Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PARTING Loučení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PARTING Loučení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:"— Transkript prezentace:

1 PARTING Loučení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku
na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

3 I'd like to say goodbye. It's time to leave now.
Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? Teď už je na čase odejít.

4 I'd like to say goodbye. It's time to leave now.
Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? Rád bych se rozloučil.

5 I'd like to say goodbye. It's time to leave now.
Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? Musím se už rozloučit.

6 I'd like to say goodbye. It's time to leave now.
Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? Promiň, už musím jít.

7 I'd like to say goodbye. It's time to leave now.
Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? To už opravdu odcházíš?

8 I'd like to say goodbye. It's time to leave now.
Rád bych se rozloučil. It's time to leave now. Teď už je na čase odejít. Sorry, I must be off now. Promiň, už musím jít. I must say goodbye now. Musím se už rozloučit. Are you really going? To už opravdu odcházíš?

9 I won't keep you any longer, I know you are in a hurry.
Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Pozdravuj doma.

10 I won't keep you any longer, I know you are in a hurry.
Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Kdy tě zase uvidím?

11 I won't keep you any longer, I know you are in a hurry.
Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Děkuji za krásný / příjemný večer.

12 I won't keep you any longer, I know you are in a hurry.
Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Měj se pěkně.

13 I won't keep you any longer, I know you are in a hurry.
Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Bylo velmi milé, že jsem tě po tak dlouhé době zase viděl.

14 I won't keep you any longer, I know you are in a hurry.
Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Doufám, že se uvidíme co nejdříve.

15 I won't keep you any longer, I know you are in a hurry.
Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Nebudu tě zdržovat, vím, že spěcháš. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

16 I won't keep you any longer, I know you are in a hurry.
Nebudu tě zdržovat, vím, že spěcháš. Say hello to your family. Pozdravuj doma. It was very nice to see you again after such a long time. Bylo velmi milé, že jsem tě po tak dlouhé době zase viděl. Have a good time. Měj se pěkně. I hope to see you again as soon as possible. Doufám, že se uvidíme co nejdříve. Thank you for a beautiful / pleasant evening. Děkuji za krásný / příjemný večer. When can I see you again? Kdy tě zase uvidím?

17 See you tomorrow / later.
I'll give you a lift home. Take care. See you tomorrow / later. I'll walk you home. Zavezu tě domů.

18 See you tomorrow / later.
I'll give you a lift home. Take care. See you tomorrow / later. I'll walk you home. Uvidíme se zítra / později.

19 See you tomorrow / later.
I'll give you a lift home. Take care. See you tomorrow / later. I'll walk you home. Doprovodím tě domů.

20 See you tomorrow / later.
I'll give you a lift home. Take care. See you tomorrow / later. I'll walk you home. Dávej na sebe pozor.

21 See you tomorrow / later.
I'll give you a lift home. Zavezu tě domů. Take care. Dávej na sebe pozor. See you tomorrow / later. Uvidíme se zítra / později. I'll walk you home. Doprovodím tě domů.

22 Zdroje: cit. 2011-01-05. Dostupný pod licencí Public domain na WWW:


Stáhnout ppt "PARTING Loučení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:"

Podobné prezentace


Reklamy Google