PRACOVNÍ SCHŮZKA EKONOMŮ NEŠKOLSKÝCH PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

Informační systém o státní službě Organizace a systemizace (OSYS) workshop pro vybrané zástupce IT dodavatelů HR systémů SÚ Informační systém o státní.
JEDNÁNÍ MONITOROVACÍ SKUPINY projektu Podpora procesů v soc. službách dne
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II – POVEZ II „Praktické příklady pro jednotlivé typy žadatelů“
Zásady vztahů orgánů Jihomoravského kraje k řízení neškolských příspěvkových organizací Pracovně právní oblast, oblast odměňování, organizační záležitosti.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Elektronické tržiště ve městě – přínosy praktického využití Město Cheb Bc. Jiří Kurucz.
Spisová služba ICZ Lite, verze (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Jiří Dokoupil prezident Unie orchestrálních hudebníků ČR.
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Výstupy projektu „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ Benchmarking sociálních služeb Mgr. Marián Svoboda AUGUR Consulting s.r.o.
ODBOR DOPRAVY MAGISTRÁTU MĚSTA BRNA CYKLISTICKÁ DOPRAVA JAKO SOUČÁST UDRŽITELNÉ MOBILITY Ing. Vladimír Bielko - vedoucí odboru VEŘEJNÉ PŮJČOVNY KOL V BRNĚ?
Datové sklady, manažerské IS a nástroje Business Intelligence.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Zefektivnění řízení příspěvkových organizací zřizovatelem Aktivita č. 2 v rámci projektu KVALITA 09 Jihlava Porada ředitelů středních škol.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
Program RP04-16 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2016 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Domácnosti v domcích rodinného typu – zkušenosti, komplikace, perspektivy.
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
Rozpočet přímých NIV na rok 2011 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2011 KÚ Liberec.
Romana Bendová Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě Práce na Mostecku pro každého Rodina a práce na Mostecku.
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
8. setkání koordinátorů environmentální výchovy Olomouckého kraje
Tematicky zaměřený kulatý stůl
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Úřad práce České republiky
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
METODIKA ZAVÁDĚNÍ UIS NA JINÝCH UNIVERZITÁCH
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Čistá Vysočina 2015.

Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2015 Liberec.
Využití metodiky MMR ČR k aktualizaci ÚAPo Zpracované kartogramy k vyhodnocení stavu územních podmínek jednotlivých obcí
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje
Předávání účetních výkazů do CSÚIS
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Systému DBMAN (KEVIS).
FINANČNÍ GRAMOTNOST Daně a veřejné rozpočty
Rozpočty příspěvkových organizací na rok 2018
Datové sklady a BI Řízení kvality v prostředí veřejné správy
Kraj Vysočina, CAF a cesta ke zlatu
PRACOVNÍ SCHŮZKA EKONOMŮ NEŠKOLSKÝCH PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ
Komora sociálních podniků
Ing. Stanislava Správková
CMS2 informace o službách – pohledu uživatele
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Kapitola 3 Hospodaření organizací
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Téma „Zdroje dat o cizincích v ČR“
Krajský úřad Jihomoravského kraje
Transkript prezentace:

PRACOVNÍ SCHŮZKA EKONOMŮ NEŠKOLSKÝCH PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje

Zavádění centralizovaného systému sběru a zpracování dat Harmonogram Vzorek sestav Kraje Vysočina Realizace pilotního projektu

Harmonogram Studie proveditelnosti - splněno Pilotní projekt – probíhá Zavedení jednotné účetní analytiky u PO – probíhá

Harmonogram Výběrové řízení na datové sklady Proškolení zaměstnanců PO s novým způsobem řízení ze strany zřizovatele Spuštění ostrého provozu se předpokládá v průběhu roku 2011

Uživatelé centralizovaného systému sběru a zpracování dat: vedení kraje odvětvové odbory, OE, OKP vedení PO CEJIZA, s. r. o. …

Vzorek sestav Kraje Vysočina Veřejný přístup k analytickým službám Kraje Vysočina: www.kr-vysocina.cz

Realizace pilotního projektu 7 pilotních PO - 3 z oblasti kultury, 4 z oblasti sociální péče sběr dat probíhá od dubna 2010 (i zpětně za roky 2007, 2008, 2009 (čtvrtletně), 2010 (od dubna měsíčně)) cíl: získat zkušenosti jaká data sbírat a jaké výstupy požadovat po spuštění datových skladů

Vzorek výstupu pilotního projektu grafy tabulky absolutní i poměrové ukazatele

Příspěvková organizace OSV

Příspěvková organizace OK

Děkuji za pozornost