RAVAK Hungary bemutatása

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HEINEKEN Konference VODA 2014.
Advertisements

1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Sprchové kouty.
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Jan Chládek ***Škoda Auto***.
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
VY_32_INOVACE_20 Opakování Asie
DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR. H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Řízení průmyslového podniku po odeznění recese
Hliníkový fasádní systém COTTA
SKILLS Pracovní hodnocení zaměstnanců
ŠKEBLOŇ 2010 Trip sluneční soustavou Díl první Merkur Škebloň 2010.
JanáčeK značka pohody „Teprve pivem je žízeň krásná“
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
BAUMANN SPRINGS s.r.o.,Karviná
Hospodaření se zaměstnanci 41.hodina. Hospodaření se zaměstnanci Výpočty jednotlivých forem mezd 1.mzda časová = mzdový tarif x počet odpracovaných hodin.
A) Determinanty nabídky
Operační program RYBÁŘSTVÍ
Keramika po 2. světové válce
Koncepce marketingového řízení
Jiří Kučera Natalia Rubinova Martin Sloup Jindřich Štefan.
Mikroekonomie I Nabídka dokonale konkurenční firmy
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
Naše škola se nachází v obci jménem Ludgeřovice.
Budoucnost profesí Budoucnost profesí – pohled za obzor Ing. Jiří Braňka Národní observatoř zaměstnanosti a vzdělávání.
Z_087_Politická mapa dnešního světa světa _Poloha, rozloha, lidnatost
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Více služeb pro české exportéry © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Vypracoval : Michal Musil Třída : 5.A. Osnova  1. Historie  2. Trh  3. Dnes produkované technologie  4. Konkurence.
Benson Oak: Plány na rozvoj společnosti Setkání s novináři KK Central, Praha 22. květen 2008 | 14:00 hod. CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW.
Člen skupiny Česká gumárenská společnost a.s.. Strojírna – výroba forem Zkušebnictví pneu Homologace pneu.
1 Kvalita prověřená časem POZICE OCELÁŘSKÉHO PRŮMYSLU SEMINÁŘ MPO, PRAHA, ŘÍJEN 2010 Jiří Cienciala Prezident odvětvového svazu hutnictví železa Předseda.
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_ZEK_715 Ročník: 2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Písemná práce, tržní ekonomika,
ŘETĚZY VAMBERK.
ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU:VY_32_INOVACE_EKO_99 ROČNÍK: 4. VZDĚLÁVACÍ OBOR:65-42-M/01 HOTELNICTVÍ.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Helios Orange Dr. Müller Pharma s.r.o. Prezentace pro společnost
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Export služeb Drobných,malých a středních podnikatelů ve stavebnictví František Holec prezident Svaz drobných,malých, středních zaměstnavatelů ve stavebnictví.
Stredocesky kraj. Pivovar Rakovník Pivovar vyrábí klasickou českou technologií od roku 1454 pivo značky Bakalář. Nabízíme druhy piva: Bakalář světlý ležák,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.
GfK PrahaAd Hoc ResearchPostoje ke dřevu a jeho využití Červenec/srpen G r o w t h f r o m K n o w l e d g eG r o w t h f r o m K n o w l e d g.
MEŠITA SHEIKH ZAYED ABU DHABI Mešita Sheikh Zayed je stavba v Abu Dhabi, hlavním městě Spojených arabských emirátů. Je to jedna z největších takových.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
EGAP 25 – čtvrtstoletí pojišťování českého exportu
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Konzervárenská výroba
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Audit rodina & zaměstnání ve VÚHŽ a.s.
Autor: Bc. Michaela Kolářová Vedoucí: doc. Ing. Rudolf Kampf, Ph.D.
DOBRY DEN.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
Vychutnejte si přírodní, ručně dělané sýry přímo ze srdce Řecka! sídlíme v severo-západní části Řecka, v regionu Greneva Založeno roku 1960 jako rodinný.
Agregátní poptávka a agregátní nabídka Ing. Stanislav Heczko, Ph.D. Praha 2018.
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

RAVAK Hungary bemutatása

Gyáregységek Rožmitál, Csehország – fémalkatrész gyártás Příbram, Csehország – kád- zuhanykabin gyártás, logisztika Společnost RAVAK a.s. je největší výrobce sprchových koutů a akrylátových van ve střední a východní Evropě. K dnešnímu dni společnost zaměstnává téměř jeden tisíc zaměstnanců. Na leteckých snímcích můžete vidět výrobní závod v Příbrami, kde vyrábíme asi 90% veškeré produkce. Na druhém snímku je letecký pohled na strojírny Ravak Rožmitál. V Rožmitále vyrábíme všechny kovové části k našim výrobkům ať už se jedná o panty, madla ke sprchovým koutům nebo kovové části sedátek OVO. Szeged – öntött műmárvány termékek (zuhanytálcák, mosdók) 2

Nemzetközi jelenlét Více než 70% produkce naší společnosti exportujeme do zahraničí a to do více než 50 států světa. Máme zastoupení i v exotických zemích v Číně nebo Spojených arabských emirátech. V 13 zemích má RAVAK má dceřiné společnosti(Maďarsko,Polsko,Slovensko,Německo,Rumunsko,Litva,Lotyšsko,Rusko,Španělsko,Francie,VelkáBritánie,Ukrajina,Kazachstán,Čína,Tunis,Ar.Emiráty,Vietnam)

RAVAK Design

Minőség = fejlesztés + technológia + anyagok

Zuhanykabinok és -ajtók

Zuhanytálcák Zuhanytálca poliuretán megerősítéssel LA zuhanytálcák Kaskada Galaxy Galaxy Pro LA zuhanytálcák Galaxy Pro Chrome Vaničky Kaskada jsou základní řadou vaniček v nabídce společnosti RAVAK, jsou vyrobeny z akrylátu. Jedná se o spolehlivé a dlouhodobě osvědčené vaničky, které díky „kaskádám“ na dně vaničky dokonale odvádějí vodu. Vaničky jsou navíc za výbornou cenu, doporučujeme jejich kombinaci se sprchovými kouty z řady Supernova. Vaničky Galaxy jsou rovněž akrylátové vaničky. Vyznačují se čistými tvary a mělkým provedením. Výborně se hodí ke sprchovým koutům Rapier, GlassLine nebo Elegance. Třetím typem vaniček, jsou vaničky vyrobené z litého mramoru Galaxy Pro, s protiskluzným povrchem. Öntött műmárvány zuhanytálcák 8

Kádak

Mosdók és szaniterek Vaničky Kaskada jsou základní řadou vaniček v nabídce společnosti RAVAK, jsou vyrobeny z akrylátu. Jedná se o spolehlivé a dlouhodobě osvědčené vaničky, které díky „kaskádám“ na dně vaničky dokonale odvádějí vodu. Vaničky jsou navíc za výbornou cenu, doporučujeme jejich kombinaci se sprchovými kouty z řady Supernova. Vaničky Galaxy jsou rovněž akrylátové vaničky. Vyznačují se čistými tvary a mělkým provedením. Výborně se hodí ke sprchovým koutům Rapier, GlassLine nebo Elegance. Třetím typem vaniček, jsou vaničky vyrobené z litého mramoru Galaxy Pro, s protiskluzným povrchem. 10

Fürdőszobai bútorok

Csaptelepek

Megoldások kis- és nagy fürdőszobákba

Koncepciók – egységes dizájn

Koncepciók

Koncepciók

RAVAK Hungary Kft. , Erzsébet királyné útja 125 RAVAK Hungary Kft., Erzsébet királyné útja 125., 1142 Budapest T +36 1 2231315, 16, F +36 1 223 1314 E info@ravak.hu Köszönöm a figyelmet www.ravak.hu, www.ravak.com