popisy lekcí by měly být stručné.

Lekce 1: Cíle Uveďte zamýšlené výsledky tohoto školení. Každý cíl by měl být krátký a výstižný, měl by obsahovat sloveso a měl by mít ověřitelný výsledek. Tip: Chcete-li zobrazit příklady nebo přidat vlastní poznámky pro prezentaci, klepněte v podokně poznámek a použijte posuvník. Příklady cílů Po ukončení této lekce budete schopni: ukládat soubory na týmový webový server, přesouvat soubory do jiných umístění na týmovém webovém serveru, sdílet soubory na týmovém webovém serveru.

Lekce 1: Obsah Sem přidejte text. Klepnutím na příslušnou ikonu můžete do pravého sloupce přidat obrázek, graf nebo jiný obsah. Chcete-li přidat snímek, klepněte v nabídce Vložit na příkaz Nový snímek nebo stiskněte klávesovou zkratku CTRL+M.

Lekce 1: Shrnutí Shrňte důležité body. Vyhraďte čas pro dotazy.

Lekce 2: Cíle Uveďte zamýšlené výsledky tohoto školení. Každý cíl by měl být krátký a výstižný, měl by obsahovat sloveso a měl by mít ověřitelný výsledek.

Lekce 2: Obsah Sem přidejte text. Klepnutím na příslušnou ikonu můžete do pravého sloupce přidat obrázek, graf nebo jiný obsah. Chcete-li přidat snímek, klepněte v nabídce Vložit na příkaz Nový snímek nebo stiskněte klávesovou zkratku CTRL+M.

Lekce 2: Shrnutí Shrňte důležité body. Vyhraďte čas pro dotazy.

Lekce 3: Cíle Uveďte zamýšlené výsledky tohoto školení. Každý cíl by měl být krátký a výstižný, měl by obsahovat sloveso a měl by mít ověřitelný výsledek.

Lekce 3: Obsah Sem přidejte text. Klepnutím na příslušnou ikonu můžete do pravého sloupce přidat obrázek, graf nebo jiný obsah. Chcete-li přidat snímek, klepněte v nabídce Vložit na příkaz Nový snímek nebo stiskněte klávesovou zkratku CTRL+M.

Lekce 3: Shrnutí Shrňte důležité body. Vyhraďte čas pro dotazy.

Shrnutí školení Uveďte důležité body z každé lekce. Uveďte zdroje dalších informací k danému předmětu. Uveďte zdroje k tomuto snímku. Poskytněte podklady s dalšími materiály zdrojů.

Hodnocení Připravte kvíz nebo se pokuste jinak zjistit, kolik informací se účastníci naučili. Proveďte průzkum mezi účastníky, zda považují školení za přínosné.