Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ASSURANCE Ujištění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ASSURANCE Ujištění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:"— Transkript prezentace:

1 ASSURANCE Ujištění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku
na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

3 I give you my word of honour I won't forget.
Sure. / Certainly. / Of course. I'll keep my word. I'm quite sure about it. I promise. Dávám vám čestné slovo, že nezapomenu.

4 I give you my word of honour I won't forget.
Sure. / Certainly. / Of course. I'll keep my word. I'm quite sure about it. I promise. Slibuji.

5 I give you my word of honour I won't forget.
Sure. / Certainly. / Of course. I'll keep my word. I'm quite sure about it. I promise. Jistě.

6 I give you my word of honour I won't forget.
Sure. / Certainly. / Of course. I'll keep my word. I'm quite sure about it. I promise. Jsem si tím celkem jist.

7 I give you my word of honour I won't forget.
Sure. / Certainly. / Of course. I'll keep my word. I'm quite sure about it. I promise. Dodržím slovo.

8 I give you my word of honour I won't forget.
Dávám vám čestné slovo, že nezapomenu. Sure. / Certainly. / Of course. Jistě. I'll keep my word. Dodržím slovo. I'm quite sure about it. Jsem si tím celkem jist. I promise. Slibuji.

9 Viděl jsem to na vlastní oči.
I saw it with my own eyes. I will take care of it. I'll do everything I can. You can be sure I will do that. Take it easy. Viděl jsem to na vlastní oči.

10 Můžete se na mě spolehnout.
I saw it with my own eyes. I will take care of it. I'll do everything I can. You can be sure I will do that. Take it easy. Můžete se na mě spolehnout.

11 You can be sure I will do that.
I saw it with my own eyes. I will take care of it. I'll do everything I can. You can be sure I will do that. Take it easy. Buďte klidný.

12 You can be sure I will do that.
I saw it with my own eyes. I will take care of it. I'll do everything I can. You can be sure I will do that. Take it easy. Udělám vše, co budu moci.

13 You can be sure I will do that.
I saw it with my own eyes. I will take care of it. I'll do everything I can. You can be sure I will do that. Take it easy. Já se o to postarám.

14 You can be sure I will do that.
I saw it with my own eyes. Viděl jsem to na vlastní oči. I will take care of it. Já se o to postarám. I'll do everything I can. Udělám vše, co budu moci. You can be sure I will do that. Můžete se na mě spolehnout. Take it easy. Buďte klidný.

15


Stáhnout ppt "ASSURANCE Ujištění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:"

Podobné prezentace


Reklamy Google