HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Advertisements

Room next Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Kam letí letadlo? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
DESCRIBING A PHOTO, PICTURE, ART, PAST CONTINUOUS Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
UNDERSTANDING Dorozumění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
SATISFACTION Spokojenost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu
DISSATISFACTION AND ANGER Nespokojenost a rozčilení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
UNDERSTANDING Dorozumění
REGRET Lítost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
POČASÍ KALENDÁŘ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
POČASÍ GRAFOMOTORIKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Interaktivní třídění domovního odpadu.
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Nespokojenost a rozčilení
INVITATION Pozvání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
GREETINGS AND FORMS OF ADDRESS
HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
ADVICE Rady Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ASSURANCE Ujištění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Clothing Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
School Dostupné z Metodického portáluWWW.rvp.cz, ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Najdi dva stejné obrázky
Název učebního materiálu
WHAT DO YOU LIKE? (ACTIVITIES)
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Farben Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Anglické výrazy a věty si můžeš poslechnout kliknutím na .
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
Food & Drink 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Hra ke zopakování nebo procvičování učiva
VY_32_INOVACE_09. 3/01 ZÁKLADNÍ ŠKOLA JABLONEC NAD NISOU, 5
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
Fahrzeuge ‒ 1 Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu
PARTING Loučení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Animals 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
APOLOGIES Omluvy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Orofacionální cvičení III.
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
INTERRUPTION OF A CONVERSATION
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
MISTAKES Omyly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Transkript prezentace:

HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. To je jedno.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Možná.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Bez váhání.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Je mi to jedno.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Váhám to udělat.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Snad.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. Bez váhání. Perhaps. Snad. Maybe. Možná. I don't care. Je mi to jedno. I hesitate to do it. Váhám to udělat. It makes no difference. To je jedno.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Jak myslíte.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Pravděpodobně.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Jak chcete.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Pochybuji o tom.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Uvidíme.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Nejsem si jist.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. Pravděpodobně. I'm not sure. Nejsem si jist. We will see. Uvidíme. I doubt it. Pochybuji o tom. If you like. Jak chcete. If you think. Jak myslíte.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Možná, že se mýlím.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Kdo ví.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Rozmyslím si to.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Nemohu se rozhodnout.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Přijde na to.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Nevím.

I may be wrong. / I may be mistaken. Možná, že se mýlím. It depends. Přijde na to. I don't know. Nevím. Who knows. Kdo ví. I'll think it over. Rozmyslím si to. I can't make up my mind. Nemohu se rozhodnout.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? To bych neřekl.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Podle mého názoru.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Opravdu?

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? To není možné.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Člověk nikdy neví.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Snad, může být.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Je to tak?

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. Snad, může být. One never knows. Člověk nikdy neví. Is that so? Je to tak? That's impossible. To není možné. In my opinion. Podle mého názoru. I shouldn't say so. To bych neřekl. Really? / Indeed? Opravdu?

Zdroje: OCAL. www.clker.com: Kid Face clip art online. cit. 2011-01-15. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: http://www.clker.com/clipart-kid-face.html Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.