Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MISTAKES Omyly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MISTAKES Omyly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"— Transkript prezentace:

1 MISTAKES Omyly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku
na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

3 Sorry, I mistook you for …
That's a big mistake. It was my fault. I've made a mistake. You are mistaken. I did it by mistake. To je velký omyl.

4 Promiňte, spletl jsem si vás s …
Sorry, I mistook you for … That's a big mistake. It was my fault. I've made a mistake. You are mistaken. I did it by mistake. Promiňte, spletl jsem si vás s …

5 Sorry, I mistook you for …
That's a big mistake. It was my fault. I've made a mistake. You are mistaken. I did it by mistake. Mýlíte se.

6 Sorry, I mistook you for …
That's a big mistake. It was my fault. I've made a mistake. You are mistaken. I did it by mistake. Zmýlil jsem se.

7 Sorry, I mistook you for …
That's a big mistake. It was my fault. I've made a mistake. You are mistaken. I did it by mistake. Udělal jsem to omylem.

8 Sorry, I mistook you for …
That's a big mistake. It was my fault. I've made a mistake. You are mistaken. I did it by mistake. To byla moje chyba.

9 Sorry, I mistook you for …
Promiňte, spletl jsem si vás s … That's a big mistake. To je velký omyl. It was my fault. To byla moje chyba. I've made a mistake. Zmýlil jsem se. You are mistaken. Mýlíte se. I did it by mistake. Udělal jsem to omylem.

10 Zdroje: OCAL. Girls Head Brunette clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "MISTAKES Omyly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"

Podobné prezentace


Reklamy Google