Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem."— Transkript prezentace:

1 Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Renata Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 …kosatka

3 …králíček

4 …pejsek

5 …kočička

6 …holoubek

7 Králík <http://www.clker.com/clipart-11353.html>
Veškerý obrazový materiál [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: Králík < Strom < Holub < Kosatka < Moře < Kočka < Pes < Smajlík < Dům < Skříň < Lednice < Louka <


Stáhnout ppt "Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem."

Podobné prezentace


Reklamy Google