Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz."— Transkript prezentace:

1 1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz

2 2 Naše společnost již roky uspokojuje poptávku po florbalové výstroji. Zastupujeme osvědčené značky MPS a EXTEE v ČR. florbalprotebe.cz

3 3 MPS - MY PROFESSINONAL STYLE - je synonymem kvalitního hokejového nebo florbalového vybavení od slovenského výrobce. florbalprotebe.cz

4 4 S florbalem zažijí vaše děti mnoho zábavy. Navíc uděláte něco pozitivního pro jejich zdraví a vývoj! florbalprotebe.cz

5 5 EXTEE Kvalitní vybavení přímo ze Švédska – kolébky florbalu. Dostupné jsou i hole s certifikací IFF. florbalprotebe.cz

6 6 FLORBALOVÁ ČEPEL LIZARD černá MPS Provedení: černá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: střední Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku. Určená pro širokou florbalovou veřejnost. Možno použít i pro freestylove triky.

7 7 FLORBALOVÁ ČEPEL SPITZ modrá MPS Provedení: modrá Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

8 8 FLORBALOVÁ ČEPEL HOOK bílá MPS Provedení: tvrzený plast HDPE Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Nízká hmotnost s optimalizovaným tvarem lžičky pro dobrou kontrolu míčku. Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou zachování citu při vedení míčku a výborné střelby.

9 9 FLORBALOVÁ ČEPEL STORM žlutá MPS Provedení: tvrzený plast HDPE Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Pro svůj tvar je čepel výborným produktem pro zkušené i začínající hráče. Výborný poměr cena / kvalita.

10 10 FLORBALOVÁ ČEPEL STORM červená MPS Provedení: tvrzený plast HDPE Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Pro svůj tvar je čepel výborným produktem pro zkušené i začínající hráče. Výborný poměr cena / kvalita.

11 11 FLORBALOVÁ ČEPEL MAGNUM zlatá MPS Provedení: PA, zlatá / bílá / černá Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Nízká hmotnost s optimalizovaným tvarem lžičky pro dobrou kontrolu míčku. Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou zachování citu při vedení míčku a výborné střelby. Velmi vhodná pro střelu úderem.

12 12 FLORBALOVÁ ČEPEL BOLT EXTEE Provedení: bílá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

13 13 FLORBALOVÁ ČEPEL BOLT žlutá EXTEE Provedení: černá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

14 14 FLORBALOVÁ ČEPEL BOLT oranžová EXTEE Provedení: černá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

15 15 FLORBALOVÁ ČEPEL BOLT červená EXTEE Provedení: černá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

16 16 Věříme, že si vyberete z naší nabídky kvalitních florbalových a hokejových potřeb! Dnes objednáte a zítra obdržíte. florbalprotebe.cz


Stáhnout ppt "1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz."

Podobné prezentace


Reklamy Google