Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. Barvy a tvary B Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: 1) Vybarvi obrázek podle předlohy. 2) Najdi mezi malými panáčky stejného, jako je ten velký, a spoj ho s velkým čarou. 3) Vybarvi počet trojúhelníků, koleček a obdélníků, které obsahuje panáček, a do prázdného políčka zapiš číslicí jejich počet. 4) Vystřihni geometrické tvary, vybarvi si je. 5) Z vybarvených tvarů sestav panáčka a další čtyři obrázky dle předlohy.

2

3

4


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z."

Podobné prezentace


Reklamy Google